Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Ja mierze temp rano i wieczorem, zawsze o stalej godzinie. Zauwazylam ze jesli temp wieczorem jest nizsza od tej z poprzedniego dnia to nastepego dnia rano tez jest nizsza, jesli wieczorem rosnie rano tez
natasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
paticzka wrote:jak to ciążowo a nie pwinoa być podwyższona temp powyżej 37 by być w ciąży w tym miesiacu nie wziełam lutki na swa odpowiedzialnośc i chciałam zobaczyc co z tego wyjdzie
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaticzka niekoniecznie. Laski na innym forum na ktorym bylam jakies 2 miesiace zafasolkowaly a temp nie przekraczala 36,6. Wiec te 37 nie jest wyrocznia. Wszystko zalezy jaka masz temp podstawowa ciala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 19:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ja mierze temp rano i wieczorem, zawsze o stalej godzinie. Zauwazylam ze jesli temp wieczorem jest nizsza od tej z poprzedniego dnia to nastepego dnia rano tez jest nizsza, jesli wieczorem rosnie rano tez
XxMoniaXx, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
myszle ze 36.90 to z tego ze nie mogłam spac i bardzo chcialo mi sie siku o godz 6 ale nie wstałam leżałam przekrecałam sie z boku na bok troszke podsypiajac a o 8 mierzyąłm i ostatnio mam broblemy ze snem do 8 spie budze sie przekecam do 8 tak sie wierce a od 8 spałabym jak smok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny