X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Czesc dziewczyny - ja po nieprzespanej nocy z kawka przy lepku za pol godziny wracam dopracy ... :)

czekam jak glupia na owulke i czekam .. a ta franca nie chce przyjsc :)
    hej . Ja cźekam az tempka wkoncu odbije

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Czesc dziewczyny - ja po nieprzespanej nocy z kawka przy lepku za pol godziny wracam dopracy ... :)

czekam jak glupia na owulke i czekam .. a ta franca nie chce przyjsc :)
    czesc. czekasz jak ja i tez nie chce przyjsc

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Pozytywne :) Ja ogolnie niby mam sluz ale rozciagliwy rzadko głownie wodnisty i nie w kazdym cyklu moge go zaobserwowac. Maz tez zadowolony :) A jak u Ciebie tzn u Was?? :)
    też pozytywnie chociaż ja specjalnie nie czuje różnicy :)?a T mówi , że jest baaardzo ślisko :)
    a też tak masz, ze po serduszkowaniu przez chwile jakby nie było śluzu, dopiero potem ?

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    fajna, tylko wg tych obliczen i mojego pragnienia posiadania dziewczynki, od dzisiaj mam zakaz sexu, chyba nie przetłumacze tego T :)
    nam wszystko jedno to jedziemy równo :D

natasza82 lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    nam wszystko jedno to jedziemy równo :D
    ja chciałabym dziewczynke, ale jak będzie chłopiec to tez będę mega szcęśliwa, najpierw muszę zajśc w ciąże :)

AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    też pozytywnie chociaż ja specjalnie nie czuje różnicy :)?a T mówi , że jest baaardzo ślisko :)
    a też tak masz, ze po serduszkowaniu przez chwile jakby nie było śluzu, dopiero potem ?
    hm.... niech pomysle. nie wiem bo jak tylko skonczymy i sie chce poprawic na łozku to cieknie zaraz wszystko po pupie i udach. nie wiem czy to sluz jakis czy "moj" moz czy to i to ale jest tak do rana. nie wiem czy to co napisalam ma sens w ogole :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    ja chciałabym dziewczynke, ale jak będzie chłopiec to tez będę mega szcęśliwa, najpierw muszę zajśc w ciąże :)
    otóz to :)

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zrozumiałam :)kurcze bo ja jeszcze stosuje metode nogi do góry i potem jak lece do łazienki to (po żeliku) mam wrazenie, ze najpierw jakby wydostaje się woda, a potem chwila suszy, nie wiem czy to dobrz, umieram ze śmiechu dobierajac słowa :)

AniaR88, Ania_84, Cassie lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    ja zrozumiałam :)kurcze bo ja jeszcze stosuje metode nogi do góry i potem jak lece do łazienki to (po żeliku) mam wrazenie, ze najpierw jakby wydostaje się woda, a potem chwila suszy, nie wiem czy to dobrz, umieram ze śmiechu dobierajac słowa :)
    ja tez nogi do góry ale ilez można po godzinie juz nie daje rady bo zle mi sie tak telewizor oglada :) do lazienki chodze dopiero rano i jak wstaje z łozka to jeszcze cos "cieknie"

moje slowa sa godne politowania ale nie wiem jak to ooisać :D

natasza82, Cassie lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze uśmiałam się :)to wychodzi na to ,ze ja mam inaczej, może jak Stadust wróci to nam powie jak ona miała?:)

AniaR88 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze Ty co drugi dzień serduszkujesz. Tak jest lepiej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    Kurcze uśmiałam się :)to wychodzi na to ,ze ja mam inaczej, może jak Stadust wróci to nam powie jak ona miała?:)
    Gorzej jak ona mniela jeszcze inaczej.

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe to mój nowy plan na ten cykl, bo w tamtym prawie codziennie w okresie okołoowulacyjnym, , a czytałąm, że żołnierzyki mają czas żeby dojrzeć , ale jak to będzie zobaczymy :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie chce smiac bo jakby Mirek widzial co ja tu pisze to nawet nie potrafie sobie wyobrazic jego reakcji

natasza82, Cassie lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Gorzej jak ona mniela jeszcze inaczej.
    kurcze o tym nie pomyślałam :) ale fakt , że da mi to trochę do myślenia hehe:)

AniaR88 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    hehe to mój nowy plan na ten cykl, bo w tamtym prawie codziennie w okresie okołoowulacyjnym, , a czytałąm, że żołnierzyki mają czas żeby dojrzeć , ale jak to będzie zobaczymy :)
    mam nadzieje ze nie bedzie mi dane w nastepnym cyklu tego wyprubowac bo go nie bedzie :D

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    mi sie chce smiac bo jakby Mirek widzial co ja tu pisze to nawet nie potrafie sobie wyobrazic jego reakcji
    ja jak mój T tylko obok przechodzi to zmieniam stronę, żeby nie widział, bo raz przeczytał i widziałam, że nie mógł sobie z tym poradzić :)

AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemiki sa w stanie dotrzec na miejsce od 3 do 5 minut . ja zawsze na czworaka i dupa do gory czekam jakies 5 minut zakladam wkladke i sie klade i dopiero rano jakies resztki wyplywaja

AniaR88, natasza82, Cassie lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Plemiki sa w stanie dotrzec na miejsce od 3 do 5 minut . ja zawsze na czworaka i dupa do gory czekam jakies 5 minut zakladam wkladke i sie klade i dopiero rano jakies resztki wyplywaja
    ale z żelikiem :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    tez takmam po zeliku :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 281 282 283 284 285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ