Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:no ja tez tak mam wlasnie z prawego jajnika... nie da sie nie czuc:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 19:11
-
Miska0811 wrote:nie wiedzialabym jak zaczac prosbe/rozmowe? Pomozcie..moze kiedys bedzie taka potrzeba...
Ja napisałam krótko swoją historie od kiedy staram się o dziecko i że niestety straciłam dziecko itp i że proszę o pasek i medalik św. dominika żeby sie z wiarą modlić czy coś takiego no i adres musisz podać na jaki mają wysłać jak wyslą to dostaniesz od nich e-mail że wysłaliWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 19:12
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Ja napisałam krótko swoją historie od kiedy staram się o dziecko i że niestety poroniłam itp i że proszę o pasek i medalik św. dominika żeby sie z wiarą modlić czy coś takiego no i adres musisz podać na jaki mają wysłać jak wyslą to dostaniesz od nich e-mail że wysłali
dziękuję za wskazówkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:a teraz wam cos powiem mialam monitoring w tamtym cyklu i gin mi mowi ze owulka byla z lewego a w prawym byla cisza . nawet na lewym widzialam pekniety pecherzyk a prawy mnie bolal
kochana grunt ze owulka była to najważniejsze a z którego to pewnie nie ma znaczeniaMiska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:a teraz wam cos powiem mialam monitoring w tamtym cyklu i gin mi mowi ze owulka byla z lewego a w prawym byla cisza . nawet na lewym widzialam pekniety pecherzyk a prawy mnie bolal
oooo... to mnie nic nie boli wiec moze jakas szansa jest ze cos peknieEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:ja tam religijna nie jestem...
ja kiedys bylam bardziej.. ale od pewnej sytuacji, ogolnie zycie zmienilo troszke moze nastawienie. Ale nie moge powiedziec,ze nie wierzę... Poprostu jestem zdania,ze czlowiek w glebi sercaa czuje to co czuje, a np. na pokaz do kosciola-jak inny ,nie chodzę.Cassie lubi tę wiadomość