Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ja też strasznie... ale mam taką potrzebę bycia mamą ze wytrzymam. Ja chce rodzić razem z mężem
ja wcześniej kategorycznie mówiłam, że nie chcę jego przy porodzie ale teraz waham się. jednak co nieco przyłoży, żeby to dzieciątko było na Świecie więc niech będzie przy porodzie ale nie wiem czy by takie cos wytrzymał;P -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:wyobrażam sobie jakie masz emocje teraz natasza siedzisz jak na szpilkach pewno
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Widzę że o porodzie mówicie
Ja to też z narzeczonym chce rodzić a mam koleżankę co jest w cąży to mówi że chce sama bo nie chce zeby ją mąż widział jak rodzi i takie tam:/ -
natasza82 wrote:bardzo,bo po tych jej przejściach to się wszyscy boja,ona to strasznie przeżyła bo tam w Belgii dają dzieci na cala noc w czapeczkach tak jakby spały,widziałam to maleństwa wlk dloni
-
nick nieaktualny
-
AniaR88 wrote:czytalam gdzies ze jak mezczyzni widza poród to potem nie maja ochoty na sesk i szybko staja sie impotentami ale czy to prawda tego nikt nie wie to tylko badania jakis "naukowców"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:czytalam gdzies ze jak mezczyzni widza poród to potem nie maja ochoty na sesk i szybko staja sie impotentami ale czy to prawda tego nikt nie wie to tylko badania jakis "naukowców"
-
XxMoniaXx wrote:ale jak bo nie rozumiem .. po porodzie daja mamie tak dziecko ?
Katha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:od 2 znajomych mężowie byli przy porodzie i na brak ochoty chyba nie narzekaja no ale coz kazdy jest inny..
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:moja siostra rodzila 2. dziecko w wodzie, mowila ze o wiele lzej
moja koleżanka też rodziła w wodzie i tez sobie chwali..
wsadzili ją do wanny z ciepłą wodą dla złagodzenia bóli i tak się zrelaksowała, że w tej wannie urodziła. Wyszły czyściutkie i ona i dzidzia:)Katha81, natasza82, Landrynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny