Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:Czarna, my też się wahaliśmy i w zeszłym roku w marcu zakupiliśmy mieszkanie. Oczywiście kredyt na 30 lat, ale stwierdziliśmy, że lepiej płacić na swoje niż wynajmować i nabijać kieszeń komuś innemu. 19 grudnia odebraliśmy klucze do mieszkania i właśnie działamy z remontem. Już się nie mogę doczekać przeprowadzki, bo 1,5 roku mieszkania z teściami robi swoje.
Ja też tak uważam tylko nie wiem czy jeśli pojawi się dziecko to będzie nas stać na spłacanie kredytu... Bo jednak to większy koszt niż wynajmu mieszkania. Aj do dupy to życie w tej Polsce. Wcześniej chcieliśmy się wyprowadzić do Norwegii, B tam pracował ale oczywiście wszystko się popier**liło jak zwykle i nic z tego nie wyszło ;/ Tam to chociaż państwo by pomogło kredyt spłacać i rodzinne porządne nie to co tu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Ja też tak uważam tylko nie wiem czy jeśli pojawi się dziecko to będzie nas stać na spłacanie kredytu... Bo jednak to większy koszt niż wynajmu mieszkania. Aj do dupy to życie w tej Polsce. Wcześniej chcieliśmy się wyprowadzić do Norwegii, B tam pracował ale oczywiście wszystko się popier**liło jak zwykle i nic z tego nie wyszło ;/ Tam to chociaż państwo by pomogło kredyt spłacać i rodzinne porządne nie to co tu.
bylam jakis czas w norwegii zycie wcale nie jest takie kolorowe uwierz mi ... -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Siostra do mnie dzwonila i pyta czy bd swiadkowa u niej . Ale pow ze jak zajde w cize to nie moge. Naczytala síe w neci i wyslala mi to
Jeśli chodzi o przesądy, to przynosi to strasznego pecha. Jak świadkowa w ciąży, to znaczy że panna młoda nigdy w ciążę nie zajdzie, bo świadkowa jej to "odbiera". A co do zasad - ksiądz świadkowych w ciąży do kościoła nie wpuszcza - bo jak w ciąży, to znaczy jedno - puściła się.
kochana co do tego przesądu to ja nie wierze i mam tego przykład w rodzinie mój brat z bratową mieli świadkową w ciązy brzuszek już było lekko widać i bratowa w ciąże zaszła co prawda troche sie starali ale dlatego że ona od 15 lat przyjmuje silne leki na tarczyceolka25, Ewelina23 lubią tę wiadomość