Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:
To zalezy kiedy mialy owulacje i jak dlugie cykle.
Jesli zaraz po @ wypadla im owu to nie ma sie co dziwic ze w galerii nawet e 25dc mialy dwie krechy.
Glowa do gory! Nie ma @ jest nadziejaMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Wiecie jaki mam wniosek po dzisiejszym dniu? Jak Ci sie nie chce to niech Ci sie zachce...
Obijalam sie w swieta i sylwestra a teraz nie umiem nadrobic zaleglosci w sprzataniu... nawet kawy dzisiaj jeszcze nie pilam.
Ale juz koniec, kropka. Siadam i sie bycze.
Jackie ja nie opowiem bo jak sie udalo sama nie wiemDwa zlote strzaly bez wyliczanek... dopiero jak zasiadlam do forum na maluchach i tam laski pisaly jakie maja objawy ja zaczelam patrzec na sluz i koncowa temperature czy rosnie czy maleje. I dlatego po dniu spodziewanego @ robilam test po poludniu i byly dwie tluste krechy
A teraz? Bez zabezpieczenia od wrzesnia, mierzenie temp, szyjki, sluzu i nic?
Zanim odstawilam tabsy to bylam u ginekologa na rozmowie mowiac o swoich planach i pytalam kiedy moze Nam sie udac a on 'pol roku do roku a moze i dluzej'... Dlaczego? Czeste cysty na macicy (to chyba po bezowulacyjnych cyklach) i po tabletkach.
Ja sie nie smutam, ja nie teraz to za miesiac az do skutku
chyba usune tamten watek bo sie jeszcze gorzej nakrece.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska jak przychodzi @ to mam dola wielkosci kanionu i placze przez 3-4 dni a potem wraca humor.
Ja powiedzialam sobie tak mam abonament na uvuf to konca lutego 2015 jak do tego czasu nie zaskocze to najpierw badania a potem kasuje to konto i na spontana az sie uda. -
nick nieaktualnyCassie wrote:Miska jak przychodzi @ to mam dola wielkosci kanionu i placze przez 3-4 dni a potem wraca humor.
Ja powiedzialam sobie tak mam abonament na uvuf to konca lutego 2015 jak do tego czasu nie zaskocze to najpierw badania a potem kasuje to konto i na spontana az sie uda.
ja mam tak samo.
Ja na miesiac bede jeszcze z Wami. Mam teraz wazny 8 dni jeszcze i chce wykupic na miesiac abonament, i pozniej tez odpuszczam...co ma byc to bedzie. Postanowilam jeszcze,ze do lekarza ponownie chce wybrac,ale to po urlpie.Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Jackie uciekaj do ksiazek, jak opanujesz temat to potem mozesz siedziec do woli
nie zebym Cie wyganiala czy cos ale nauka teraz na pierwszym miejscu
spadam juz obiecuje!
ale mi tu tak dobrze ;DDD
<33
caluje a Wy sobie gadajcie dziewczynki i 3 majcie kciuki!
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurde okres mam dostac wg ovu w sobote przyszła. a bóle to jak n okres takie w sumie dziwne i biały śluz mam od 4 dni. w tym cyklu mam niby miec ok 40 dniowy cykl . To i tak lepiej niz ostatni bo ostatni miał 50 dni bo po odstawieniu tabsów w sierpiu sie tak podziwaczyło. Kiedys miałam ok 30 dniowe cykle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 17:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:kurde okres mam dostac wg ovu w sobote przyszła. a bóle to jak n okres takie w sumie dziwne i biały śluz mam od 4 dni. w tym cyklu mam niby miec ok 40 dniowy cykl . To i tak lepiej niz ostatni bo ostatni miał 50 dni bo po odstawieniu tabsów w sierpiu sie tak podziwaczyło. Kiedys miałam ok 30 dniowe cykle.
mi sie okres skracal, z kazdym miesiacem.
Zaczynalam od 45dni a ostatni mialam 29. Teraz licze na 28 bo tak miala zawsze.
Tzn. nie okres a czas czekania na niego
I co ciekawe od 3 miesiecy mam jeden dzien krwawienia pozostale 4 plamienie. Dawniej 6 obfitych dni, tampon+podpaska i przeciekalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 17:15
-
nick nieaktualny