X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Czesc dziewczyny - ja po nieprzespanej nocy z kawka przy lepku za pol godziny wracam dopracy ... :)

czekam jak glupia na owulke i czekam .. a ta franca nie chce przyjsc :)
    hej . Ja cźekam az tempka wkoncu odbije

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Czesc dziewczyny - ja po nieprzespanej nocy z kawka przy lepku za pol godziny wracam dopracy ... :)

czekam jak glupia na owulke i czekam .. a ta franca nie chce przyjsc :)
    czesc. czekasz jak ja i tez nie chce przyjsc

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Pozytywne :) Ja ogolnie niby mam sluz ale rozciagliwy rzadko głownie wodnisty i nie w kazdym cyklu moge go zaobserwowac. Maz tez zadowolony :) A jak u Ciebie tzn u Was?? :)
    też pozytywnie chociaż ja specjalnie nie czuje różnicy :)?a T mówi , że jest baaardzo ślisko :)
    a też tak masz, ze po serduszkowaniu przez chwile jakby nie było śluzu, dopiero potem ?

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    fajna, tylko wg tych obliczen i mojego pragnienia posiadania dziewczynki, od dzisiaj mam zakaz sexu, chyba nie przetłumacze tego T :)
    nam wszystko jedno to jedziemy równo :D

natasza82 lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    nam wszystko jedno to jedziemy równo :D
    ja chciałabym dziewczynke, ale jak będzie chłopiec to tez będę mega szcęśliwa, najpierw muszę zajśc w ciąże :)

AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    też pozytywnie chociaż ja specjalnie nie czuje różnicy :)?a T mówi , że jest baaardzo ślisko :)
    a też tak masz, ze po serduszkowaniu przez chwile jakby nie było śluzu, dopiero potem ?
    hm.... niech pomysle. nie wiem bo jak tylko skonczymy i sie chce poprawic na łozku to cieknie zaraz wszystko po pupie i udach. nie wiem czy to sluz jakis czy "moj" moz czy to i to ale jest tak do rana. nie wiem czy to co napisalam ma sens w ogole :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    ja chciałabym dziewczynke, ale jak będzie chłopiec to tez będę mega szcęśliwa, najpierw muszę zajśc w ciąże :)
    otóz to :)

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zrozumiałam :)kurcze bo ja jeszcze stosuje metode nogi do góry i potem jak lece do łazienki to (po żeliku) mam wrazenie, ze najpierw jakby wydostaje się woda, a potem chwila suszy, nie wiem czy to dobrz, umieram ze śmiechu dobierajac słowa :)

AniaR88, Ania_84, Cassie lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    ja zrozumiałam :)kurcze bo ja jeszcze stosuje metode nogi do góry i potem jak lece do łazienki to (po żeliku) mam wrazenie, ze najpierw jakby wydostaje się woda, a potem chwila suszy, nie wiem czy to dobrz, umieram ze śmiechu dobierajac słowa :)
    ja tez nogi do góry ale ilez można po godzinie juz nie daje rady bo zle mi sie tak telewizor oglada :) do lazienki chodze dopiero rano i jak wstaje z łozka to jeszcze cos "cieknie"

moje slowa sa godne politowania ale nie wiem jak to ooisać :D

natasza82, Cassie lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze uśmiałam się :)to wychodzi na to ,ze ja mam inaczej, może jak Stadust wróci to nam powie jak ona miała?:)

AniaR88 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze Ty co drugi dzień serduszkujesz. Tak jest lepiej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    Kurcze uśmiałam się :)to wychodzi na to ,ze ja mam inaczej, może jak Stadust wróci to nam powie jak ona miała?:)
    Gorzej jak ona mniela jeszcze inaczej.

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe to mój nowy plan na ten cykl, bo w tamtym prawie codziennie w okresie okołoowulacyjnym, , a czytałąm, że żołnierzyki mają czas żeby dojrzeć , ale jak to będzie zobaczymy :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie chce smiac bo jakby Mirek widzial co ja tu pisze to nawet nie potrafie sobie wyobrazic jego reakcji

natasza82, Cassie lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Gorzej jak ona mniela jeszcze inaczej.
    kurcze o tym nie pomyślałam :) ale fakt , że da mi to trochę do myślenia hehe:)

AniaR88 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    hehe to mój nowy plan na ten cykl, bo w tamtym prawie codziennie w okresie okołoowulacyjnym, , a czytałąm, że żołnierzyki mają czas żeby dojrzeć , ale jak to będzie zobaczymy :)
    mam nadzieje ze nie bedzie mi dane w nastepnym cyklu tego wyprubowac bo go nie bedzie :D

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    mi sie chce smiac bo jakby Mirek widzial co ja tu pisze to nawet nie potrafie sobie wyobrazic jego reakcji
    ja jak mój T tylko obok przechodzi to zmieniam stronę, żeby nie widział, bo raz przeczytał i widziałam, że nie mógł sobie z tym poradzić :)

AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemiki sa w stanie dotrzec na miejsce od 3 do 5 minut . ja zawsze na czworaka i dupa do gory czekam jakies 5 minut zakladam wkladke i sie klade i dopiero rano jakies resztki wyplywaja

AniaR88, natasza82, Cassie lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Plemiki sa w stanie dotrzec na miejsce od 3 do 5 minut . ja zawsze na czworaka i dupa do gory czekam jakies 5 minut zakladam wkladke i sie klade i dopiero rano jakies resztki wyplywaja
    ale z żelikiem :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    tez takmam po zeliku :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 281 282 283 284 285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ