Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzerkam zerkam zrobilam co mialam zrobic na dzis ;DD
jak nauka?
na dwa egzaminy juz przyswoilam
co do facetow ja jak nie krzykne czasem to ciezko zrozumiec
ale kochany ten moj maz bardzo ..,
dziewczyny slyszalyscie o pasku Swietego Dominika i modlitwie?
moze mi pomoze; DCassie, Miska0811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam na mojego nie moge narzekac chlopina komputerowy ja tez.
Mamy konsole i razem spiewamy nie schowam bo gdzie bede zumbe zanczyla?
Kazdy ma czasmi gorszy dzien
Ewelinko ja co miesiac po owulce non-stop sikam. Koncze jak @ przechodzi.
Wiec dla mnie objawy typu czestomocz, zaparcia, bole podbrzusza, piersi nie sa ciazowymi ani chorobowymi ;)taka moja natura.Katha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:zerkam zerkam zrobilam co mialam zrobic na dzis ;DD
jak nauka?
moze mi pomoze; D -
nick nieaktualnyhahah Aniu rozbawiłaś mnie
Mój też leży na łóżku rozwalony i ogląda coś na tvn7 I mówi zrób mi 20 wafli z czekoladą haha jak dziecko na prawdę a ja mówię no 50 ci zrobię
Bo kupiliśmy takie duże wafle i nutelle i mówi żebym mu połamała na takie małe kawałki posmarowała nutella i zrobiła takie kajmaki hehe i 20 takich jakby nie można było 2 dużych zrobićAniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ja tam na mojego nie moge narzekac chlopina komputerowy ja tez.
Mamy konsole i razem spiewamy nie schowam bo gdzie bede zumbe zanczyla?
Kazdy ma czasmi gorszy dzien
Ewelinko ja co miesiac po owulce non-stop sikam. Koncze jak @ przechodzi.
Wiec dla mnie objawy typu czestomocz, zaparcia, bole podbrzusza, piersi nie sa ciazowymi ani chorobowymi ;)taka moja natura. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:HEj:)wróciłąm :)mam pytanie jak to jest z czułością testów?im większa wartość tym szybciej wykryje owulację? chodzi mi dokładnie o to , któy jest lepszy o czułości 10mIU/ml, czy ten 25mIU/ml?
10 najczulszy ale ciazowy wykrywa najnizsze stezenie, owulacyjny chyba 25 bo czym wyzsze tym lepsze. ale pewna nie jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 18:44
-
Ledwo nadarzam, ale ostatnio zerkalam popoludniu
Chlopy jak chlopy... na mojego nienarzekam ale czasem tez przegina... ale ja chyba czesciej
a w PS3 to razem gramy a on sie ciesze jak go ogrywamEwelina23, Cassie lubią tę wiadomość
-
natasza82 wrote:HEj:)wróciłąm :)mam pytanie jak to jest z czułością testów?im większa wartość tym szybciej wykryje owulację? chodzi mi dokładnie o to , któy jest lepszy o czułości 10mIU/ml, czy ten 25mIU/ml?
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:Ledwo nadarzam, ale ostatnio zerkalam popoludniu
Chlopy jak chlopy... na mojego nienarzekam ale czasem tez przegina... ale ja chyba czesciej
a w PS3 to razem gramy a on sie ciesze jak go ogrywam -
Jackie wrote:zerkam zerkam zrobilam co mialam zrobic na dzis ;DD
jak nauka?
moze mi pomoze; D
ja tez nigdy nieslyszalam o tym... -
nick nieaktualnyJackie wrote:no ja wlasnie tez mam prbolem z uczeniem na zapas
kochana ja swoją prezentację meturalną pisałam w przeddzień, a uczyłam się w dzień matury Zawsze uczyłam się na ostatnią chwilę, a najlepiej mi wychodziło jak nie uczyłam się wcale, bo potrafiłam tydzień się uczyć i dostać 1 albo nie uczyć się wcale i dostać 4. Taka magia -
nick nieaktualny