Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:dzialamy Ewelinko,ale nie wiem czy nie za czesto..ostatnim czasie codziennie nam sie zdarza...
Ja to sobie wymysliłam w tym cyklu że przed płodnymi zrobimy ze 3-4 dni przerwy a w płodne codziennie do owulki mam nadzieję ze zadziała, jak nie to umawiam się do gina i zamawiam żel conceive -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Ja to sobie wymysliłam w tym cyklu że przed płodnymi zrobimy ze 3-4 dni przerwy a w płodne codziennie do owulki mam nadzieję ze zadziała, jak nie to umawiam się do gina i zamawiam żel conceive
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Ja to sobie wymysliłam w tym cyklu że przed płodnymi zrobimy ze 3-4 dni przerwy a w płodne codziennie do owulki mam nadzieję ze zadziała, jak nie to umawiam się do gina i zamawiam żel conceive
no Kochana to taki sam mam plan:) Ten tydzien chcialabym regularnie,codziennie max co 2 dzien jak nie damy rady. POzniej zrobimy mala przerwe, co 3 dzien np:)Czarna94 lubi tę wiadomość
-
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny