X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Plemiki sa w stanie dotrzec na miejsce od 3 do 5 minut . ja zawsze na czworaka i dupa do gory czekam jakies 5 minut zakladam wkladke i sie klade i dopiero rano jakies resztki wyplywaja
    wiem 3-5 min ale moj moz lubi jak tak sie wyginam i leze wiec czasami tak zchodzi przy tv ze leze godzine :D

natasza82, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z zelem pewnie to samo. Bo nie przeszkadza plemikom tylko im pomaga jak nie ma sluzu. :-)

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok ide musze obiad ugotowac meza spakowac do prcy na jutro. nie chce mi sie ale musze wiec do nastepnego razu kochaniutkie :*:* postaram sie byc póżniej albo calkiem wieczorem :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, witam Was przy kawce :) Widzę że tu tematy erotyczne od samego rana :D Jakby mój mąż zobaczył co tu wypisuję to też chyba by zawału dostał ;d
    A tak z innej beczki to mi się dziś śniło, że urodziłam bliźniaki :) i byłam meeeega szczęśliwa :) A wszyscy w rodzinie mi mówią że ja mam szanse na bliźniaki, bo w rodzinie były i teraz na mnie wypada ;P

natasza82, Cassie lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    ok ide musze obiad ugotowac meza spakowac do prcy na jutro. nie chce mi sie ale musze wiec do nastepnego razu kochaniutkie :*:* postaram sie byc póżniej albo calkiem wieczorem :*
    papa :)jeszce go na wszelki wypadek zaatakuj :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania milego dnia

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Hej dziewczyny, witam Was przy kawce :) Widzę że tu tematy erotyczne od samego rana :D Jakby mój mąż zobaczył co tu wypisuję to też chyba by zawału dostał ;d
    A tak z innej beczki to mi się dziś śniło, że urodziłam bliźniaki :) i byłam meeeega szczęśliwa :) A wszyscy w rodzinie mi mówią że ja mam szanse na bliźniaki, bo w rodzinie były i teraz na mnie wypada ;P
    hej:)

Czarna94 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    papa :)jeszce go na wszelki wypadek zaatakuj :)
    on juz wie ze wieczorem go to czeka i nie wiadomo czemu sie cieszy ):

natasza82, Cassie lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    tez takmam po zeliku :)
    ale będzie fajnie, jak się okaze, ze wszystkie w tym cyklu zafasolkują :)

AniaR88, Cassie lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Czarna.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    no to trzymamy podwójnie kciuki :) witam Cię i żegnam jednocześnie jednym buziakiem :* papapa Dziewczynki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miłego dnia Ania :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja to wam coś powiem, bo w sumie to komu mam powiedzieć jak nie wam... Mam ostatnio trochę wątpliwości co do tych starań, bo tak się zastanawiam ciągle nad swoim życiem. Powiem tak, nasza sytuacja finansowa nie jest jakaś super zajebista. Praca jest bo jest, starcza bo starcza tylko ciekawe na jak długo? Swojego mieszkania nie mamy, wynajmujemy. Ostatnio zastanawiam się nad kredytem na mieszkanie tylko że to jest ryzyko. Mąż na razie ma umowę na 2 lata to i tak dużo ale skąd mogę wiedzieć co będzie dalej? Może lepiej jak poszukam pracy i odłożymy trochę kasy? Tak mi mówi rozum, a serce co innego. Z drugiej strony nie chcę czekać, bo co jeśli pojawią się jakieś problemy, choroby? A jakby w ten sposób patrzeć na wszystko to można odkładać tą decyzję do końca życia. Bo teoretycznie to pracę można stracić w każdej chwili, nie? Ja już nie wiem co myśleć i co robić... Zastanawiałam się nawet czy nie wyjechać do pracy za granicę. Mówię wam bo tylko wy wiecie o staraniach a męża nie chcę stresować taki gadaniem.

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie odkładaj na później, ja tak myślałam i teraz o jestem dinozaurem na forum:), a sytuacja finansowa może się poprawić czego Wam życze ,ale też nie musi, a może włąśnie jak będziesz w ciaży wszystko się zmieni na lepsze :)nigdy tak naprawde nie jesteśmy w stanie przewidziec co będzie :)działąj Kochana :)

Cassie lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    Nic nie odkładaj na później, ja tak myślałam i teraz o jestem dinozaurem na forum:), a sytuacja finansowa może się poprawić czego Wam życze ,ale też nie musi, a może włąśnie jak będziesz w ciaży wszystko się zmieni na lepsze :)nigdy tak naprawde nie jesteśmy w stanie przewidziec co będzie :)działąj Kochana :)

Wiesz ja tak myślę, bo zawsze miałam pod górkę. Jedyne co mnie szczęśliwego w życiu spotkało to mój mąż. Martwię się bo ostatnio coś za piękne to wszystko jest... Za dobrze się układa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I właśnie o to chodzi większość z Was jest tu starsze, ale przynajmniej macie poukładane wszystko. Mieszkanie, dom, praca... U nas z pracą jest na prawdę ciężko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna
    kochana nie odkladaj staranek na bok . Bo nigdy nie wiemy kiedy prace stracimy czy kiedy nam sie finansowo poprawi. My tez nie mamy wlasnego mieszkania .

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    czarna
    kochana nie odkladaj staranek na bok . Bo nigdy nie wiemy kiedy prace stracimy czy kiedy nam sie finansowo poprawi. My tez nie mamy wlasnego mieszkania .
    my też nie mamy ...

iv09hdgenu0skffm.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o test owulacyjny pozytywny :)chcaiałąbym ,zeby w tym cyklu był tylko 1-2 razy pozytywny, boi u mnie zawsze później 5 kolejnych tez jest pozytywne a mnie to strasznie wkurza ...

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    my też nie mamy ...
    :-)

natasza82 lubi tę wiadomość

‹‹ 282 283 284 285 286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ