X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam , milego dnia

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    spadam , milego dnia
    pa ja też uciekam

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :) Jak tam u was ? Ja po małym <3 :)
    coś na początek dnia http://patrz.pl/mp3/mig-za-dobrze-cie-znam , chociaż nie wiem czy to wasz klimaty :P

Jackie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Hej Kochane :) Jak tam u was ? Ja po małym <3 :)
    coś na początek dnia http://patrz.pl/mp3/mig-za-dobrze-cie-znam , chociaż nie wiem czy to wasz klimaty :P

jestes to zostane bo znow powiesz ze uciekam <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi jak masz kochana jakieś zajęcie to oki :) :* Bo tak jakoś się mijamy

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Hihi jak masz kochana jakieś zajęcie to oki :) :* Bo tak jakoś się mijamy

narazie leze xd ten dzien jakis smutny bardzo

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj co się dzieje ?
    Mi się dobrze rozpoczął ale zobaczymy jak dalej będzie :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja musze uciekac... dzisiaj wyjatkowo mam pelne rece roboty i tylko w doskoku do lapka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Cassie i papa jak uciekasz :* Miłego dnia :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Czarna, my też się wahaliśmy i w zeszłym roku w marcu zakupiliśmy mieszkanie. Oczywiście kredyt na 30 lat, ale stwierdziliśmy, że lepiej płacić na swoje niż wynajmować i nabijać kieszeń komuś innemu. 19 grudnia odebraliśmy klucze do mieszkania i właśnie działamy z remontem. Już się nie mogę doczekać przeprowadzki, bo 1,5 roku mieszkania z teściami robi swoje.

Ja też tak uważam tylko nie wiem czy jeśli pojawi się dziecko to będzie nas stać na spłacanie kredytu... Bo jednak to większy koszt niż wynajmu mieszkania. Aj do dupy to życie w tej Polsce. Wcześniej chcieliśmy się wyprowadzić do Norwegii, B tam pracował ale oczywiście wszystko się popier**liło jak zwykle i nic z tego nie wyszło ;/ Tam to chociaż państwo by pomogło kredyt spłacać i rodzinne porządne nie to co tu.

• Chanela Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. widzę że choroba was dopada. A ja się zaszczepiłam żeby mnie nic nie dopadło i jest ok :)

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki:) ja Was tylko nadrobię i wracam:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Chanelko :*
    jakas taka dzisiaj jestem sama nie wiem jaka

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie że ja dzisiaj tylko tak o sobie, ale potrzebuje porozmawiać o tym...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj i wczroaj w nocy czytalam o dziecku przy pco kobiety staraja sie latami ja nie wiem jak to zniose jesli przyjdzie mi latami walczyc :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Dzień dobry dziewczynki:) ja Was tylko nadrobię i wracam:)

cmok:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Ja też tak uważam tylko nie wiem czy jeśli pojawi się dziecko to będzie nas stać na spłacanie kredytu... Bo jednak to większy koszt niż wynajmu mieszkania. Aj do dupy to życie w tej Polsce. Wcześniej chcieliśmy się wyprowadzić do Norwegii, B tam pracował ale oczywiście wszystko się popier**liło jak zwykle i nic z tego nie wyszło ;/ Tam to chociaż państwo by pomogło kredyt spłacać i rodzinne porządne nie to co tu.

bylam jakis czas w norwegii zycie wcale nie jest takie kolorowe uwierz mi ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    ja dzisiaj i wczroaj w nocy czytalam o dziecku przy pco kobiety staraja sie latami ja nie wiem jak to zniose jesli przyjdzie mi latami walczyc :(

Współczuję Ci kochana. Przytulam :*

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Siostra do mnie dzwonila i pyta czy bd swiadkowa u niej . Ale pow ze jak zajde w cize to nie moge. Naczytala síe w neci i wyslala mi to

Jeśli chodzi o przesądy, to przynosi to strasznego pecha. Jak świadkowa w ciąży, to znaczy że panna młoda nigdy w ciążę nie zajdzie, bo świadkowa jej to "odbiera". A co do zasad - ksiądz świadkowych w ciąży do kościoła nie wpuszcza - bo jak w ciąży, to znaczy jedno - puściła się.

kochana co do tego przesądu to ja nie wierze i mam tego przykład w rodzinie mój brat z bratową mieli świadkową w ciązy brzuszek już było lekko widać i bratowa w ciąże zaszła co prawda troche sie starali ale dlatego że ona od 15 lat przyjmuje silne leki na tarczyce

olka25, Ewelina23 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:

kochana ty nie bedziesz czekać tak długo, każda kobieta jest inna głowa do góry :)

preg.png
‹‹ 284 285 286 287 288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ