Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzień dobry:)
zadzwoniłam do szpitala i okazało się ze mam złe skierowanie:/
nie potrafił nawet dobrego skierowania wypisać!
ale mimo wszystko to nie takie proste dostać się na oddział, dopiero w moju mam dzwonić i umawiać się na wizyte do ich lekarza, potem on kieruję na oddział
alew umówiłam się na prywatną wizytę do dobrej lekarki, trudno mimo, że za wizytę 150,00 bierzeCassie lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, u mnie też kijowe samopoczucie. Głowa boli i tez chce sie spac, probuje podratowac sie kawa...a mój bidulek choruje:(3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
00monika00 wrote:dzień dobry:)
ale mimo wszystko to nie takie proste dostać się na oddział, dopiero w moju mam dzwonić i umawiać się na wizyte do ich lekarza, potem on kieruję na oddział
alew umówiłam się na prywatną wizytę do dobrej lekarki, trudno mimo, że za wizytę 150,00 bierze
Dobrze zrobilas, jeszcze raz trzeba to skonsultowac:) Bedzie dobrze:*
00monika00 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Miska0811 wrote:cichutko dzisiaj...
Cisza przed burza Misia;) Do wieczora bedzie z 50, albo wiecej stron;)Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:dzień dobry:)
alew umówiłam się na prywatną wizytę do dobrej lekarki, trudno mimo, że za wizytę 150,00 bierze
Normalnie nie powinien lekarzem zostac Normalnie debil z tego lekarza
Dobrze kochana zrobilams .
Wcale bym sie nie zdziwila jak ten gin by powiedzial co innego i dal ci clo .
00monika00, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:dzień dobry:)
dobrze,ze zrobilas jaki kolwiek krok. Teraz czekac na wizyte i sie wiekszosc wyjasni zapewne.Glowka do gory:*00monika00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Cześć dziewczyny, u mnie też kijowe samopoczucie. Głowa boli i tez chce sie spac, probuje podratowac sie kawa...a mój bidulek choruje:(
oj to nie dobrze...powiem Ci,ze mnie glowa tez jakos boli. Dziwnie sie czuje w ogole. Jakby mnie cos lapalo- oby nie! -
nick nieaktualnySylvka wrote:Cześć dziewczyny, u mnie też kijowe samopoczucie. Głowa boli i tez chce sie spac, probuje podratowac sie kawa...a mój bidulek choruje:(
oj bidulko :*
Moj Piotrek tez mowi ze chyba go cos pobiera . Mam nadzieje ze sie nie rozchoruje bo 10 mamy wyjazd -
nick nieaktualnywidziałam wasze zdjęcia, pięknisie jesteście;*
tylko nie mogłam zobaczyć zdjęć Cassie i Jackie;) pochowały się za szybko:D:D:D:D
ja może poszperam trochę w domu i coś też wkleję, jak byłam piękna i młoda;P
Póki co zabieram się za pracę
Buziaczki kochane!! Bez Was byłoby mi smuuutno:*:*Miska0811, Ewelina23, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:widziałam wasze zdjęcia, pięknisie jesteście;*
tylko nie mogłam zobaczyć zdjęć Cassie i Jackie;) pochowały się za szybko:D:D:D:D
ja może poszperam trochę w domu i coś też wkleję, jak byłam piękna i młoda;P
Póki co zabieram się za pracę
Buziaczki kochane!! Bez Was byłoby mi smuuutno:*:*
:* -
nick nieaktualny
-
uuuu, kuruj bidulka..
i Ty też trzymaj się, słyszałam, ze sok z połówki cytryny działa na ból głowy.. albo ostatecznie proch:/