X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    o test owulacyjny pozytywny :)chcaiałąbym ,zeby w tym cyklu był tylko 1-2 razy pozytywny, boi u mnie zawsze później 5 kolejnych tez jest pozytywne a mnie to strasznie wkurza ...
    U mnie testy byly pozytywne. Ale wciaź czekam na odbicie tempki. Poczekam jeszcze dwa dni . Tak jak dziewczyny pisa moze 3 dni po owu odbic

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki kochane za słowa otuchy :)

natasza82, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    U mnie testy byly pozytywne. Ale wciaź czekam na odbicie tempki. Poczekam jeszcze dwa dni . Tak jak dziewczyny pisa moze 3 dni po owu odbic
    widzę właśnie, ale potem był negatywny, a u mnie jak już pozytywny to do konca tzn do kiedy starczy mi testów, wiec w sumie nie wiem do konca, ale w tym cyklu mam większy zapas i to sprawdze :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do pierwszego pozytywnego powinnysmy robic :-) ah ta nasza ciekawosc.

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Do pierwszego pozytywnego powinnysmy robic :-) ah ta nasza ciekawosc.[/QUOTE
    teoretycznie wiem, gorzej w praktyce:)ciekawi mnie dlaczego ja mam kilka dni pod rząd pozytywne?

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam za wysokie lh . Ale nie znam sie gin mi dal te clo .

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja prolaktyne, może to od tego

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mam wlasnego mieszkania/domu wynajmujemy.

Nie ma sensu odkladac!
    ja zawsze bylam zdania ze latwiej wpasc niz zaplanowac... gdybym miala planowac pierwszego syna pewnie do dzisiaj by go nie bylo.

Odnosnie testow, porownujcie sobie odcien kresek. Ten dzien w ktorym kreska jest najciemniejsza jest owulacja!
    Wszystkie inne pozytywne tylko pokazuja ze sie zbliza a nie ze jest.
    I najlepiej wieczorem. Rano stezenie jest za wysokie i moze falszowac wynik.

Uciekam, znowu ;)

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    hej, hej:)
    ja to nie ogarniam czasami tego ovu, zaczęłam nowy cykl bo @ się rozkręca coraz bardziej więc nie ma się co katować, dzisiaj odstawiłam też duphastonno i OF wyznaczyło mi przewidywany czas @ na 34 dzień cyklu a to gówno prawda bo taki cykl miałam raz a teraz wszystkie cykle dzięki duphastonowi mi się skróciły i są 25-26 dc. zaraz po dupku.
    nie wiecie jak można skorygować datę miesiączki na wykresie (tą przewidywaną) bo to w łeb idzie cały cykl, dni statystycznie płodne i wszystko:/

Ewelina ale ładnie wygląda Twój wykres, ja bym chętnie się zamieniła:)
    Ja mam wszelką wątpliwość co do owulacji u mnie, przez ostatnie 2 cykle jej nie było, jestem pewna bo dzisiaj analizowałam wszystko dokładnie bo wkurwicę mam (jak przy @) i jutro idę do lekarza to mu powiem że to do dupy wszystko i niech mi tu coś daje na owulację bo ja nie mam 18 lat żeby sobie czekać i czekać w nieskończoność!

Ewelinka, Ty to CLO to masz na owulację?? Sam Ci to przepisał lekarz i na jakiej podstawie??
    Ja miałam niedawno USG i facet bąknął (taki miły był, że niech go chudy byk), żebym wspomniała lekarzowi że możą być policystyczne jajniki, więc ciekawa jestem czy takie CLO przepisuje się w mojej sytuacji.

Póki co idę na kawę:*:*

Miłego dnia kochane:):)

ja mam policystyczne jajniki nic milego i 7 miesiecy mnie gin olewaja

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostra do mnie dzwonila i pyta czy bd swiadkowa u niej . Ale pow ze jak zajde w cize to nie moge. Naczytala síe w neci i wyslala mi to

Jeśli chodzi o przesądy, to przynosi to strasznego pecha. Jak świadkowa w ciąży, to znaczy że panna młoda nigdy w ciążę nie zajdzie, bo świadkowa jej to "odbiera". A co do zasad - ksiądz świadkowych w ciąży do kościoła nie wpuszcza - bo jak w ciąży, to znaczy jedno - puściła się.

• Milcia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle dzisiaj test mi wyszedł negatywny. Jeszcze jeden cykl z monitoringiem, a potem robimy przerwę. Muszę dojść do siebie psychicznie, bo od rana dzisiaj bardzo się podłamałam :(

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszytkie \:**
    zaczne od tego , że noc miałam fatalną czułam się jakbym pierwszy raz spała w moim mieszkaniu ...
    Jakaś masakra w dodatku mam taki cholerny katar mieszkamy na 8 pietrze ostatnio bylaM U rodzicow troche i moze sie odzwyczailam i znow musze sie przyzwyczaic :(
    cos mnie pobolewa brzunio wg moich obliczen dzisiaj powinna byc owulka badz jutro jesli ja mam wgl ;DD
    Czarna nie martw sie ...
    na dziecko zawsze zanjda sie pieniadze.
    Dziewczyny chyba Wy staroci nie widzialyscie , jestescie fajne piekne laski wiek 30 lat jak moja kolezanka mowi to najpiekniejszy okres jej zycia xd
    nawet jak bedziecie mialy 50 bede Was uwielbiala :* cmok

Cassie, natasza82, Czarna94 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wierze w przesady.

Milcia bedzie dobrze :)

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    ja mam policystyczne jajniki nic milego i 7 miesiecy mnie gin olewaja
    hello, każda coś , kiedyś kobiety n ie wiedziały i cierpliwie czekały :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    hello, każda coś , kiedyś kobiety n ie wiedziały i cierpliwie czekały :)

a zebys wiedziala chyba bym wolala byc nie swiadoma zyc bez stresu 'D
    chociaz wiem na co sie leczyc w sumie ;D

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc . Jacke <3 ja tez z katarem walcze .

Lece kochane bd pozniej buzka

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez macie wzdęte podbrzusze po owulacji? Takie ze przeszkadza?

• Milcia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak mam w tym cyklu. Czuję jakby cały czas balon był.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia dokladnie balon ale tylko w podbrzuszu. Siedziac musialam spodnie odpiac.

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Tez macie wzdęte podbrzusze po owulacji? Takie ze przeszkadza?
    hm ja chyba nie mam

iv09hdgenu0skffm.png
‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ