Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Jak to w rodzinie: Mąż z żoną leżeli wieczorem w łóżku. Mężowi zachciałosię pić, a że leżał od ściany, zaczyna powoli przechodzić przez żonę.Ta sądząc, że mąż ma ochotę na seks, mówi:- Zaczekaj, mały jeszcze nie śpi.Po trzech minutach mąż ponownie próbuje przejść przez żonę, bonadal męczy go pragnienie.Mówiłam ci: zaczekaj, bo mały jeszcze nie śpi.Mąż wytrzymuje jeszcze chwilę, a potem wstaje delikatnie, żeby nieprzeszkadzać żonie i nie budzić dziecka. Idzie do kuchni,odkręca kran i stwierdza, że nie leci woda. Sprawdza w czajniku - wody teżniema.W końcu wyciąga z lodówki szampana. Żona słysząc huk otwieranego szampana,woła:- Co ty tam robisz?!
Na to dziecko:- Nie chciałaś mu dać dupy, to się zastrzelił!
haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jakie badania zrobiłyście sobie na samym początku? Ja jeszcze nie byłam u gina, ale postanowiłam że jak w 2 cyklu też się nie uda to pójdę i porobię jakieś podstawowe badania, tylko podpowiedzcie mi jakie? Bo nie chcę żeby gin mnie zbył i wysłał do domu z niczym bo u mnie w mieście to tacy lekarze, że szkoda gadać. Jak coś to sama powiem co chcę.
Ja również żadnych badań nie robiłam
-
nick nieaktualnyOjciec-plemnik do synka-plemnika:
- Kiedys jak już będziesz duży wyruszysz w bardzo długa i ciekawa podróż. Podczas tej podróży spotkasz dwie małe kuleczki. Wtedy pamietaj przywitaj się ładnie i powiedz "Cześć jestem plemnik" a one ci odpowiedzą "cześc jesteśmy jajniki". Zostaną twoimi przyjaciółkami.
Tak więc mały plemniczek czekał i czekał aż sie w końcu doczekał i pewnego dnia wyruszył w podróż. Płynie sobie, płynie....patrzy....a tu faktycznie dwie małe kuleczki. Podpływa i mówi:
- cześć, jestem plemnik
a na to kuleczki
- cześc, jesteśmy migdałki....Miska0811, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ojciec-plemnik do synka-plemnika:
- Kiedys jak już będziesz duży wyruszysz w bardzo długa i ciekawa podróż. Podczas tej podróży spotkasz dwie małe kuleczki. Wtedy pamietaj przywitaj się ładnie i powiedz "Cześć jestem plemnik" a one ci odpowiedzą "cześc jesteśmy jajniki". Zostaną twoimi przyjaciółkami.
Tak więc mały plemniczek czekał i czekał aż sie w końcu doczekał i pewnego dnia wyruszył w podróż. Płynie sobie, płynie....patrzy....a tu faktycznie dwie małe kuleczki. Podpływa i mówi:
- cześć, jestem plemnik
a na to kuleczki
- cześc, jesteśmy migdałki....
hehehe
no i ciekawe co zrobil plemnik:P:PCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya o ja się zapiszę na listę jeżeli nie dostanę do tego czasu @ to w walentynki zrobię test Piękny byśmy mieli prezent walentynkowy i rocznicowy ( minie rok od zaręczyn )
Lista oczekiwanych serduszek
19.01 Ewelina23
20.01 Katha81
21.01 Jackie
14.02 LandrynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 19:28
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Ojciec-plemnik do synka-plemnika:
- cześć, jestem plemnik
a na to kuleczki
- cześc, jesteśmy migdałki....
dobre.. ale sie usmialamCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny