Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna mnie sie wszyscy pytaja czy jestem Ruska.... a ja ze nie, jestem Slazaczka
Jasna karnacja, zielone oczy i jasne wlosy Polakow chyba nie znaja i mysla ze tylko ryscy sa bladzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 23:06
Miska0811, Czarna94, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:zazdroszcze takiej naturalnej karnacji:)
W tym roku byłam zadręczana pytaniami czy byłam na solarium i koleżanki wmawiały mi że na pewno bylam. A ja nigdy w życiu nie byłam na solarium i nie mam zamiaru się tam pojawić Ja przy pierwszym lepszym słońcu od razu opalam się na brązowo i prawie nigdy mi skóra nie chodzi. Zawsze wszyscy mówili że by tak chcieli a mnie to zawsze denerwowało z tego względu że straszne miałam ślady od bluzek na plecachCassie, Miska0811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:W tym roku byłam zadręczana pytaniami czy byłam na solarium i koleżanki wmawiały mi że na pewno bylam. A ja nigdy w życiu nie byłam na solarium i nie mam zamiaru się tam pojawić Ja przy pierwszym lepszym słońcu od razu opalam się na brązowo i prawie nigdy mi skóra nie chodzi. Zawsze wszyscy mówili że by tak chcieli a mnie to zawsze denerwowało z tego względu że straszne miałam ślady od bluzek na plecach
ja na solarium chadzalam:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny