Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Nusia trzymam kciuki &&&
Wzielam prysznic i nie moglam przestac o tym myslec.
Lekarz powiedzial 'przypuszczam' a nie ze 'to jest' a to zdecydowana roznica.
Moze faktycznie ma mala macice, sa takie osoby.
Poczekajmy na wiadomosc po szpitalu. Ja jestem dobrej mysli!
Jackie to jest forum i ciezko zeby osoba po drugiej stronie monitora widziala nasze emocje. Ile razy ja powiem 'nie denerwuj mnie' do kogos majac usmiech na twarzy?
Mam wrazenie ze cos u Ciebie jest nieteges... od rana czytajac Twoje posty nie czuje szczescia... jesli cos sie dzieje, masz potrzebe to z siebie wyrzucic to zrob to! My tutaj jestesmy od tego zeby sie wzajemnie wspierac. -
nick nieaktualnyKatha81 wrote:ja marze o takiej malutkiej slodkiej dziewczynce.. i moj maz o dziwo tez chcialby dziewczynke
faceci to raczej wola chlopcow ale czy to prawda?Landrynka, Cassie, 00monika00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatha mój chce mieć córeczkę i ja też i to bardzo bardzo ale najważniejsze żeby było zdrowe . Jak bd chłopczyk to i tak będziemy baaaaardzo kochać i po dupce całować najważniejsze zdrowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 20:14
Katha81, Cassie, 00monika00 lubią tę wiadomość
-
Landrynka wrote:Moniu czemu nie robisz dziś testu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 20:15
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:Katha mój chce mieć córeczkę i ja też i to bardzo bardzo ale najważniejsze żeby było zdrowe . Jak bd chłopczyk to i tak będziemy baaaaardzo kochać i po dupce całować najważniejsze zdrowie
wiecie ze moj maz mi mowi ze ma tak jak ja, ze wszedzie gdzie sie nieobejzy widzi male dzieci i kobiety w ciazy i prawie ma lezki w oczach jak patrzy na dzieci
kiedys niesadzilam ze mezczyzna moze miec takie odczucianatasza82, Cassie, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:przed tabletkami ok 30 dniowe . po tabsach odstawionych w sierpniu mi sie tak porobiło... zaraz po odstawieniu dostałam po miesiacu okres, potem cykl miałam 50 dni , a ten ovu przewidyje na 40 dniowy , ale jak bedzie to zobaczymy
a masz jakies objawy co zwykle czy cisza?? -
XxMoniaXx wrote:
jesli owulke mialas tak jak zaznaczylo OF to ja bym jeszcze ze 2-3 dni poczekalaCassie lubi tę wiadomość
-
00monika00 wrote:a masz jakies objawy co zwykle czy cisza??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:wiecie ze moj maz mi mowi ze ma tak jak ja, ze wszedzie gdzie sie nieobejzy widzi male dzieci i kobiety w ciazy i prawie ma lezki w oczach jak patrzy na dzieci
kiedys niesadzilam ze mezczyzna moze miec takie odczucia
fajnie, że otwarcie Ci to mówi:)
urocze, że na zewnątrz twardy facet a w środku... -
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Monia mnie piersi bolaly duzo pozniej po pozytywnym tescie
Masz dlugi cykl poczekaj jeszcze kilka dni.Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:troche bóle jak na okres , jak na owulacje i czuje ten prawy jajnik kilka razy w ciągu dnia... tylko mnie martwi ze piersi mnie wcale nie bolą... a jakby cos było to by chyba bolały nie.. ?
hmmm, nie wiem kochana czy by bolały ale mnie w tamtym miesiącu bolały przed okresem, spać nie mogłam, stanika założyć nie mogłam i to też nic nie znaczyło.
to chyba nie ma reguły, że musza boleć.
Nusię bolał brzuszek pzed testowaniem (zdaje się) jak na @.
trzeba czekać:*:*
wysyłam Ci pozytywne fluidy:*:*XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
00monika00 wrote:hmmm, nie wiem kochana czy by bolały ale mnie w tamtym miesiącu bolały przed okresem, spać nie mogłam, stanika założyć nie mogłam i to też nic nie znaczyło.
to chyba nie ma reguły, że musza boleć.
Nusię bolał brzuszek pzed testowaniem (zdaje się) jak na @.
trzeba czekać:*:*
wysyłam Ci pozytywne fluidy:*:* -
nick nieaktualny