Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Czesc
monika w ustawieniach musisz zmienic ustawienia poczatkowe Zapyta sie Ciebie czy chcesz zmienic ustawienia a to wiaze sie z wykasowaniem wszystkich danych z obecnego wykresu. Akceptujesz i masz
Ewelina mi tez sie wydaje ze jutro najpozniej pojutrze odbije do gory
Mi dzisiaj wyznaczylo owulacje, mam nadzieje ze prawidlowo bo bardzo chcialabym coreczke
Ciezko sie wstaje po 2tygodniach leniuchowania... Mldoszy od dzisiaj juz w przedszkolu, starszy ma jeszcze 2 dni wolnego. Od srody szkola, ciekawe jak on wstanie o 7 skoro ostatnio spal nawet do 10tej
Obudzilam sie o 4 na siku (jak codziennie) i do 6tej nie umialam zasnac... Jak zasze po owulce piersi mnie swedza i mam brzuch tak wdety ze gazownia to malo powiedziane... I tak co miesiac.
Weszlam na wage +4kg wiecej.. zalamka... nie wchodzilam na wage od wrzesnia czyli od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych.
Pora przejsc na diete bo w ciazy bede jak slon wygladala.
Milego dnia -
nick nieaktualnyNatasza pierwsze tabletki bralam przez rok, po 3 miesiacach od odstawienia zaszlam w ciaze z mldszym synem. Teraz bralam hmmm od urodzenia mlodszego (tabletki dla karmiacych) przez poltora roku bo tyle go karmilam. Potem pol roku inne. Pol roku przerwy (pekla Nam gumka a nie chcielismy jeszcze dzieci) i potem az do konca sierpnia 2013. Z przerwa wychodzi jakies 4 lata.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 09:46
-
nick nieaktualnynapisłam do nich list, może uwzględnią moją reklamację w końcu zapłaciłam to wymagam:D:D:D
mam dzisiaj takiego wkurwa że aż mnie nosi, już się mojemu dostało, w sumie to nie wiem nawet już za co;)
więc póki co uciekam;)
zajrze wieczorkiem,
Miłego dzionka:*:* -
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Natasza pierwsze tabletki bralam przez rok, po 3 miesiacach od odstawienia zaszlam w ciaze z mldszym synem. Teraz bralam hmmm od urodzenia mlodszego (tabletki dla karmiacych) przez poltora roku bo tyle go karmilam. Potem pol roku inne. Pol roku przerwy (pekla Nam gumka a nie chcielismy jeszcze dzieci) i potem az do konca sierpnia 2013. Z przerwa wychodzi jakies 4 lata.
-
nick nieaktualny
-
Niby mówia, że to nie ma wpływu, ale ja mam inne zdanie, przecież to hormony wiec na bank wpływają...Ja zaczęłam brac bardzo wcześnie bo miałam bardzo duze problemy z trądzikiem i tylko one działały, jescze 5 lat temu jak odstawiłam to problem wrócił, a tym razem jest dobrze:)oby nie zapeszyć :)ale mam wysoką prolaktyne
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:To jest chemia, sztuczne hormony wiec to musi miec jakis wplyw.
Po odstawieniu mialam tak buzie wysypana pryszczami jak podczas okresu dojrzewania...
A ja tu stara babkaEwelina23, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj kochane to naprawde stare jestescie.
Juz myslam ze z 60 macie jak piszecie ze stare . A tu dopiero 31
niedobrze mi jest zjdlam bulke i pije kawe czuje jak bym miala zwymiotowac. Moze od tej kawx bo 2 juz pijeCassie, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka wpadam sie przywitać ale tylko na chwile bo mąż ogląda jakis film na kompie i wydzielił mi 5 minut na owu
Dziewczynki co wy mówicie ze jestescie stare przeciez 30 to nie stary wiek jak byście miały 60 to inaczej można mówić. Ja również staram sie o pierwsze dziecko. Ewelinka jak dziś zdrówko ?
Mój wykres chyba szalejeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 10:25
natasza82, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:Hejka wpadam sie przywitać ale tylko na chwile bo mąż ogląda jakis film na kompie i wydzielił mi 5 minut na owu
Dziewczynki co wy mówicie ze jestescie stare przeciez 30 to nie stary wiek jak byście miały 60 to inaczej można mówić. Ja również staram sie o pierwsze dziecko. Ewelinka jak dziś zdrówko ?
Mój wykres chyba szaleje