X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • Sylvka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane babeczki, kuknęłam.. chyba wszystkie już chrapią smacznie, albo serduszkują:) i ja życzę kolorowych snów. :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 01:28

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey kochane.
    Ja juz w pracy.
    Niewiem co z ta tempka mam juz dosc.

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gemischt_0016.gif

Ewelina23, Cassie, Miska0811 lubią tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hey kochane.
    Ja juz w pracy.
    Niewiem co z ta tempka mam juz dosc.

moze jutro skoczy.. gdzies czytalam ze skok moze byc nawet 3 dni po owulce.. :)
    trzymam kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 07:45

Cassie lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81
    mam taka nadzieje .
    Dziekuje <3

Katha81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jutso u mnie by byl 3 dzien . :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zastanawiam czy owulacja u mnie była tak jak mi ovu wyznaczył, czy wcześniej, chciałabym wiedzieć na jaką płeć większe szanse :p

Katha81 lubi tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

wiec szansa jest :) zaciskam mocno kciukaski &&

Ewelina23 lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justysia
    aby zdrowe bylo dzieciatko . :-)

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Justysia
    aby zdrowe bylo dzieciatko . :-)
    Wiem, to priorytet Ale to czysta ciekawość :)

Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem kochana :-)

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hej dziewczynki :) Ewelinka jak nawet troche do góry idzie to 3 dnia wyznaczy owulkę

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej natasza zerknij jak mozesz na moj wyres. Minimalnie w gore idzie :-/

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerknełam właśnie, idzie idzie do góry, jutro wyznaczy najpóźniej w środe :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, hej:)
    ja to nie ogarniam czasami tego ovu, zaczęłam nowy cykl bo @ się rozkręca coraz bardziej więc nie ma się co katować, dzisiaj odstawiłam też duphastonno i OF wyznaczyło mi przewidywany czas @ na 34 dzień cyklu a to gówno prawda bo taki cykl miałam raz a teraz wszystkie cykle dzięki duphastonowi mi się skróciły i są 25-26 dc. zaraz po dupku.
    nie wiecie jak można skorygować datę miesiączki na wykresie (tą przewidywaną) bo to w łeb idzie cały cykl, dni statystycznie płodne i wszystko:/

Ewelina ale ładnie wygląda Twój wykres, ja bym chętnie się zamieniła:)
    Ja mam wszelką wątpliwość co do owulacji u mnie, przez ostatnie 2 cykle jej nie było, jestem pewna bo dzisiaj analizowałam wszystko dokładnie bo wkurwicę mam (jak przy @) i jutro idę do lekarza to mu powiem że to do dupy wszystko i niech mi tu coś daje na owulację bo ja nie mam 18 lat żeby sobie czekać i czekać w nieskończoność!

Ewelinka, Ty to CLO to masz na owulację?? Sam Ci to przepisał lekarz i na jakiej podstawie??
    Ja miałam niedawno USG i facet bąknął (taki miły był, że niech go chudy byk), żebym wspomniała lekarzowi że możą być policystyczne jajniki, więc ciekawa jestem czy takie CLO przepisuje się w mojej sytuacji.

Póki co idę na kawę:*:*

Miłego dnia kochane:):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia.
    Ja mialam tak z wykresem 2 cykle temu ze wyznaczyl mi 1 dzien @ na dzien pozniej wiec jak sobie liczylam musialam dodac 1dc .
    A skorygowac nie moglam.
    Gin mi dal clo dlatego ze mam pecherzyki torbielowe. I cześto sie robi torbiel bo pecherzyk nie peka . Jak bylam w tamtym cyklu to byla owulka ale nie taka jak powina byc . No ten clo jest na owulke i na skrocenie cyklv tez. Bo niewiem co mi sie tak przestawilo 41 nieraz 46 dniowe cykle

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :)

monika w ustawieniach musisz zmienic ustawienia poczatkowe ;) Zapyta sie Ciebie czy chcesz zmienic ustawienia a to wiaze sie z wykasowaniem wszystkich danych z obecnego wykresu. Akceptujesz i masz :)

Ewelina mi tez sie wydaje ze jutro najpozniej pojutrze odbije do gory :)
    Mi dzisiaj wyznaczylo owulacje, mam nadzieje ze prawidlowo bo bardzo chcialabym coreczke :)

Ciezko sie wstaje po 2tygodniach leniuchowania... Mldoszy od dzisiaj juz w przedszkolu, starszy ma jeszcze 2 dni wolnego. Od srody szkola, ciekawe jak on wstanie o 7 skoro ostatnio spal nawet do 10tej ;)

Obudzilam sie o 4 na siku (jak codziennie) i do 6tej nie umialam zasnac... Jak zasze po owulce piersi mnie swedza i mam brzuch tak wdety ze gazownia to malo powiedziane... I tak co miesiac.
    Weszlam na wage +4kg wiecej.. zalamka... nie wchodzilam na wage od wrzesnia czyli od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych.
    Pora przejsc na diete bo w ciazy bede jak slon wygladala.

Milego dnia

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może coś poradzi ten gin, chociaż dochodzę do wniosku że trochę pierdołowaty jest.. niby coś wie, ale co to nie wie;)
    nie mam za bardzo wyboru bo na tym zadupiu gdzie mieszkam to dobrego lekarza znalezc to cud nad cudy.
    zobaczymy co będzie, może na coś wpadnie Sherlock:):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Czesc :)

monika w ustawieniach musisz zmienic ustawienia poczatkowe ;) Zapyta sie Ciebie czy chcesz zmienic ustawienia a to wiaze sie z wykasowaniem wszystkich danych z obecnego wykresu. Akceptujesz i masz :)

no a ja jestem w 1 dc, nawet usunęłam tamten cykl gdzie były 34 dc, zeby nowego wykresu nie mylił a i tak proawdopodobną @ wyznaczył mi na 33 dc.

‹‹ 278 279 280 281 282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ