Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:kurde okres mam dostac wg ovu w sobote przyszła. a bóle to jak n okres takie w sumie dziwne i biały śluz mam od 4 dni. w tym cyklu mam niby miec ok 40 dniowy cykl . To i tak lepiej niz ostatni bo ostatni miał 50 dni bo po odstawieniu tabsów w sierpiu sie tak podziwaczyło. Kiedys miałam ok 30 dniowe cykle.
mi sie rozregulowal...mialam srednio 31 dni,a od 2 miesiescy 37. Musisz Kochana czekac cierpliwie i wszystko sie pewnie wyjasni niebawem. Teraz nie ma asensu glowic sie czy udalo czy nie, po sobie wiem po tych miesiacach ze nie warto bo co ma byc to bedzie. Nie jestesmy w stanie przewidziec. Ale 3mam kciuki caly czas, nadzieja jest:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Hejka kobietki co tam porabiacie ?
Byłam wcześniej ale olałyście mnie to sb poszłam
olalysmy? Coraz bardziej widze ze kazdy ma male zale ze ktos kogos olal:) wszystkiego nie da sie tak zauwazyc....ja juz niewiele razy zostalam olana, i powinnam w takim razie usunac sie z ovu:) ale nie daje sie i mecze Was:P -
nick nieaktualny
-
no mi sie też skraca na szczęście pierwszy miałam po tabsach o dziwo jakos po 30 dniach chyba, nastepny cykl 50 dni trwał a teraz ovu pokazuje ze 40 dc mam miec okres. mam nadzieje za bede miec przerwe na co njmniej 9 m-cy
Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska spokojnie tak tylko powiedziałam kochana:* wiem że mi odpowiedziałaś ale potem zaczął sie nagle inny temat to mówię idę nie będę przeszkadzać :* zalozylam watek jakby ktos chciał na chwile zapomnieć o staraniach to zapraszam do luźnego tematu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Miska spokojnie tak tylko powiedziałam kochana:* wiem że mi odpowiedziałaś ale potem zaczął sie nagle inny temat to mówię idę nie będę przeszkadzać :* zalozylam watek jakby ktos chciał na chwile zapomnieć o staraniach to zapraszam do luźnego tematu
nie przeszkadzasz nawet tak nie mysl. Od Jackie dostaniesz klapsa:) i ja jej pomogę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:co sie dzieje Ewelinka??
Moze dzisiaj po prostu gorszy dzien..
:*
Zdarzylam wejsc do domu rozebrac sie a on do mnie a obiadu to nie ma ?
No jak moze byc jak ja dopiero weszlam niewiem ostatnio mam takie nerwy .
Staram sie wam nie mowic bo po co mam wam glowe zawracac -
nick nieaktualny