Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
00monika00 wrote:troche mi lepiej,
faktycznie jak to teraz na chłodno analizuje to wydaje mi sie, że on jest kompletnie pojebany, po jednym usg postawił diagnozę?? szczególnie ze na opisie są delikatne oznaki PCO.
no i te tabletki anty jak ja chce mieć dziecko..
zapisuje się do szpitala i jebie go!00monika00 lubi tę wiadomość
-
dokładnie ... jeszcze zobaczysz niedługo zapukasz do jego gabinetu z brzuszkiem i powiesz że pier***** jego diagnoze ... i jakoś Ci sie udalo bez jego wskazówek . Uśmiechniesz sie i wyjdziesz
natasza82, Cassie, 00monika00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja tez usunełam te ignorowane tylko w notattkach zapisalam sobie - ale i tak u mnei nic to znie zmienia
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:a co na to mąż ? byłas tam z nim ?
wogóle sie tym nie przejmuj... masakra... i toi jest lekarz ? nidgy. Masz tam innego w okolicy ? idź prywatnie , porozmawiaj, trudno kase stracisz ale trafisz na mądrzejszego bo ten to wiedzą nie tryska >> -
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Anutka zapisz sobie na karte te temperatury i daty kiedy masz ignorowane i je wykasuj z wykresu bo ovuf wariuje.
mój wykresik będzie taki pusty wtedy...
wychodze z założeni, ze wykresy wykresami, ale trzeba zawsze i może się udaCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Ja nie wierze w takie diagnozy na podstawie jednego USG... gdzie badania krwi i calej reszty?
Glowa do gory! Staracie sie dopiero 3 miesiace, ja jestem z Toba i wierze ze sie zafasolkujesz!
paticzka czesc
zgadzam się z Cassie!!!natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny