Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje ulubione:
Baba miała dwie papużki - samiczki, które non stop przeklinały i za każdym razem, gdy odsłaniała ich klatkę chórem krzyczały: "Cześć! Jesteśmy dz*wkami, zrobimy wszystko o co poprosisz". Baba zmieszana poszła z problemem do księdza, który po długim namyśle znalazł rozwiązanie. Powiada:
- Pani przyniesie te swoje samiczki do mnie, ja mam w domu tez dwie papugi samce, które ciągle czytają biblie i się modlą. Myślę, że kiedy je ze sobą skontaktujemy, pani samiczki się ucywilizują.
Tak tez zrobili. Ledwo samiczki trafiły do klatki papug księdza, natychmiast zaczęły swój koncert:
- Cześć jesteśmy dz*wkami, zrobimy wszystko o co poprosisz.
Na to odzywa się samczyk księdza i mówi do swojego kompana:
- Stary wy**dol te księgi, nasze modlitwy zostały wysłuchane!
Przychodzi facet do sklepu zoologicznego:
• Szukam jakiegos zwierzatka, zeby wykonczyc tesciowa.
• Polecam te papuge.
• Papuga? A co ona moze?
• To jest tresowana papuga. Ona reaguje na slowo "na". Chetnie panu zademonstruje. Papuga, na drzwi!
Papuga skoczyla na drzwi, polecialy drzazgi, za pare minut z drzwi zostala kupa wiorow.
Facet kupil papuge i idzie do domu. Otwiera tesciowa - i widzi ziecia z papuga na ramieniu.
•Na ch... ci ta papuga?!
PENIS
Ja, niżej podpisany Penis, zwracam się o podniesienie wynagrodzenia z następujących powodów: - Wykonuję pracę fizyczną - Pracuję na odpowiedzialnym stanowisku - Przede wszystkim pracuję głową - Pracuję także w weekendy oraz święta państwowe - Pracuję w zanieczyszczonym środowisku - Nie otrzymuję wynagrodzeń za nadgodziny i pracę zmianową - Pracuję w zaciemnionych warunkach, o złej wentylacji - Pracuję w warunkach wysokich temperatur - Niebezpieczeństwo chorób zawodowych.
Penis
Odpowiedź z Działu Kadr: W nawiązaniu do poruszonych argumentów informujemy, że uważamy je za całkowicie bezzasadne, ponieważ: - Nie pracuje Pan w systemie 8-godzinnym - Ciągły Pana sen przerywają jedynie krótkie okresy twórczej pracy - Nie zawsze wykonuje Pan polecenia Kierownictwa - Nie przebywa Pan w wyznaczonych miejscu, ale ciągle je zmienia - Za często robi Pan przerwy w pracy - Nie wykazuje się Pan inicjatywą i chęcią działania, która jest wymuszana presją i stymulacją Kierownictwa - Zostawia Pan bałagan po zakończeniu zmiany - Zaniedbuje Pan zdrowie i wymogi BHP, np. nie zakładając odpowiedniej odzieży ochronnej - Unika Pan pracy jedna zmiana po drugiej - Czasami opuszcza Pan miejsce wyznaczone przed ustalonym czasem - I nade wszystko podejrzane jest to, że przychodzi Pan i wychodzi z pracy taszcząc dwa podejrzanie wyglądające worki.
Kierownik Działu
Wiecej nie spamuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
16.01 olka25
17.01 Cassie
19.01 Ewelina23
20.01 Katha81
21.01 Jackie, AniaR88
27.01 Miska0811
28.01 Czarna 94
30.01 Sylvka
14.02 LandrynkaJackie lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylvka wrote:16.01 olka25
17.01 Cassie
19.01 Ewelina23
20.01 Katha81
21.01 Jackie, AniaR88
27.01 Miska0811
28.01 Czarna 94
30.01 Sylvka
14.02 Landrynka
nasze grono się powiększa:) mam nafdzieję, że te cykle będą szczęśliwe!Ewelina23, Czarna94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:ja testuje w siostry urodzinki o ile mi owulke wyzaczy
A ja w urodziny brata dopiero zauważyłam ;d U mnie w poprzednim cyklu wg ovu powinnam dostać @ w 30 dniu cyklu bo tak wychodziło wg owulacji, a i tak dostałam w 28 bo zawsze miałam regularne cykle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:A ja w urodziny brata dopiero zauważyłam ;d U mnie w poprzednim cyklu wg ovu powinnam dostać @ w 30 dniu cyklu bo tak wychodziło wg owulacji, a i tak dostałam w 28 bo zawsze miałam regularne cykle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:mi ostatnio owu wyznaczylo @ a przyszla dwa dzi po terminie Piotrek tylko nadziei sobie narobil
mi wyznaczylo OVU na 21 stycznia, ale jakim cudem jak poprzedni cykl mialam 37dniowy? Dlatego wydaje mi się, że powinnam miec pare dni pozniej.