Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:mi ostatnio owu wyznaczylo @ a przyszla dwa dzi po terminie Piotrek tylko nadziei sobie narobil
Ja Bogdanowi nie mówię bo też by sobie narobił bo czasem mi się spóźnia dzień lub 2, ale to bardzo rzadko. On i tak jak mnie tylko brzuch boli czy mnie mdli to zaraz gada że to dzidziaAniaR88, Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:mi wyznaczylo OVU na 21 stycznia, ale jakim cudem jak poprzedni cykl mialam 37dniowy? Dlatego wydaje mi się, że powinnam miec pare dni pozniej.
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Ja Bogdanowi nie mówię bo też by sobie narobił bo czasem mi się spóźnia dzień lub 2, ale to bardzo rzadko. On i tak jak mnie tylko brzuch boli czy mnie mdli to zaraz gada że to dzidzia
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:a mnie Piotrek sam zapytal a ty juz nie powinnas dostac okresu
Mój to nie zwraca uwagi wcale czasem mnie to denerwuje. Bo on np zaczyna się dobierać itp a ja co muszę odmówić to też nie takie proste mógłby sobie chociaż mniej więcej kalkulować i mnie nie denerwowaćCassie, AniaR88, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Mój to nie zwraca uwagi wcale czasem mnie to denerwuje. Bo on np zaczyna się dobierać itp a ja co muszę odmówić to też nie takie proste mógłby sobie chociaż mniej więcej kalkulować i mnie nie denerwować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:no wlasnie. to tylko program..
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]