Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Bo badałam sb rano szyjkę i na palcu miałam właśnie biały śluz taki wodnisty ale między palcami się lepił ale nie rozciągał .
http://npr_kosmacinski.republika.pl/badanie%20szyjki%20macicy.html
coś jak ten drugi lub ostani tyle że ten ostatni się nie lepi a mój się zlepia . I czuje jak bym miała otwartą szyjkę bo mam takie wgniecenie ale nie wiem już sama
Landrynko działaj:) -
monika gardło mnie boli okropnie!! nic łykać nie mogę, po lekach jest lepiej na godzinę, a potem znów wraca..
teraz mnie okropnie głowa boli czekam az następne leki zaczną działac..
landrynka jak rozciągliwy śluz to płodny.. ie mogę teraz podejrzeć twojego wykresu bo na tablecie jestem..
ewelinka powodzenia z tym tortem!!
i nie ma co nie dość że my tu wszystkie mądre to i piękne do tego . no poprostu kobiety idealneMiska0811, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:Landrynko działaj:)
Ksiula lepiej czasami dopłacić i wiedzieć że lekarz wie co robi niż dać mniej a lekarz nic nie powie .
Już ja tak kiedyś chciałam zaoszczędzić to nic się nie dowiedziałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Hihi kochana a czemuż to płodny śluz to rozciągliwy a mój się zaraz rwie i tak mamy zamiar się kochać dziś więc śluz tu nie ma nic do rzeczy ale nie wiem czy ja źle sprawdzam czy co
Ksiula lepiej czasami dopłacić i wiedzieć że lekarz wie co robi niż dać mniej a lekarz nic nie powie .
Już ja tak kiedyś chciałam zaoszczędzić to nic się nie dowiedziałam
no to prawda,ze rozciągliwy płodny ale nie zaszkodzi zaserduszkować jeśli w ogóle jaki kolwiek śluzik się pojawił...jestem takiego zdania:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:no to prawda,ze rozciągliwy płodny ale nie zaszkodzi zaserduszkować jeśli w ogóle jaki kolwiek śluzik się pojawił...jestem takiego zdania:)
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:No też prawda nie ważne czy to płodny czy nie ale skoro jakiś jest to może to właśnie to No nic jak mój nie będzie bardzo zmęczony to może coś będzie , bo nie chce na siłę go zmuszać
oczywiscie Kochana:) dajcie na spontana choc wiem ze to nie takie proste jak sie wydaje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:Karmelku może idź do lekarza po zwolnienie bo ci się pogorszy bardziej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Ja jakoś ostatnio to mam ciągle ochotę . I to nie tak że czy mam płodne czy nie ale mogłabym codziennie Ale mój nie chce hihi
Może jak teraz wyluzujemy to się uda . Zobaczymy
A co tam u ciebie Kochana ? Widzę temp. w góre idzie
wszystko dobrze:) dziękuję, że pytasz:) jedynie na co marudzę to głowa boli i dziwnie czuję.
Temperatura idzie w górę..zobaczymy co przyniosą kolejne dni:) buziak:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny