Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:jezeli masz skierowanie na oddzial to najlepsze co moglo Cie spotkac bo zostana wykonane wszystkie badania homormonalne ktore z pewnoscia Ci sie przydadza w diagnozowaniu pco i w staranku mowie Ci luzik kobiety maja wieksze problemy jak PCo
Moniu poza tym moze byc PCO i PCOS jest roznica poczytaj sobie gin to wszystko skladaja na pco.
kiedys juz mialam i zespol jakiegos bialego fartuszka i zespol cushinga cuda wianki i to byly tylko przypuszczenia i zbedne diagnozy glowa do gory i cyc do przodu dzialaj00monika00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:moj mężuś idzie na noc do pracy. Ok najlepiej mi zrobi jak już dziś opuszcze forum i przestane o tym myślec. Dobranoc dziewczyny. Miłej nocy.
wiesz nie odbieraj tego jako zlosc z naszej strony czy cos my chcemy dla Ciebie szczescia jak uwazasz jesli chcesz to idz . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:moj mężuś idzie na noc do pracy. Ok najlepiej mi zrobi jak już dziś opuszcze forum i przestane o tym myślec. Dobranoc dziewczyny. Miłej nocy.
Kochana moja forum to tu ma mało do rzeczy, Twoja główka ma najwięcej :* Ja tu siedzę i wcale się nie spinam, nawet mi weselej jest niż wcześniej było Ty się musisz od tych myśli uwolnić nie od nas :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Ania ja białe to co nalewamy sobie?
W sumie to na "ladniejsze" endometrium czerwone wpływa to jak by sie okazalo ( na co licze), ze bedzie fasol to bedzie mial gdzie sie zagnieździć mięciutko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:myslisz ze to bedzie alkoholizm jak to juz bedzie 3 dzien z rzedu jak sie napije kieliszeczek?
W sumie to na "ladniejsze" endometrium czerwone wpływa to jak by sie okazalo ( na co licze), ze bedzie fasol to bedzie mial gdzie sie zagnieździć mięciutko
Myślę że możesz sobie śmiało pozwolić Ja to dopiero będę wyglądać, Mój Misio śpi a ja z winem przed laptopemCassie lubi tę wiadomość