Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:Jackie aż TY w końcu dzięki Tobie jesteśmy
usunelo mi sie post ;DD
jestem nie dam Wam sie tak pozbyc szybko ;ddd
opowiem Wam smieszna i nie smieszna sytuacje hehehe
dzisiaj zobaczylam robaczka i spadlam z krzesla hahaha boli mnie dupsko jak siema; DWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 20:23
Kaśka, Czarna94, 00monika00, AniaR88, Cassie, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ja też tak uważam .. tylko że jakoś nie wytrzymałam i jeszcze mnie mąż namawiał żebym zrobiła i tak wyszło ..
Trzeba było się nie słuchać przecież to Ty lepiej wiesz kiedy testować, nie on nie daj się podpuszczać. Ania ma rację jeszcze zaoszczędzisz bo tak to zrobisz przed @ i w @ też. A tak to tylko jeden w @ i tyle. Ja od początku posłuchałam dziewczyn i nie ma problemuJackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:A tak pamietam pisalas juz ja? hm... ja jestem nauczycielem i dyplomowana asystentka stomatologiczna. tak wiec 2 rozna zawody i brak pracy oststnio... POLSKA
takie czasy bo to Polska nie elegancja Francja.AniaR88, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka wieczorkiem
Monika bardzo mi przykro jestem w szoku ale skonsultuj jeszcze z innym lekarzem co inny Ci powie, bo ten na jakiej podstawie tak stwierdził.
Paticzka niekoniecznie temperatura musi być 37 w ciąży znam przypadki że mają dziewczyny mniejsze, a Tobie jak tam pod rząd pokazuje taką samą tempke to może coś masz z termometrem.
Monia na test to jeszcze za wczesnie
Jackie mam nadzieje ze sie nie potłukłas za bardzo ale ja też jak nagle zobacze jakiegos robaka to mało co mi serce nie wyskoczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:hejka wieczorkiem
Monika bardzo mi przykro jestem w szoku ale skonsultuj jeszcze z innym lekarzem co inny Ci powie, bo ten na jakiej podstawie tak stwierdził.
Paticzka niekoniecznie temperatura musi być 37 w ciąży znam przypadki że mają dziewczyny mniejsze, a Tobie jak tam pod rząd pokazuje taką samą tempke to może coś masz z termometrem.
Monia na test to jeszcze za wczesnie
Jackie mam nadzieje ze sie nie potłukłas za bardzo ale ja też jak nagle zobacze jakiegos robaka to mało co mi serce nie wyskoczy
on byl obrzydliwy . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:mozesz mi kochanie w skrocie opisac co jest?
miałam wcześniej USG robione, dzisiaj poszłam do lekarza żeby dowiedzieć się co i jak, na opisie było napisane delikatne oznaki PCO.
Ginekolog stwierdził że dam mi na pół roku tabletki antykoncepcyjne Diane, po tym ma mi być lepiej. Do tego wyzebrałam skierowanie do szpitala, a w uzasadnieniu napisał mi "bezpłodnośc". Wyobrażasz sobie? Po badaniu USG!? Kazał mi odstawić duphaston i faszerować się anty i to przez pół roku;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 20:28
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Jackie mam nadzieje ze sie nie potłukłas za bardzo ale ja też jak nagle zobacze jakiegos robaka to mało co mi serce nie wyskoczy
Ja to jak pająka zobaczę to dopiero głośno się robi Co najlepsze mój mąż też się boi ale musiał się przyzwyczaić do ratowania mnie z opresji00monika00 lubi tę wiadomość