Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
00monika00 wrote:tak na serio to 2-3 miesiące, wcześniej mówiliśmy sobie, że jak będzie to będzie, ale tak na dobre to około 3 miesiące
Miska0811, natasza82, Anutka, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:no dokładnie.... my też staramy 3 mc, w takim razie wg niego też mogę myśleć, że jestem bezpłodna itd itc? Bezsens. Niunka nie mysl duzo, nie smuc. Na spokojnie umow do szpitala, do innego ginekologa. Wszystko się wyjaśni!! Cholercia jasna
poza tym chyba nie ma zadnych podstaw zeby tak szybko ocenic sytuacje i Twoj stan... Nie nie ,tak nie może byc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ja sie staram 4 ty m-c . to co tez jestem bezpłodna ? jakby tak było to 70% dziewczat z tego forum by było bezpłodne .
a ja 7 miesięcy, prawie 8 to wg tego lekarza in vitro mi pozostaje ???? i on się nazywa lekarzem ?! SKANDALnatasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:bo w Pierwszej fazie mialas wysoka tempke i ona musi isc jescze do gory zeby wyznaczylo
Trzymam kciuki kochana
zawsze po @ mija kilka dni nim temp spadnie to poziomu 36,3 ... i wtedy wyznacza mi owu w np. 27 dc jak dobrnie to poziomu z początku cyklu... pokręcone to wszystko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Oooo widze ze ja tez powinnam isc na in vitro
spokojnie nie ma co panikowac 4 miesiace to niby norma wiadomo skor masz jakies watpliwosci to warto sobie zrobic czesc badan ale polecam jednak zasiegnac innego lekarza -
nick nieaktualny00monika00 wrote:on jeszcze mi powiedział (jak wypisywał to skierowanie) "co by tu pani wymyślić w rozpoznaniu... hmm... ale i tak pewnie pani nie przyjmą, to moze wpisze bezpłodność bo to może byc pół na pół, pół winy pani a pół partnera"
tak powiedział? Jaki Gówniarz. W ogóle ......nie będe się wypowiadać -
nick nieaktualnyAnutka zapisz sobie na karte te temperatury i daty kiedy masz ignorowane i je wykasuj z wykresu bo ovuf wariuje.
Monika ja tez jestem w ciezkim szoku!
Wg mnie najlepsze wyjscie - konsultacja z innym lekarzem. Wszystkie badania od A-Z, zbadac nasienie meza.
Wiem ze lekarze przepisuja tabletki na 3 miesiace i kaza od razu po odstawieniu sie starac bo podobno wtedy jajniki pracuja jak szalone. 3 miesiace mozna zaryzykowac ale nie Diane!
Ewelina pierogi ja tez uwielbiamEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:on jeszcze mi powiedział (jak wypisywał to skierowanie) "co by tu pani wymyślić w rozpoznaniu... hmm... ale i tak pewnie pani nie przyjmą, to moze wpisze bezpłodność bo to może byc pół na pół, pół winy pani a pół partnera"
Przepraszam za slownictwoMiska0811, XxMoniaXx, Cassie lubią tę wiadomość
-
00monika00 wrote:on jeszcze mi powiedział (jak wypisywał to skierowanie) "co by tu pani wymyślić w rozpoznaniu... hmm... ale i tak pewnie pani nie przyjmą, to moze wpisze bezpłodność bo to może byc pół na pół, pół winy pani a pół partnera"
trzeba było trzasnąć dzrwiami po takim tekście i rzucic na pożegananie "niebawem otrzyma pan pismo z izby lekarskiej odnośnie traktowanie pacjantki i proszę się modlić aby skończyło sie tylko na tym "natasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytroche mi lepiej,
faktycznie jak to teraz na chłodno analizuje to wydaje mi sie, że on jest kompletnie pojebany, po jednym usg postawił diagnozę?? szczególnie ze na opisie są delikatne oznaki PCO.
no i te tabletki anty jak ja chce mieć dziecko..
zapisuje się do szpitala i jebie go!Miska0811, natasza82, Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość
-
a co na to mąż ? byłas tam z nim ?
wogóle sie tym nie przejmuj... masakra... i toi jest lekarz ? nidgy. Masz tam innego w okolicy ? idź prywatnie , porozmawiaj, trudno kase stracisz ale trafisz na mądrzejszego bo ten to wiedzą nie tryska >> -
nick nieaktualnyAnutka wrote:ahhh... chciałabym zaznaczyć wszystkie o jednej porze i zobaczyć co wyjdzie, ale owu tym nie sprowadzę jeżeli go nie było
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ja tez usunełam te ignorowane tylko w notattkach zapisalam sobie - ale i tak u mnei nic to znie zmienia