Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:u mnie temp dzis spadla boje sie ze bede miala cykl bezowulacyjny... wogole nie czuje jajnikow
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:Widzialam. A jak dlugie masz cykle? moze jeszcze bedzie owu? a moze przez to ze masz kilka takich temp z pustymi kropeczkami owu nie wyznacza. W sumie mi tez jeszcze nie wyznaczyl owu moze jutro wyznaczy bo wg mnie byla ona w pon.
mialam czasami dlugie cykle nawet do 60 dni (pewnie bezowulacyjne), ale teraz biore niepokalanek i znow sie unormowalo. Normalnie to mam 30-33 dni.
Ja w tym cyklu niby sobie odpuscilam ale od kilku dni sie znow nakrecam oszalec mozna -
nick nieaktualnyHej dziewczyny :*
Ja to dziś nie wiem jak to zrobiłam , mój mi ustawił budzik na 6:50 na mierzenie temp. obudziłam się patrze mówię a położę się i o 7 równiej zmierzę . Jak się przebudziłam patrzę a tu 7:40 dobrze że mój wstał bo bym spała dalej i zmierzyłam szybko temp . ale oznaczyłam jako zakłóconą bo zawsze mierzyłam o 7 a teraz 40 min spóźnienia i o tego na wykresie jest zaznaczanie co 30min.
Ehh tak mi się spać też chce a muszę po śniadanko iść do sklepu i zanieść mojemu do pracy
Jak tam u Was Kochane ?Jackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Hej dziewczyny :*
Ja to dziś nie wiem jak to zrobiłam , mój mi ustawił budzik na 6:50 na mierzenie temp. obudziłam się patrze mówię a położę się i o 7 równiej zmierzę . Jak się przebudziłam patrzę a tu 7:40 dobrze że mój wstał bo bym spała dalej i zmierzyłam szybko temp . ale oznaczyłam jako zakłóconą bo zawsze mierzyłam o 7 a teraz 40 min spóźnienia i o tego na wykresie jest zaznaczanie co 30min.
Ehh tak mi się spać też chce a muszę po śniadanko iść do sklepu i zanieść mojemu do pracy
Jak tam u Was Kochane ?
no to poprostu ci sie przysnelo
Mi tez sie strasznie spac chce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:czesc Piekne!!! Niusia Ty tez sliczna, wszystkie sliczne jestescie! Bez dwoch zdan:) jak samopoczucie?
Mi dzisiaj ovu przesunelo ovulke z 04.01 na 05.01.
No faktycznie, dziwny ten program trochę.
U mnie dzisiaj samopoczucie bardzo dobre od samego rana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny