Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj tak czytam was kochane ... Mój taki sam ehh ale cóż zrobić tacy są . Mój znowu ciągle telewizję ogląda a plej leży schowany . Wkurzyłam się i schowałam a co
Ewelinko zdrowiej kochana :* Zrób sb herbatki i do łóżeczka :*
Miska i dobrze mówisz jak się faceta rozpuści to tak potem jest . Ja z moim mam tak samo ale to tak go nauczyłamMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:czesc:* Nie nadrobie Was chyba dziś Nie jestem w temacie wiec pewnie po raz setny zapytam jak wieczór mija? jackie jak postepy w nauce? Nusia kochana jak dzis samopoczucie??
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Oj tak czytam was kochane ... Mój taki sam ehh ale cóż zrobić tacy są . Mój znowu ciągle telewizję ogląda a plej leży schowany . Wkurzyłam się i schowałam a co
Miska i dobrze mówisz jak się faceta rozpuści to tak potem jest . Ja z moim mam tak samo ale to tak go nauczyłamMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Oj tak czytam was kochane ... Mój taki sam ehh ale cóż zrobić tacy są . Mój znowu ciągle telewizję ogląda a plej leży schowany . Wkurzyłam się i schowałam a co
Miska i dobrze mówisz jak się faceta rozpuści to tak potem jest . Ja z moim mam tak samo ale to tak go nauczyłam
no niestety Landryneczko.. ale mimo wszystko ich kochamy:) -
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:czesc:* Nie nadrobie Was chyba dziś Nie jestem w temacie wiec pewnie po raz setny zapytam jak wieczór mija? jackie jak postepy w nauce? Nusia kochana jak dzis samopoczucie??
Zeby mnie ukochany nie zdenerwowal to by bylo lepiej .
Ale wy za to mi humor poprawiacieMiska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:hej Aniusia. Wieczor spokojny..,. Jackie pewnie zernie do nas.. a co u b?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny