X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    rano lal deszcz wiatrzysko bylo straszne zreszta jak codzien a ksiaze nawet mnie do pracy nie zawiozl bo bo sie nie wyspal bo gral do 2 na PS3 . a ja przeziebiona zmoklam ledwo szlam w te wiatrzysko
    Zdarzylam wejsc do domu rozebrac sie a on do mnie a obiadu to nie ma ?
    No jak moze byc jak ja dopiero weszlam niewiem ostatnio mam takie nerwy .
    Staram sie wam nie mowic bo po co mam wam glowe zawracac

Kochanie taka codziennosc.. u nas tez nie zawsze pieknie.
    Faceci sa czasami bezmyslni....
    :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    na dodatek siekam caly czas ale chyba nie mam przeziebionego pecherza bo nie boli jak sikam . A na czestomocz jak by sie udalo za wczesnie

a duzo pijesz?
    ja czesto chodze do WC ale duzo pije

Katha81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    Kochanie taka codziennosc.. u nas tez nie zawsze pieknie.
    Faceci sa czasami bezmyslni....
    :)
    wiec zrobie strajk nic nie bede robic i zobaczy odluczy sie zadawania glupich pytan

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    a duzo pijesz?
    ja czesto chodze do WC ale duzo pije
    wypilam dzis tylko dwie kawy i nic wiecej

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    wiec zrobie strajk nic nie bede robic i zobaczy odluczy sie zadawania glupich pytan

dokladnie... Najlepiej to byc w domu, pracowac, obiad miec na zawolanie i bog wie co jeszcze... Eh te glupki nasze..:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    wypilam dzis tylko dwie kawy i nic wiecej

to moze przeziebilas jednak pecherzyk?
    Ta pogoda u Was taka... Niunia wez cos na rozgrzanie wieczorem

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    dokladnie... Najlepiej to byc w domu, pracowac, obiad miec na zawolanie i bog wie co jeszcze... Eh te glupki nasze..:)
    nie wiem co mu dzisiaj do tej glowy strzelilo chyba te Ps3 wywale je przez okno jak bedzie jeszcze raz tak dlugo siedzial

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    rano lal deszcz wiatrzysko bylo straszne zreszta jak codzien a ksiaze nawet mnie do pracy nie zawiozl bo bo sie nie wyspal bo gral do 2 na PS3 . a ja przeziebiona zmoklam ledwo szlam w te wiatrzysko
    Zdarzylam wejsc do domu rozebrac sie a on do mnie a obiadu to nie ma ?
    No jak moze byc jak ja dopiero weszlam niewiem ostatnio mam takie nerwy .
    Staram sie wam nie mowic bo po co mam wam glowe zawracac

Ehh, dzisiejsi faceci.... przytulam 0potul.gif

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    to moze przeziebilas jednak pecherzyk?
    Ta pogoda u Was taka... Niunia wez cos na rozgrzanie wieczorem
    ale by bolalo jak bym sikala tak ??
    Wezme wezme kochana <3 kupilam sobie specjalnie plaszczyk do kolan co by mi cieplo bylo to w krotszej chodzilam i chhora nie bylam

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Ewelinko nie smutaj :)
    <3

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Ehh, dzisiejsi faceci.... przytulam 0potul.gif
    <3

Katha81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    nie wiem co mu dzisiaj do tej glowy strzelilo chyba te Ps3 wywale je przez okno jak bedzie jeszcze raz tak dlugo siedzial

witaj w klubie:) ja musze chyba te gry mojemu pochowac... :]

Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ale by bolalo jak bym sikala tak ??
    Wezme wezme kochana <3 kupilam sobie specjalnie plaszczyk do kolan co by mi cieplo bylo to w krotszej chodzilam i chhora nie bylam

hmmm... ciezko mi powiedziec. mnie jak pecherz boli to przy siusiu boli...
    To teraz Piotrek niech herbatke podaje do lozeczka:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    hmmm... ciezko mi powiedziec. mnie jak pecherz boli to przy siusiu boli...
    To teraz Piotrek niech herbatke podaje do lozeczka:)
    a mnie nie boli jak siusiam :)
    sama sobie zrobie herbatke nie chce od nie go
    ale ja jestem podla :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a mnie nie boli jak siusiam :)
    sama sobie zrobie herbatke nie chce od nie go
    ale ja jestem podla :/

mamy podobne charakterki..
    ehh, dobre te chlopy nasze mimo wszystko...:) ale czasami naprawdde sa bezmyslni:P
    Moj T i pracowity i w ogole, ale ma takie dni ze moze przy kompie caly dzien przesiedziec(jesli ma wolne oczywiscie) dzisiaj pospalam dluzej, on troszke wczesiejw stal , oczywiscie komp...:) ja wstalam zrozumialm mu sniadanie i sama tak siedze od tej pory:P jakby go nie bylo. Mowie chodz poogaldamy cos, "ale nie ma co"..no w sumie ma racje:) ale cale szczescie,ze tutaj moge zabic czas bo bym sie dzis zanudzila... Takze ogolnie latam od kuchni dokuchni no bo sniadanie trzeba zrobic, zaraz obiado kolacje musze Ksieciowi podac do stolu:P a biech sie nagra, pozniej moze nie miec czasu:P bedzie sie opiekowal ciezarna...(marzenie) , Ty tez Niunia nie denerwuj..odpoczywaj, po pracy jestes:)

Ewelina23, Cassie, Katha81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    mamy podobne charakterki..
    ehh, dobre te chlopy nasze mimo wszystko...:) ale czasami naprawdde sa bezmyslni:P
    Moj T i pracowity i w ogole, ale ma takie dni ze moze przy kompie caly dzien przesiedziec(jesli ma wolne oczywiscie) dzisiaj pospalam dluzej, on troszke wczesiejw stal , oczywiscie komp...:) ja wstalam zrozumialm mu sniadanie i sama tak siedze od tej pory:P jakby go nie bylo. Mowie chodz poogaldamy cos, "ale nie ma co"..no w sumie ma racje:) ale cale szczescie,ze tutaj moge zabic czas bo bym sie dzis zanudzila... Takze ogolnie latam od kuchni dokuchni no bo sniadanie trzeba zrobic, zaraz obiado kolacje musze Ksieciowi podac do stolu:P a biech sie nagra, pozniej moze nie miec czasu:P bedzie sie opiekowal ciezarna...(marzenie) , Ty tez Niunia nie denerwuj..odpoczywaj, po pracy jestes:)
    ja tak to nie moge na niego nazekac . Ale czasami to przegina pale na maxa i dzis rano mu to powiedzialam nie dosc ze ma posprzatane ugotowane jak mam wolne to jeszcze mu nie dobrze .
    ,, Chyba trzeba zmienic na lepszy model ,,
    hehe swirki
    nie powiem bo jak ma wolne to sprzata i gotuje ale dzis to chyba sie w glowe udezyl

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby nam zrobili raz na jakis czas obiadek to korona z glowy by im nie spadla :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ja tak to nie moge na niego nazekac . Ale czasami to przegina pale na maxa i dzis rano mu to powiedzialam nie dosc ze ma posprzatane ugotowane jak mam wolne to jeszcze mu nie dobrze .
    ,, Chyba trzeba zmienic na lepszy model ,,
    hehe swirki
    nie powiem bo jak ma wolne to sprzata i gotuje ale dzis to chyba sie w glowe udezyl

widocznie ma dzien lenia:) i oczywiscie Ewelinke:) ma dobrze facet i sie przyzczaja, OOOO:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    jakby nam zrobili raz na jakis czas obiadek to korona z glowy by im nie spadla :)
    Piotrek gotuje jak ma wolne . A wolne ma raz w tyg gora dwa

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    Aniu to nie zazdroszczę tego mieszkania z teściową. Nie ma to jak własne 4 kąty. Do tego jeśli ona wszędzie wpycha nos.
    Dom jest nasz ona ma tylko wymowione dosmiertne mieszkanie w nim ale ona i maz sa przyzwyczajeni ze dlugo byli tylko sami i robia czasami tak wszystko jak dawniej a ja sie czuje przesunieta na dalszy plan. Tak wiec nie narzekam ale ciezko jest czasem. z 2 strony wiem ze jak bedziemy miec dziecko to ona sie nim zajmie a ja bede miala czas na inne rzeczy niekoniecznie zwiazane z domem.

Cassie lubi tę wiadomość

‹‹ 292 293 294 295 296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ