X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc!!
    dziewczyny Ale mnie rozlożyło w nocy!! masakara!! gorączki takiej dosłam, dreszczy.. teraz dopiero wstałam i znów mam 38, generalnie nie mam sily na nic a musze iść do pracy!! ja nie wiem jak to zrobię :/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu ktoś jeszcze ? :)
    U mnie słonko właśnie wyszło a tak było pochmurno i padało :/
    zjadłam właśnie śniadanko :P ale nadal głodna jestem :)
    Monia oj święta racja . Jak mój się źle poczuje to trzeba skakać koło niego :P a wiadome że facet jak chociaż trochę się źle poczuje to zaraz marudzi no i też trochę poudaje :P ale jak kobieta się źle czuje to jest nie możliwe , my zawsze musimy być zdrowe ;P
    Mnie często głowa boli ostatnio ale nie biorę nic bo nie chce jakoś...

Dziewczyny co oznacza biały , troszkę lepki w palcach ale nie rozciągliwy śluz.? Trochę się sklei i zaraz się rozkleja :/ między palcami

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    czesc!!
    dziewczyny Ale mnie rozlożyło w nocy!! masakara!! gorączki takiej dosłam, dreszczy.. teraz dopiero wstałam i znów mam 38, generalnie nie mam sily na nic a musze iść do pracy!! ja nie wiem jak to zrobię :/
    też tak miałam w grudniu.. a gardło Cie nie boli?

• Sylvka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    czesc!!

czyli jakas epidemia...boje sie, ze mnie tez rozlozy...

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    a no taaaak!!! przeciez spiewałam potem cały dzień ta piosenkę!!! racja! ja mam skerozus pospolitus:):):)
    hehehe <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    czesc!!

o kurcze..widze, ze coraz wiecej osob rozklada...
    Zdrówka:*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelku kochana , może do lekarza idź . Bo jak się bardzo źle czujesz to żeby ci się bardziej nie pogorszyło :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Monia oj święta racja . Jak mój się źle poczuje to trzeba skakać koło niego :P a wiadome że facet jak chociaż trochę się źle poczuje to zaraz marudzi no i też trochę poudaje :P ale jak kobieta się źle czuje to jest nie możliwe , my zawsze musimy być zdrowe ;P

Dziewczyny co oznacza biały , troszkę lepki w palcach ale nie rozciągliwy śluz.? Trochę się sklei i zaraz się rozkleja :/ między palcami

ja na sluzie się nie znam, może płodny?!?!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    czesc!!
    Hej
    Oj biedactwo wracaj szybko do zdrowia .
    Cos panuje w powietrzu chyba :/

• Sylvka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane musze niestety sie zbierac do pracy, postaram sie zajrzec wieczorem okolo 21, jak wroce:) Zycze Wam udanego i radosnego dnia. Buzki!

00monika00, Miska0811, Cassie lubią tę wiadomość

3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
    5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
    27.08.20r. [*]
    27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
    7.07.16r. [*]
    3.08.15r. [*]

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

hej Landrynko:):)
    Wydaje mi się, że to jest śluz lepki? Czyli blisko do dni płodnych?Ale mogę się mylić

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Kochane musze niestety sie zbierac do pracy, postaram sie zajrzec wieczorem okolo 21, jak wroce:) Zycze Wam udanego i radosnego dnia. Buzki!

miłego dnia:*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:

Kiedys wyczytalam ze kazdy sluz ktory sie pojawia jest sluzem plodnym . gorzej jak by go nie bylo .

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvka wrote:
    Milego dnia <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja tez lece uspic malego i biore sie bo Piotrek ma dzis byc wczesniej z pracy :/
    A ja jeszcze obiadek musze zrobic pyszny .
    Jak zrobie torcika wstawie zdjecie :) <3
    Milego dnia <3

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Kochane ja tez lece uspic malego i biore sie bo Piotrek ma dzis byc wczesniej z pracy :/
    A ja jeszcze obiadek musze zrobic pyszny .
    Jak zrobie torcika wstawie zdjecie :) <3
    Milego dnia <3

czekam:):*:*

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Kiedys wyczytalam ze kazdy sluz ktory sie pojawia jest sluzem plodnym . gorzej jak by go nie bylo .

no kiedyś chyba też gdzieś to wyczytałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Bo badałam sb rano szyjkę i na palcu miałam właśnie biały śluz taki wodnisty ale między palcami się lepił ale nie rozciągał .
    http://npr_kosmacinski.republika.pl/badanie%20szyjki%20macicy.html
    coś jak ten drugi lub ostani tyle że ten ostatni się nie lepi a mój się zlepia . I czuje jak bym miała otwartą szyjkę bo mam takie wgniecenie ale nie wiem już sama

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia Ewelinko :* Czekamy na zdjęcie :*

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    dzień dobry:)

zadzwoniłam do szpitala i okazało się ze mam złe skierowanie:/
    nie potrafił nawet dobrego skierowania wypisać!
    ale mimo wszystko to nie takie proste dostać się na oddział, dopiero w moju mam dzwonić i umawiać się na wizyte do ich lekarza, potem on kieruję na oddział:/

alew umówiłam się na prywatną wizytę do dobrej lekarki, trudno mimo, że za wizytę 150,00 bierze

Kochana dobrze zrobiłaś ze zapisałaś sie do innej mimo że taka cena ale mysle że znacznie lepsza bedzie od tego skoro nawet nie umie wypisac porządnie skierowania to co to za lekarz porażka :(

00monika00, Cassie lubią tę wiadomość

preg.png
‹‹ 360 361 362 363 364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ