Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:kiedy masz egzaminy? Bo moze wpsominalas a mi umknelo?Mam slaba pamiec;)
Misiuniu moja 11 i 12 ten week co bedzie mam pierwsze terminy potem poprawki a mam egz z fizjologii i patofizjologii , anatomii , socjologii, historii kosmetologii, biologii i genetyki, biochemii smutne. -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Miska co ma byc to bedzie kochana. Robimy co w naszej mocy . A pozniej juy nic nie mozemy zrobic jak tylko czekac.
:-*
cierpliwosc wszystko wynagrodzi:* trzeba byc dobrej mysli ze niedlugo:* ja tutaj wszystkim w glebi serca zycze zielonosci...ale czarodziejka nie jestem. Jestem z Wami i wierze,ze bedziemy niedlugo chwalic sie naszymi USG maluchow:)Sylvka, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Misiuniu moja 11 i 12 ten week co bedzie mam pierwsze terminy potem poprawki a mam egz z fizjologii i patofizjologii , anatomii , socjologii, historii kosmetologii, biologii i genetyki, biochemii smutne.
szaleństwo...szacuneczek Kochana..ale wiem,ze sie uda napewno!!! Naszej Jackie by sie nie udalo?:)a pozniej mam nadzieje,ze emocje opuszcza i bedzie jeszcze wiekszy usmiech:) -
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:cierpliwosc wszystko wynagrodzi:* trzeba byc dobrej mysli ze niedlugo:* ja tutaj wszystkim w glebi serca zycze zielonosci...ale czarodziejka nie jestem. Jestem z Wami i wierze,ze bedziemy niedlugo chwalic sie naszymi USG maluchow:)
tak jak kiedys pisalam nasze podworko zamieni sie w wioske smerfow ;pCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:nie wiem czy widzialyscie ale pisalam z Stardust ktora ma wrocic do nas ;DD
i znow bedziemy w komplecie prawie
czytalam tez pisalam do Stardust.. mowila,ze jak ochlonie to wroci do nas:)i ze jest do naszej dyspozycji:)Jackie lubi tę wiadomość