Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jutro też się wybieram tak kontrolnie do gina ale innego niż mój siostra z mamą mnie namówiły na swojego :-)mija pół roku od zabiegu i według szpitalnych zaleceń mam zielone światło na staranka no ale co gin to inne zdanie i moi miejscowi pozwolili mi juz po 4-5 miesiącach na razie nic z tego ale przynajmniej czułam że coś robię w tym kierunku a nie tylko bezczynnie czekam.
AniaR88, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:jutro też się wybieram tak kontrolnie do gina ale innego niż mój siostra z mamą mnie namówiły na swojego :-)mija pół roku od zabiegu i według szpitalnych zaleceń mam zielone światło na staranka no ale co gin to inne zdanie i moi miejscowi pozwolili mi juz po 4-5 miesiącach na razie nic z tego ale przynajmniej czułam że coś robię w tym kierunku a nie tylko bezczynnie czekam.
-
dziewczyny pisały trochę o tych lekarzach i też mam kilka kompromitujący sytuacji a najwięcej właśnie ze szpitala. Mówię wam szok aż ciarki przechodzą jak sobie przypomnę. Dlatego Monika powinna rzeczywiście jeszcze skonsultować się z innym lekarzem.
-
Ania idę prywatnie. Chodzę tylko prywatnie a teraz mam super komfortową sytuację bo znam się troszkę z moim ginem prywatnie tzn kumpluję się z jego synową i synem i przyjmuje mnie prywatnie a nie płacę aż mi głupio i dlatego idę to innego bo tego już nie mam serca męczyć wiecznie i mi głupio
AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny