Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:ale trzeba wesprzeć dziewczyne, nie?!?!?!
nie denerwuj mnie bo nad głupotami i pierdołami wywodzimy się po 20 stron a tu chodzi o dziecko!
wlasnie tylko ze odnioslam sie do tematu zmniejszenia macicy.
,,nie denerwuj mnie " nie skomentuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:Jackie? co sie stalo? Bo mozna odczuc ze cos sie dzieje
nic chyba zle to odebralyscie nie chodzilo o to by byc nie milym , tylko o to ze skoro lekarz jej powiedzial , ze cos zagraza to chyba nie od tak a spostrzezenia dziewczyn o zmniejszeniu macicy ze lekarz nie wie co mowi jest troche dla mnie absurdem ...
na tym etapie przestaje sie tu udzielac bo nie jestem 15 latka by ktos mowil do mnie tonem typu ,, nie denerwuj mnie " bo mi wkurzanie sie tu jest zbedne.
milego wieczoru. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia trzymam kciuki :* Będzie dobrze :*
Dziewczyny nie kłóćcie się !
Ja się odniosę do tematu ceny za ginekologa , moja koleżanka teraz chodzi i płaci 250zł za wizytę dla mnie to przesada tyle kasy , co prawda jest w ciąży no ale 250zł to już za dużo
Ja chodzę i płacę 80-100 . Nigdy nie płaciałam więcejKatha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJackie wrote:nic chyba zle to odebralyscie nie chodzilo o to by byc nie milym , tylko o to ze skoro lekarz jej powiedzial , ze cos zagraza to chyba nie od tak a spostrzezenia dziewczyn o zmniejszeniu macicy ze lekarz nie wie co mowi jest troche dla mnie absurdem ...
na tym etapie przestaje sie tu udzielac bo nie jestem 15 latka by ktos mowil do mnie tonem typu ,, nie denerwuj mnie " bo mi wkurzanie sie tu jest zbedne.
milego wieczoru. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:nic chyba zle to odebralyscie nie chodzilo o to by byc nie milym , tylko o to ze skoro lekarz jej powiedzial , ze cos zagraza to chyba nie od tak a spostrzezenia dziewczyn o zmniejszeniu macicy ze lekarz nie wie co mowi jest troche dla mnie absurdem ...
milego wieczoru.
jestem bezpośrednia i mówie co myslę..
trzeba było regulamin na początku wywiesic "tych słów nie używamy"
wyluzuj Jackie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-