Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane babeczki, kuknęłam.. chyba wszystkie już chrapią smacznie, albo serduszkują i ja życzę kolorowych snów. :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 01:28
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Hey kochane.
Ja juz w pracy.
Niewiem co z ta tempka mam juz dosc.
moze jutro skoczy.. gdzies czytalam ze skok moze byc nawet 3 dni po owulce..
trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 07:45
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej, hej:)
ja to nie ogarniam czasami tego ovu, zaczęłam nowy cykl bo @ się rozkręca coraz bardziej więc nie ma się co katować, dzisiaj odstawiłam też duphastonno i OF wyznaczyło mi przewidywany czas @ na 34 dzień cyklu a to gówno prawda bo taki cykl miałam raz a teraz wszystkie cykle dzięki duphastonowi mi się skróciły i są 25-26 dc. zaraz po dupku.
nie wiecie jak można skorygować datę miesiączki na wykresie (tą przewidywaną) bo to w łeb idzie cały cykl, dni statystycznie płodne i wszystko:/
Ewelina ale ładnie wygląda Twój wykres, ja bym chętnie się zamieniła:)
Ja mam wszelką wątpliwość co do owulacji u mnie, przez ostatnie 2 cykle jej nie było, jestem pewna bo dzisiaj analizowałam wszystko dokładnie bo wkurwicę mam (jak przy @) i jutro idę do lekarza to mu powiem że to do dupy wszystko i niech mi tu coś daje na owulację bo ja nie mam 18 lat żeby sobie czekać i czekać w nieskończoność!
Ewelinka, Ty to CLO to masz na owulację?? Sam Ci to przepisał lekarz i na jakiej podstawie??
Ja miałam niedawno USG i facet bąknął (taki miły był, że niech go chudy byk), żebym wspomniała lekarzowi że możą być policystyczne jajniki, więc ciekawa jestem czy takie CLO przepisuje się w mojej sytuacji.
Póki co idę na kawę:*:*
Miłego dnia kochane:) -
nick nieaktualnyMonia.
Ja mialam tak z wykresem 2 cykle temu ze wyznaczyl mi 1 dzien @ na dzien pozniej wiec jak sobie liczylam musialam dodac 1dc .
A skorygowac nie moglam.
Gin mi dal clo dlatego ze mam pecherzyki torbielowe. I cześto sie robi torbiel bo pecherzyk nie peka . Jak bylam w tamtym cyklu to byla owulka ale nie taka jak powina byc . No ten clo jest na owulke i na skrocenie cyklv tez. Bo niewiem co mi sie tak przestawilo 41 nieraz 46 dniowe cykle -
nick nieaktualnyCzesc
monika w ustawieniach musisz zmienic ustawienia poczatkowe Zapyta sie Ciebie czy chcesz zmienic ustawienia a to wiaze sie z wykasowaniem wszystkich danych z obecnego wykresu. Akceptujesz i masz
Ewelina mi tez sie wydaje ze jutro najpozniej pojutrze odbije do gory
Mi dzisiaj wyznaczylo owulacje, mam nadzieje ze prawidlowo bo bardzo chcialabym coreczke
Ciezko sie wstaje po 2tygodniach leniuchowania... Mldoszy od dzisiaj juz w przedszkolu, starszy ma jeszcze 2 dni wolnego. Od srody szkola, ciekawe jak on wstanie o 7 skoro ostatnio spal nawet do 10tej
Obudzilam sie o 4 na siku (jak codziennie) i do 6tej nie umialam zasnac... Jak zasze po owulce piersi mnie swedza i mam brzuch tak wdety ze gazownia to malo powiedziane... I tak co miesiac.
Weszlam na wage +4kg wiecej.. zalamka... nie wchodzilam na wage od wrzesnia czyli od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych.
Pora przejsc na diete bo w ciazy bede jak slon wygladala.
Milego dnia -
nick nieaktualnymoże coś poradzi ten gin, chociaż dochodzę do wniosku że trochę pierdołowaty jest.. niby coś wie, ale co to nie wie;)
nie mam za bardzo wyboru bo na tym zadupiu gdzie mieszkam to dobrego lekarza znalezc to cud nad cudy.
zobaczymy co będzie, może na coś wpadnie Sherlock:) -
nick nieaktualnyCassie wrote:Czesc
monika w ustawieniach musisz zmienic ustawienia poczatkowe Zapyta sie Ciebie czy chcesz zmienic ustawienia a to wiaze sie z wykasowaniem wszystkich danych z obecnego wykresu. Akceptujesz i masz
no a ja jestem w 1 dc, nawet usunęłam tamten cykl gdzie były 34 dc, zeby nowego wykresu nie mylił a i tak proawdopodobną @ wyznaczył mi na 33 dc.