Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:Pozytywne Ja ogolnie niby mam sluz ale rozciagliwy rzadko głownie wodnisty i nie w kazdym cyklu moge go zaobserwowac. Maz tez zadowolony A jak u Ciebie tzn u Was??
a też tak masz, ze po serduszkowaniu przez chwile jakby nie było śluzu, dopiero potem ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:też pozytywnie chociaż ja specjalnie nie czuje różnicy ?a T mówi , że jest baaardzo ślisko
a też tak masz, ze po serduszkowaniu przez chwile jakby nie było śluzu, dopiero potem ? -
nick nieaktualny
-
ja zrozumiałam :)kurcze bo ja jeszcze stosuje metode nogi do góry i potem jak lece do łazienki to (po żeliku) mam wrazenie, ze najpierw jakby wydostaje się woda, a potem chwila suszy, nie wiem czy to dobrz, umieram ze śmiechu dobierajac słowa
AniaR88, Ania_84, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:ja zrozumiałam :)kurcze bo ja jeszcze stosuje metode nogi do góry i potem jak lece do łazienki to (po żeliku) mam wrazenie, ze najpierw jakby wydostaje się woda, a potem chwila suszy, nie wiem czy to dobrz, umieram ze śmiechu dobierajac słowa
moje slowa sa godne politowania ale nie wiem jak to ooisaćnatasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:hehe to mój nowy plan na ten cykl, bo w tamtym prawie codziennie w okresie okołoowulacyjnym, , a czytałąm, że żołnierzyki mają czas żeby dojrzeć , ale jak to będzie zobaczymy
natasza82 lubi tę wiadomość
-
AniaR88 wrote:mi sie chce smiac bo jakby Mirek widzial co ja tu pisze to nawet nie potrafie sobie wyobrazic jego reakcji
AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natasza82 wrote:ja zrozumiałam :)kurcze bo ja jeszcze stosuje metode nogi do góry i potem jak lece do łazienki to (po żeliku) mam wrazenie, ze najpierw jakby wydostaje się woda, a potem chwila suszy, nie wiem czy to dobrz, umieram ze śmiechu dobierajac słowa
natasza82 lubi tę wiadomość