Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Byłam u ginekologa... Zrobił USG, powiedział mi że nie widzi serca płodu, że niby jest za mały i mam zmniejszoną macicę.... Jestem załamana, dostałam skierowanie do szpitala, mam nadzieje że nie dowiem się że ciąża jednak obumarła ;(
O Boże !!!!
Nie wiem co mam Ci napisać, strasznie mi przykro:(;(
kiedy ten szpital?? -
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Byłam u ginekologa... Zrobił USG, powiedział mi że nie widzi serca płodu, że niby jest za mały i mam zmniejszoną macicę.... Jestem załamana, dostałam skierowanie do szpitala, mam nadzieje że nie dowiem się że ciąża jednak obumarła ;(
Nusia, Kochana ojej, moze nie bedzie tak zle. Moze rzeczywiscie jeszcze za wczesnie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:Byłam u ginekologa... Zrobił USG, powiedział mi że nie widzi serca płodu, że niby jest za mały i mam zmniejszoną macicę.... Jestem załamana, dostałam skierowanie do szpitala, mam nadzieje że nie dowiem się że ciąża jednak obumarła ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana bedzie dobrze! Tylko nie powol na ingerencje z plode! Trzymam mocno kciuki!
To, że serduszko zaczyna bić to nie znaczy, że widać to na monitorze bo zarodek jest jeszcze bardzo malutki, a co dopiero serduszko. Po drugie: różnie różne źródła podają, niektóre, że w 22 dobie, inne, że w 23 itp. Po trzecie nigdy nie ustalisz dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia, a tu nawet godziny mają znaczenie. Martwic sie należy gdy wielkość zarodka przekracza 6 mm, a serduszka nie widać (bojącego), lub gdy mija 8 tydzień ciąży a serce nie bije.00monika00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokladnie mnie lekarze przed 8tyg wysylali spowrotnem do domu i kazali przyjsc 8-9tc.
Na USG jeszcze w 5-6 nie bylo nic widac. Jedynie ze macica jest powiekszona i nic wiecej.
Blagam Cie nie pozwalaj na zadne mechaniczne ingerencje w macicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 19:32