WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie
    owu czesto pomylki robi. Ale nie ma co sie dziwic niedopracowany program.
    Trzymam kciuki . <3

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia zmieni ci sam jak wykres wyznaczy owu.

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Czesc :)

monika w ustawieniach musisz zmienic ustawienia poczatkowe ;) Zapyta sie Ciebie czy chcesz zmienic ustawienia a to wiaze sie z wykasowaniem wszystkich danych z obecnego wykresu. Akceptujesz i masz :)

Ewelina mi tez sie wydaje ze jutro najpozniej pojutrze odbije do gory :)
    Mi dzisiaj wyznaczylo owulacje, mam nadzieje ze prawidlowo bo bardzo chcialabym coreczke :)

Ciezko sie wstaje po 2tygodniach leniuchowania... Mldoszy od dzisiaj juz w przedszkolu, starszy ma jeszcze 2 dni wolnego. Od srody szkola, ciekawe jak on wstanie o 7 skoro ostatnio spal nawet do 10tej ;)

Obudzilam sie o 4 na siku (jak codziennie) i do 6tej nie umialam zasnac... Jak zasze po owulce piersi mnie swedza i mam brzuch tak wdety ze gazownia to malo powiedziane... I tak co miesiac.
    Weszlam na wage +4kg wiecej.. zalamka... nie wchodzilam na wage od wrzesnia czyli od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych.
    Pora przejsc na diete bo w ciazy bede jak slon wygladala.

Milego dnia
    a ile czasu brałaś tabletki ?ja się ostatnio pocieszyłam, bo na fb pisałam z koleżanką ze studiów i właśnie urodziła dzieciątko a wiedziałam, że też długo brała tabletki i napisała mi, że w 8 cyklu od odstawienia zaszła :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natasza pierwsze tabletki bralam przez rok, po 3 miesiacach od odstawienia zaszlam w ciaze z mldszym synem. Teraz bralam hmmm od urodzenia mlodszego (tabletki dla karmiacych) przez poltora roku bo tyle go karmilam. Potem pol roku inne. Pol roku przerwy (pekla Nam gumka a nie chcielismy jeszcze dzieci) i potem az do konca sierpnia 2013. Z przerwa wychodzi jakies 4 lata.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 09:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisłam do nich list, może uwzględnią moją reklamację;) w końcu zapłaciłam to wymagam:D:D:D

mam dzisiaj takiego wkurwa że aż mnie nosi, już się mojemu dostało, w sumie to nie wiem nawet już za co;)

więc póki co uciekam;)

zajrze wieczorkiem,

Miłego dzionka:*:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia . Ja tez sie ze swoim scielam z samego rana.

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Natasza pierwsze tabletki bralam przez rok, po 3 miesiacach od odstawienia zaszlam w ciaze z mldszym synem. Teraz bralam hmmm od urodzenia mlodszego (tabletki dla karmiacych) przez poltora roku bo tyle go karmilam. Potem pol roku inne. Pol roku przerwy (pekla Nam gumka a nie chcielismy jeszcze dzieci) i potem az do konca sierpnia 2013. Z przerwa wychodzi jakies 4 lata.
    to ja i tak bije rekordy, bo brałam ponad 10 lat z przerwami:)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz sie w zyciu w tabletki nie wpadkuje... Oprocz cellulitu, wagi i tego ze przez tyle czasu bylam zimna jak lod dla meza sobie nie wybacze. Po urodzeniu maluszka ide po spirale. Nigdy wiecej. Tabletki to syf.

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby mówia, że to nie ma wpływu, ale ja mam inne zdanie, przecież to hormony wiec na bank wpływają...Ja zaczęłam brac bardzo wcześnie bo miałam bardzo duze problemy z trądzikiem i tylko one działały, jescze 5 lat temu jak odstawiłam to problem wrócił, a tym razem jest dobrze:)oby nie zapeszyć :)ale mam wysoką prolaktyne

Cassie lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest chemia, sztuczne hormony wiec to musi miec jakis wplyw.
    Po odstawieniu mialam tak buzie wysypana pryszczami jak podczas okresu dojrzewania...
    A ja tu stara babka ;)

natasza82, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    To jest chemia, sztuczne hormony wiec to musi miec jakis wplyw.
    Po odstawieniu mialam tak buzie wysypana pryszczami jak podczas okresu dojrzewania...
    A ja tu stara babka ;)
    nie mów, że stara, bo zaraz znowu się okaże, że Cie przebije wiekiem :)ja mam 31 :)

Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    31 skoncze w czerwcu ;)

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochane to naprawde stare jestescie.
    Juz myslam ze z 60 macie jak piszecie ze stare . A tu dopiero 31 :-)

niedobrze mi jest zjdlam bulke i pije kawe czuje jak bym miala zwymiotowac. Moze od tej kawx bo 2 juz pije

Cassie, natasza82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tutaj jestem nowa i dopiero Was poznaje ;)

Ewelina dopiero 31? Losie niedlugo 40 ;)

Nie dam rady przeczytac calego watku od poczatku.
    Macie juz dzieciaczki czy staracie sie o pierwsze?

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja staram się o pierwsze, tylko póki co mi nie wychodzi:)

Cassie lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana gdzie to do 40 kupe czasu :-) . Ja níe mam dzieci

Cassie lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    31 skoncze w czerwcu ;)
    czyli przebiłam jednak w marcu 32 :)ja cały czas nie wiem jak to jest możliwe, zatrzymałam się na 20...

Ewelina23 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka wpadam sie przywitać ale tylko na chwile bo mąż ogląda jakis film na kompie i wydzielił mi 5 minut na owu :(
    Dziewczynki co wy mówicie ze jestescie stare przeciez 30 to nie stary wiek jak byście miały 60 to inaczej można mówić. Ja również staram sie o pierwsze dziecko. Ewelinka jak dziś zdrówko ?
    Mój wykres chyba szaleje :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 10:25

natasza82, Ewelina23 lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwojke synow 4 i 7 lat.

Uciekam bo mam tone prasowania ;)

Potem sie odezwe. Pa

Ps. serio sie ciesze ze tutaj trafilam :) jestescie niesamowice sympatyczne :)

Kasiula09, natasza82, Jackie lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Hejka wpadam sie przywitać ale tylko na chwile bo mąż ogląda jakis film na kompie i wydzielił mi 5 minut na owu :(
    Dziewczynki co wy mówicie ze jestescie stare przeciez 30 to nie stary wiek jak byście miały 60 to inaczej można mówić. Ja również staram sie o pierwsze dziecko. Ewelinka jak dziś zdrówko ?
    Mój wykres chyba szaleje :/
    mi sie podoba :)

iv09hdgenu0skffm.png
‹‹ 279 280 281 282 283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ