X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja też strasznie... ale mam taką potrzebę bycia mamą ze wytrzymam. Ja chce rodzić razem z mężem :)

ja wcześniej kategorycznie mówiłam, że nie chcę jego przy porodzie ale teraz waham się. jednak co nieco przyłoży, żeby to dzieciątko było na Świecie więc niech będzie przy porodzie ale nie wiem czy by takie cos wytrzymał;P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że o porodzie mówicie :)
    Ja to też z narzeczonym chce rodzić :) a mam koleżankę co jest w cąży to mówi że chce sama bo nie chce zeby ją mąż widział jak rodzi i takie tam:/

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    wyobrażam sobie jakie masz emocje teraz natasza :) siedzisz jak na szpilkach pewno :)
    bardzo,bo po tych jej przejściach to się wszyscy boja,ona to strasznie przeżyła bo tam w Belgii dają dzieci na cala noc w czapeczkach tak jakby spały,widziałam to maleństwa wlk dloni

iv09hdgenu0skffm.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż jest niby twardy ale nie umie patrzeć na mój ból , więc ja myślę ze może zemdlec :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez bym chciala aby moj maz byl przy mnie..to ma byc nasza najpiekniesza wspolna chwila :)
    ale prawdopodobnie bede miala cesarke, bo mam tylozgiecie macicy :(

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Widzę że o porodzie mówicie :)
    Ja to też z narzeczonym chce rodzić :) a mam koleżankę co jest w cąży to mówi że chce sama bo nie chce zeby ją mąż widział jak rodzi i takie tam:/
    czytalam gdzies ze jak mezczyzni widza poród to potem nie maja ochoty na sesk i szybko staja sie impotentami ale czy to prawda tego nikt nie wie to tylko badania jakis "naukowców" :D

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    bardzo,bo po tych jej przejściach to się wszyscy boja,ona to strasznie przeżyła bo tam w Belgii dają dzieci na cala noc w czapeczkach tak jakby spały,widziałam to maleństwa wlk dloni
    ale jak bo nie rozumiem .. po porodzie daja mamie tak dziecko ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:

Jezu!! Staszne. Ja piernicze..

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja siostra rodzila 2. dziecko w wodzie, mowila ze o wiele lzej :)

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    czytalam gdzies ze jak mezczyzni widza poród to potem nie maja ochoty na sesk i szybko staja sie impotentami ale czy to prawda tego nikt nie wie to tylko badania jakis "naukowców" :D
    od 2 znajomych mężowie byli przy porodzie i na brak ochoty chyba nie narzekaja no ale coz kazdy jest inny..:)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    2 w ogole sie rodzi lepiej podobno :)

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    aha juz rozumiem :( masakra

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    ojej hehe , no nie wiem jak tam jest ale ja bym chciała żeby mój był no i on też chce :)

• Katha81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:

niezrozumialam do konca

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    straszne ale tak mi się wydaje ze to gorzej jak wiesz ze więcej ich nie zobaczysz,a powiem wam ze byłam w szoku,ze dziecko naprawdę w 23 tyg niczym się nie różni o noworodka w 40 tyg poza Ełk oczywiscie

Katha81 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    od 2 znajomych mężowie byli przy porodzie i na brak ochoty chyba nie narzekaja no ale coz kazdy jest inny..:)
    mi jest wszystko jedno zeby tylko zdrowe sie urodzilo. nie zaplanuje tego. znajac zycie i to ze moj moaz jest 5 na 7 dni w delegaci szanse na rodzinny porod sa male :)

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chciałabym nigdy przezyc tego co twoja siostra... serce by mi pękło chyba..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:

moja koleżanka też rodziła w wodzie i tez sobie chwali..
    wsadzili ją do wanny z ciepłą wodą dla złagodzenia bóli i tak się zrelaksowała, że w tej wannie urodziła. Wyszły czyściutkie i ona i dzidzia:)

Katha81, natasza82, Landrynka lubią tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nie chciałabym nigdy przezyc tego co twoja siostra... serce by mi pękło chyba..
    dlatego teraz musi być wszystko ok!!!dziewczęta chyba jednak nie obejdzie się bez winka co?

Cassie lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    dlatego teraz musi być wszystko ok!!!dziewczęta chyba jednak nie obejdzie się bez winka co?
    ja chyba podziekuje:) niedobrze mi sie zrobilo :( polozyc sie musze. Dobranoc :*

‹‹ 381 382 383 384 385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ