Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie jaki mam wniosek po dzisiejszym dniu? Jak Ci sie nie chce to niech Ci sie zachce...
Obijalam sie w swieta i sylwestra a teraz nie umiem nadrobic zaleglosci w sprzataniu... nawet kawy dzisiaj jeszcze nie pilam.
Ale juz koniec, kropka. Siadam i sie bycze.
Jackie ja nie opowiem bo jak sie udalo sama nie wiem Dwa zlote strzaly bez wyliczanek... dopiero jak zasiadlam do forum na maluchach i tam laski pisaly jakie maja objawy ja zaczelam patrzec na sluz i koncowa temperature czy rosnie czy maleje. I dlatego po dniu spodziewanego @ robilam test po poludniu i byly dwie tluste krechy
A teraz? Bez zabezpieczenia od wrzesnia, mierzenie temp, szyjki, sluzu i nic?
Zanim odstawilam tabsy to bylam u ginekologa na rozmowie mowiac o swoich planach i pytalam kiedy moze Nam sie udac a on 'pol roku do roku a moze i dluzej'... Dlaczego? Czeste cysty na macicy (to chyba po bezowulacyjnych cyklach) i po tabletkach.
Ja sie nie smutam, ja nie teraz to za miesiac az do skutku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Wiecie jaki mam wniosek po dzisiejszym dniu? Jak Ci sie nie chce to niech Ci sie zachce...
Obijalam sie w swieta i sylwestra a teraz nie umiem nadrobic zaleglosci w sprzataniu... nawet kawy dzisiaj jeszcze nie pilam.
Ale juz koniec, kropka. Siadam i sie bycze.
Jackie ja nie opowiem bo jak sie udalo sama nie wiem Dwa zlote strzaly bez wyliczanek... dopiero jak zasiadlam do forum na maluchach i tam laski pisaly jakie maja objawy ja zaczelam patrzec na sluz i koncowa temperature czy rosnie czy maleje. I dlatego po dniu spodziewanego @ robilam test po poludniu i byly dwie tluste krechy
A teraz? Bez zabezpieczenia od wrzesnia, mierzenie temp, szyjki, sluzu i nic?
Zanim odstawilam tabsy to bylam u ginekologa na rozmowie mowiac o swoich planach i pytalam kiedy moze Nam sie udac a on 'pol roku do roku a moze i dluzej'... Dlaczego? Czeste cysty na macicy (to chyba po bezowulacyjnych cyklach) i po tabletkach.
Ja sie nie smutam, ja nie teraz to za miesiac az do skutku
grunt to sie nie poddawac - choc to cholernie ciezkie i latwo mowic...