X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Dzis zrobiłam test. Niestety negatywny. Chyba jest za szybko ale oglądałam galerie testow i tam dziewczyny 8 , 9 dnia po owulce miały choć cień cienia a ja ... :(
    efe6e97802c97898fa51e5ed247e1f0f.png

To zalezy kiedy mialy owulacje i jak dlugie cykle.
    Jesli zaraz po @ wypadla im owu to nie ma sie co dziwic ze w galerii nawet e 25dc mialy dwie krechy.
    Glowa do gory! Nie ma @ jest nadzieja :)

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Dzis zrobiłam test. Niestety negatywny. Chyba jest za szybko ale oglądałam galerie testow i tam dziewczyny 8 , 9 dnia po owulce miały choć cień cienia a ja ... :(

Monia, glowka do gory!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Wiecie jaki mam wniosek po dzisiejszym dniu? Jak Ci sie nie chce to niech Ci sie zachce...
    Obijalam sie w swieta i sylwestra a teraz nie umiem nadrobic zaleglosci w sprzataniu... nawet kawy dzisiaj jeszcze nie pilam.
    Ale juz koniec, kropka. Siadam i sie bycze.

Jackie ja nie opowiem bo jak sie udalo sama nie wiem ;) Dwa zlote strzaly bez wyliczanek... dopiero jak zasiadlam do forum na maluchach i tam laski pisaly jakie maja objawy ja zaczelam patrzec na sluz i koncowa temperature czy rosnie czy maleje. I dlatego po dniu spodziewanego @ robilam test po poludniu i byly dwie tluste krechy ;)

A teraz? Bez zabezpieczenia od wrzesnia, mierzenie temp, szyjki, sluzu i nic?
    Zanim odstawilam tabsy to bylam u ginekologa na rozmowie mowiac o swoich planach i pytalam kiedy moze Nam sie udac a on 'pol roku do roku a moze i dluzej'... Dlaczego? Czeste cysty na macicy (to chyba po bezowulacyjnych cyklach) i po tabletkach.
    Ja sie nie smutam, ja nie teraz to za miesiac az do skutku ;)

chyba usune tamten watek bo sie jeszcze gorzej nakrece.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    Ewelinka cmok ja spadam bo mam mnostwo nauki a ze tesknie za Wami to wpadam co i raz caluje Was i Nusiu ciesze sie ze wszystko super !

zerknij jeszcze do nas

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska jak przychodzi @ to mam dola wielkosci kanionu i placze przez 3-4 dni a potem wraca humor.
    Ja powiedzialam sobie tak mam abonament na uvuf to konca lutego 2015 jak do tego czasu nie zaskocze to najpierw badania a potem kasuje to konto i na spontana az sie uda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Miska jak przychodzi @ to mam dola wielkosci kanionu i placze przez 3-4 dni a potem wraca humor.
    Ja powiedzialam sobie tak mam abonament na uvuf to konca lutego 2015 jak do tego czasu nie zaskocze to najpierw badania a potem kasuje to konto i na spontana az sie uda.

ja mam tak samo.
    Ja na miesiac bede jeszcze z Wami. Mam teraz wazny 8 dni jeszcze i chce wykupic na miesiac abonament, i pozniej tez odpuszczam...co ma byc to bedzie. Postanowilam jeszcze,ze do lekarza ponownie chce wybrac,ale to po urlpie.

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zerkne potem tylko wlasnie sie ucze o dziedziczeniu krwi ;D !
    tak wpadam co i raz zobaczyc co nowego
    Cassie ja tak jak i Ty zamiast wziac sie uczyc codziennie systematycznie to co jakis czas i mam mnostwo teraz ...

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie tylko odlozyc np sprzatanie, prasowanie czy inne duperele latwo nadrobic. Nauke troszke trudniej.
    Dziedziczenie krwi to byl kiedys moj ulubiony temat :)

Miska dokladnie, co ma byc to bedzie :)

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do nauki to ja zawsze tez zostawialam wszystko naostatnia chwile. Nie potrafilam uczyc sie systematycznie bo zwyczajnie szybko zapominalam:)wiec na marne robotka

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja wlasnie tez mam prbolem z uczeniem na pamiec ;D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nauka.... w autobusie i drodze do szkoly, na korytarzu a potem.... roznie bywalo ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja wlasnie tez mam prbolem z uczeniem na zapas ;D

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie uciekaj do ksiazek, jak opanujesz temat to potem mozesz siedziec do woli ;) nie zebym Cie wyganiala czy cos ale nauka teraz na pierwszym miejscu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to mialam taka zasade zawsze- zakuc i zapomniec:P niestety mam slaba pamiec:) i potrAFILAm przy neiwielkiej ilosci notatek p z 2 lekcji czy 3 siedziec caly dzien...

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Jackie uciekaj do ksiazek, jak opanujesz temat to potem mozesz siedziec do woli ;) nie zebym Cie wyganiala czy cos ale nauka teraz na pierwszym miejscu :)

spadam juz obiecuje ;D !
    ale mi tu tak dobrze ;DDD
    <33
    caluje a Wy sobie gadajcie dziewczynki i 3 majcie kciuki ;D !

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    spadam juz obiecuje ;D !
    ale mi tu tak dobrze ;DDD
    <33
    caluje a Wy sobie gadajcie dziewczynki i 3 majcie kciuki ;D !

trzymamy mocno ...myslami tez:)

Jackie lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde okres mam dostac wg ovu w sobote przyszła. a bóle to jak n okres takie w sumie dziwne i biały śluz mam od 4 dni. w tym cyklu mam niby miec ok 40 dniowy cykl . To i tak lepiej niz ostatni bo ostatni miał 50 dni bo po odstawieniu tabsów w sierpiu sie tak podziwaczyło. Kiedys miałam ok 30 dniowe cykle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 17:11

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie myslami bedziemy przy Tobie :)
    Ja ide ogarnac facebooka i wkoncu sie tej kawy napije ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    kurde okres mam dostac wg ovu w sobote przyszła. a bóle to jak n okres takie w sumie dziwne i biały śluz mam od 4 dni. w tym cyklu mam niby miec ok 40 dniowy cykl . To i tak lepiej niz ostatni bo ostatni miał 50 dni bo po odstawieniu tabsów w sierpiu sie tak podziwaczyło. Kiedys miałam ok 30 dniowe cykle.

mi sie okres skracal, z kazdym miesiacem.
    Zaczynalam od 45dni a ostatni mialam 29. Teraz licze na 28 bo tak miala zawsze.
    Tzn. nie okres a czas czekania na niego ;)
    I co ciekawe od 3 miesiecy mam jeden dzien krwawienia pozostale 4 plamienie. Dawniej 6 obfitych dni, tampon+podpaska i przeciekalam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 17:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kobietki co tam porabiacie ?
    Byłam wcześniej ale olałyście mnie to sb poszłam

‹‹ 290 291 292 293 294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ