Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Czesc
kochana co drugi dzien mialas ignorowana tempke pewnie dlatego ci nie wyznaczyl owulki a zrobmy experyment zaznacz normalnie ta tempke sprawdz czy ci wyznaczy pozniej sobie zmienisz
wszystkie tempki zaznaczyć o stałej porze ???Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
00monika00 wrote:ja nie wiem co mam powiedziec, nie wiem co mam robić.
jestem w mega szoku!
załamałam się jak nigdy, zawsze staram się być silna ale to mnie rozwaliło..
Dzięki dziewczyny za sława otuchy:*:* -
00monika00 wrote:ja nie wiem co mam powiedziec, nie wiem co mam robić.
jestem w mega szoku!
załamałam się jak nigdy, zawsze staram się być silna ale to mnie rozwaliło..
Dzięki dziewczyny za sława otuchy:*:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Broń boże nie bierz tego świństwa !!! ja co prawda brałam inne ale już żaluje... Monika ja bym sie skonsultowała z innym lekarzem to ten to jakis kretyn... a jak długo sie staracie o dziecko ?
ja nigdy nie używałam tabletek anty...i nie żałuję. Wiele moich rówieśniczek mają problemy.... dziadostwo jedne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:już, i nic się nie zmieniło... może zmienię wszystkie i zobaczymy ???
Szkoda ze masz tak o roznych godzinach bo jest jednak roznica temperatur .
o ktorej polozylas sie w sylwka ?????
Bo jak pozno to ja bym tempke z 1.01 usunela -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Broń boże nie bierz tego świństwa !!! ja co prawda brałam inne ale już żaluje... Monika ja bym sie skonsultowała z innym lekarzem to ten to jakis kretyn... a jak długo sie staracie o dziecko ?
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:nie bo nie zapamietasz kochana . Jak nie wyznaczylo ze byla jak zmienilas temke na normalna godzine czyli wykres potrzebuje jeszcze wyzszej tempki
Szkoda ze masz tak o roznych godzinach bo jest jednak roznica temperatur .
o ktorej polozylas sie w sylwka ?????
Bo jak pozno to ja bym tempke z 1.01 usunela
w Sylwka było ok 02:00 - późno -
nick nieaktualny00monika00 wrote:tak na serio to 2-3 miesiące, wcześniej mówiliśmy sobie, że jak będzie to będzie, ale tak na dobre to około 3 miesiące
moim zdaniem powinnaś skonsultować się jeszcze raz z innym lekarzem.
Za wcześnie w ogóle wydał taką opinie... w głowie jakoś mi się nie mieści... -
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:moim zdaniem powinnaś skonsultować się jeszcze raz z innym lekarzem.
Za wcześnie w ogóle wydał taką opinie... w głowie jakoś mi się nie mieści...Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:moim zdaniem powinnaś skonsultować się jeszcze raz z innym lekarzem.
Za wcześnie w ogóle wydał taką opinie... w głowie jakoś mi się nie mieści...
iny lekarz to przede wszystkim
sama jestem w szoku, nie wiem co robić, naprawdę;(;(
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:Też mi się nie chce wierzyć , już samo to jak mu powiedziałaś, że staracie się 3 mc...
no dokładnie.... my też staramy 3 mc, w takim razie wg niego też mogę myśleć, że jestem bezpłodna itd itc? Bezsens. Niunka nie mysl duzo, nie smuc. Na spokojnie umow do szpitala, do innego ginekologa. Wszystko się wyjaśni!! Cholercia jasnaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 19:08