Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysiedze i rycze;(;(
nie moge sobie sama z tym poradzić..
T co się dowiedziałam u lekarza:
-"delikatne" PCO
-skierowanie do szpitala z rozpoznaniem NIEPŁODNOŚĆ
-kazał mi odstawić duphston
-dostałam receptę na tabletki antykoncepcyjne i to na PÓŁ ROKU i to Diane!!!
-mamy zbadać męża
Kurwa, po co mi tabletki anty i to na tyle jak ja chcę w ciążę zajść (z resztą nie wiadomo czy się kiedykolwiek uda;(;( )
Mówiłam mu, że są przecież inne metody, np. to ClO co Ewelina bierze, że to też powinno pomóc, że mi inny lekarz zabronił kiedyś brania tabletek anty ze względu na wątrobę ale nic nie docierało.
Ja pierdole ja się chyba zabije. To gorzej jak wyrok!
Idę to tego szpitala, mam nadzieje ze mnie przyjmą i może tam będzie jakaś nadzieja. -
00monika00 wrote:siedze i rycze;(;(
-"delikatne" PCO
-mamy zbadać męża
Kurwa, po co mi tabletki anty i to na tyle jak ja chcę w ciążę zajść (z resztą nie wiadomo czy się kiedykolwiek uda;(;( )
Mówiłam mu, że są przecież inne metody, np. to ClO co Ewelina bierze, że to też powinno pomóc, że mi inny lekarz zabronił kiedyś brania tabletek anty ze względu na wątrobę ale nic nie docierało.
Idę to tego szpitala, mam nadzieje ze mnie przyjmą i może tam będzie jakaś nadzieja. -
nick nieaktualny00monika00 wrote:siedze i rycze;(;(
-"delikatne" PCO
-mamy zbadać męża
Idę to tego szpitala, mam nadzieje ze mnie przyjmą i może tam będzie jakaś nadzieja.
delikatne pco . Dziewczyny tu maja pco i anty tabletek nie maja !natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:siedze i rycze;(;(
-"delikatne" PCO
-mamy zbadać męża
Idę to tego szpitala, mam nadzieje ze mnie przyjmą i może tam będzie jakaś nadzieja.
.... Nie wiem co powiedzieć... Kochana idz do szpitala, wszystko się rozwiąże i proszę..nie smuć <przytul> -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:wlasnie to tez dla mnie dziwne..jedno zaprzecza drugie. Po cholere tabletki anty?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:hej dziewczyny :*
mam pytanko : czy uważacie, że mogłam mieć owu w 19 dc ???
kochana co drugi dzien mialas ignorowana tempke pewnie dlatego ci nie wyznaczyl owulki a zrobmy experyment zaznacz normalnie ta tempke sprawdz czy ci wyznaczy pozniej sobie zmienisz -
Nie bierz na 100%, 6mc , potem zanim organizm dojdzie do siebie, nie i już!Ale do szpitala to jest dobry pomysł, wszystko Ci przebadają na miejscu nie będziesz musiała sie bujac poi całym mieście...wydaje mi się, że tam znajdą lepszy środek
Ewelina23, Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:Nie bierz na 100%, 6mc , potem zanim organizm dojdzie do siebie, nie i już!Ale do szpitala to jest dobry pomysł, wszystko Ci przebadają na miejscu nie będziesz musiała sie bujac poi całym mieście...wydaje mi się, że tam znajdą lepszy środek
dla mnie szok....