Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJest tu ktoś jeszcze ?
U mnie słonko właśnie wyszło a tak było pochmurno i padało
zjadłam właśnie śniadanko ale nadal głodna jestem
Monia oj święta racja . Jak mój się źle poczuje to trzeba skakać koło niego a wiadome że facet jak chociaż trochę się źle poczuje to zaraz marudzi no i też trochę poudaje ale jak kobieta się źle czuje to jest nie możliwe , my zawsze musimy być zdrowe ;P
Mnie często głowa boli ostatnio ale nie biorę nic bo nie chce jakoś...
Dziewczyny co oznacza biały , troszkę lepki w palcach ale nie rozciągliwy śluz.? Trochę się sklei i zaraz się rozkleja między palcami -
nick nieaktualnykarmelek wrote:czesc!!
dziewczyny Ale mnie rozlożyło w nocy!! masakara!! gorączki takiej dosłam, dreszczy.. teraz dopiero wstałam i znów mam 38, generalnie nie mam sily na nic a musze iść do pracy!! ja nie wiem jak to zrobię -
karmelek wrote:czesc!!
dziewczyny Ale mnie rozlożyło w nocy!! masakara!! gorączki takiej dosłam, dreszczy.. teraz dopiero wstałam i znów mam 38, generalnie nie mam sily na nic a musze iść do pracy!! ja nie wiem jak to zrobię
czyli jakas epidemia...boje sie, ze mnie tez rozlozy...3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny Ale mnie rozlożyło w nocy!! masakara!! gorączki takiej dosłam, dreszczy.. teraz dopiero wstałam i znów mam 38, generalnie nie mam sily na nic a musze iść do pracy!! ja nie wiem jak to zrobię
o kurcze..widze, ze coraz wiecej osob rozklada...
Zdrówka:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Jest tu ktoś jeszcze ?
Monia oj święta racja . Jak mój się źle poczuje to trzeba skakać koło niego a wiadome że facet jak chociaż trochę się źle poczuje to zaraz marudzi no i też trochę poudaje ale jak kobieta się źle czuje to jest nie możliwe , my zawsze musimy być zdrowe ;P
Dziewczyny co oznacza biały , troszkę lepki w palcach ale nie rozciągliwy śluz.? Trochę się sklei i zaraz się rozkleja między palcami
ja na sluzie się nie znam, może płodny?!?! -
Oj biedactwo wracaj szybko do zdrowia .
Cos panuje w powietrzu chyba -
Kochane musze niestety sie zbierac do pracy, postaram sie zajrzec wieczorem okolo 21, jak wroce:) Zycze Wam udanego i radosnego dnia. Buzki!
00monika00, Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Dziewczyny co oznacza biały , troszkę lepki w palcach ale nie rozciągliwy śluz.? Trochę się sklei i zaraz się rozkleja między palcami
hej Landrynko:)
Wydaje mi się, że to jest śluz lepki? Czyli blisko do dni płodnych?Ale mogę się mylić -
nick nieaktualny
-
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Kiedys wyczytalam ze kazdy sluz ktory sie pojawia jest sluzem plodnym . gorzej jak by go nie bylo .
http://npr_kosmacinski.republika.pl/badanie%20szyjki%20macicy.html
coś jak ten drugi lub ostani tyle że ten ostatni się nie lepi a mój się zlepia . I czuje jak bym miała otwartą szyjkę bo mam takie wgniecenie ale nie wiem już sama -
nick nieaktualny
-
00monika00 wrote:dzień dobry:)
zadzwoniłam do szpitala i okazało się ze mam złe skierowanie:/
nie potrafił nawet dobrego skierowania wypisać!
ale mimo wszystko to nie takie proste dostać się na oddział, dopiero w moju mam dzwonić i umawiać się na wizyte do ich lekarza, potem on kieruję na oddział
alew umówiłam się na prywatną wizytę do dobrej lekarki, trudno mimo, że za wizytę 150,00 bierze
Kochana dobrze zrobiłaś ze zapisałaś sie do innej mimo że taka cena ale mysle że znacznie lepsza bedzie od tego skoro nawet nie umie wypisac porządnie skierowania to co to za lekarz porażka00monika00, Cassie lubią tę wiadomość