Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:
To zalezy kiedy mialy owulacje i jak dlugie cykle.
Jesli zaraz po @ wypadla im owu to nie ma sie co dziwic ze w galerii nawet e 25dc mialy dwie krechy.
Glowa do gory! Nie ma @ jest nadziejaMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Wiecie jaki mam wniosek po dzisiejszym dniu? Jak Ci sie nie chce to niech Ci sie zachce...
Obijalam sie w swieta i sylwestra a teraz nie umiem nadrobic zaleglosci w sprzataniu... nawet kawy dzisiaj jeszcze nie pilam.
Ale juz koniec, kropka. Siadam i sie bycze.
Jackie ja nie opowiem bo jak sie udalo sama nie wiem Dwa zlote strzaly bez wyliczanek... dopiero jak zasiadlam do forum na maluchach i tam laski pisaly jakie maja objawy ja zaczelam patrzec na sluz i koncowa temperature czy rosnie czy maleje. I dlatego po dniu spodziewanego @ robilam test po poludniu i byly dwie tluste krechy
A teraz? Bez zabezpieczenia od wrzesnia, mierzenie temp, szyjki, sluzu i nic?
Zanim odstawilam tabsy to bylam u ginekologa na rozmowie mowiac o swoich planach i pytalam kiedy moze Nam sie udac a on 'pol roku do roku a moze i dluzej'... Dlaczego? Czeste cysty na macicy (to chyba po bezowulacyjnych cyklach) i po tabletkach.
Ja sie nie smutam, ja nie teraz to za miesiac az do skutku
chyba usune tamten watek bo sie jeszcze gorzej nakrece.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska jak przychodzi @ to mam dola wielkosci kanionu i placze przez 3-4 dni a potem wraca humor.
Ja powiedzialam sobie tak mam abonament na uvuf to konca lutego 2015 jak do tego czasu nie zaskocze to najpierw badania a potem kasuje to konto i na spontana az sie uda. -
nick nieaktualnyCassie wrote:Miska jak przychodzi @ to mam dola wielkosci kanionu i placze przez 3-4 dni a potem wraca humor.
Ja powiedzialam sobie tak mam abonament na uvuf to konca lutego 2015 jak do tego czasu nie zaskocze to najpierw badania a potem kasuje to konto i na spontana az sie uda.
ja mam tak samo.
Ja na miesiac bede jeszcze z Wami. Mam teraz wazny 8 dni jeszcze i chce wykupic na miesiac abonament, i pozniej tez odpuszczam...co ma byc to bedzie. Postanowilam jeszcze,ze do lekarza ponownie chce wybrac,ale to po urlpie.Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Jackie uciekaj do ksiazek, jak opanujesz temat to potem mozesz siedziec do woli nie zebym Cie wyganiala czy cos ale nauka teraz na pierwszym miejscu
spadam juz obiecuje !
ale mi tu tak dobrze ;DDD
<33
caluje a Wy sobie gadajcie dziewczynki i 3 majcie kciuki !Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurde okres mam dostac wg ovu w sobote przyszła. a bóle to jak n okres takie w sumie dziwne i biały śluz mam od 4 dni. w tym cyklu mam niby miec ok 40 dniowy cykl . To i tak lepiej niz ostatni bo ostatni miał 50 dni bo po odstawieniu tabsów w sierpiu sie tak podziwaczyło. Kiedys miałam ok 30 dniowe cykle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 17:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:kurde okres mam dostac wg ovu w sobote przyszła. a bóle to jak n okres takie w sumie dziwne i biały śluz mam od 4 dni. w tym cyklu mam niby miec ok 40 dniowy cykl . To i tak lepiej niz ostatni bo ostatni miał 50 dni bo po odstawieniu tabsów w sierpiu sie tak podziwaczyło. Kiedys miałam ok 30 dniowe cykle.
mi sie okres skracal, z kazdym miesiacem.
Zaczynalam od 45dni a ostatni mialam 29. Teraz licze na 28 bo tak miala zawsze.
Tzn. nie okres a czas czekania na niego
I co ciekawe od 3 miesiecy mam jeden dzien krwawienia pozostale 4 plamienie. Dawniej 6 obfitych dni, tampon+podpaska i przeciekalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 17:15
-
nick nieaktualny