Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:kochana ja swoją prezentację meturalną pisałam w przeddzień, a uczyłam się w dzień matury Zawsze uczyłam się na ostatnią chwilę, a najlepiej mi wychodziło jak nie uczyłam się wcale, bo potrafiłam tydzień się uczyć i dostać 1 albo nie uczyć się wcale i dostać 4. Taka magia
wiesz z drugiej strony ja nigdy nie wierze w siebie zawsze placze ze nic nie umiem a zaliczam , kurde tylko ja zawsze bylam taka uczennica ze nie wyobrazalam sobie isc nie przygotowana
mam nadzieje ze uda mi sie sesje rozwalicCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:mamy podobne charakterki..
ehh, dobre te chlopy nasze mimo wszystko... ale czasami naprawdde sa bezmyslni:P
Moj T i pracowity i w ogole, ale ma takie dni ze moze przy kompie caly dzien przesiedziec(jesli ma wolne oczywiscie) dzisiaj pospalam dluzej, on troszke wczesiejw stal , oczywiscie komp... ja wstalam zrozumialm mu sniadanie i sama tak siedze od tej pory:P jakby go nie bylo. Mowie chodz poogaldamy cos, "ale nie ma co"..no w sumie ma racje:) ale cale szczescie,ze tutaj moge zabic czas bo bym sie dzis zanudzila... Takze ogolnie latam od kuchni dokuchni no bo sniadanie trzeba zrobic, zaraz obiado kolacje musze Ksieciowi podac do stolu:P a biech sie nagra, pozniej moze nie miec czasu:P bedzie sie opiekowal ciezarna...(marzenie) , Ty tez Niunia nie denerwuj..odpoczywaj, po pracy jestes:)
Mój też ma takie fazy że raz na rok go najdzie i przez tydzień go nie ma bo gra albo czyta. Chociaż co ja będę narzekać, ja też tak potrafię. Np teraz na ovu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:wiesz z drugiej strony ja nigdy nie wierze w siebie zawsze placze ze nic nie umiem a zaliczam , kurde tylko ja zawsze bylam taka uczennica ze nie wyobrazalam sobie isc nie przygotowana
mam nadzieje ze uda mi sie sesje rozwalic
Uda się na pewno kochana :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny