Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj tak czytam was kochane ... Mój taki sam ehh ale cóż zrobić tacy są . Mój znowu ciągle telewizję ogląda a plej leży schowany . Wkurzyłam się i schowałam a co

Ewelinko zdrowiej kochana :* Zrób sb herbatki i do łóżeczka :*
Miska i dobrze mówisz jak się faceta rozpuści to tak potem jest . Ja z moim mam tak samo ale to tak go nauczyłam
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej Aniusia. Wieczor spokojny..,.AniaR88 wrote:czesc:* Nie nadrobie Was chyba dziś
Nie jestem w temacie wiec pewnie po raz setny zapytam jak wieczór mija? jackie jak postepy w nauce? Nusia kochana jak dzis samopoczucie??
Jackie pewnie zernie do nas..
a co u b?
-
nick nieaktualnypije cherbatke ale siedze pod kocykiemLandrynka wrote:Oj tak czytam was kochane ... Mój taki sam ehh ale cóż zrobić tacy są . Mój znowu ciągle telewizję ogląda a plej leży schowany . Wkurzyłam się i schowałam a co

Miska i dobrze mówisz jak się faceta rozpuści to tak potem jest . Ja z moim mam tak samo ale to tak go nauczyłam
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Oj tak czytam was kochane ... Mój taki sam ehh ale cóż zrobić tacy są . Mój znowu ciągle telewizję ogląda a plej leży schowany . Wkurzyłam się i schowałam a co

no niestety Landryneczko..
ale mimo wszystko ich kochamy:)
-
nick nieaktualnyhejaAniaR88 wrote:czesc:* Nie nadrobie Was chyba dziś
Nie jestem w temacie wiec pewnie po raz setny zapytam jak wieczór mija? jackie jak postepy w nauce? Nusia kochana jak dzis samopoczucie??
Zeby mnie ukochany nie zdenerwowal to by bylo lepiej .
Ale wy za to mi humor poprawiacie
Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadal boli mnie lewy jajnik. jutro powinna byc owulacja ale sie chyba tego nie dowiem bo maz jedzie do pracy i musze go po 3 odwieźć. Temperature zmierze o 3 i o 6 ale ani ta pierwsza a ni ta druga nie bedzie dobraMiska0811 wrote:hej Aniusia. Wieczor spokojny..,.
Jackie pewnie zernie do nas..
a co u b?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj własnie siedzi rozwalony na lozku przed tv, marudzi i je przy tym jogurt. Wyglada jak male dziecko po brodzie mu sie leje koszule uwalił bo film ciekawy i sie nie da oderwac wzroku...Landrynka wrote:Haha jacy oni kochani są i wkurzający niekiedy

Aniu bardzo trudny
Cassie, Miska0811, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny