Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:pierdole ten pieprzony NFZ, zatrudniają niedołęgi, które nie rozumieją co się do nich mówi!
Ile zarabia przeciętny ginekolog, może im kuźwa pod stołem koperty dawać to od razu zaczną słuchać pacjentki..
Monia skad w Tobie tyle agresji ?heheAniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny00monika00 wrote:pierdole ten pieprzony NFZ, zatrudniają niedołęgi, które nie rozumieją co się do nich mówi!
Ile zarabia przeciętny ginekolog, może im kuźwa pod stołem koperty dawać to od razu zaczną słuchać pacjentki..natasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:Monia skad w Tobie tyle agresji ?hehe
a bo jak patrzę na to co się dzieje, to mi się rzyga chce! Tyle pieniędzy co miesiąc zabierają z pensji, że miałabym na opłacenie LUKSUSOWEJ prywatnej kliniki a jak idziesz z problemem to cię albo wyśmieją albo każa czekać pół roku.
Kuźwa, znowu się wkurzyłam;)
Idę do lekarza prywatnie bo mnie nie stać na czekanie Bóg wie ile, a za tą przyjemność jednorazowo 150.
No wkurwiać się tylko:D:D:D:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
00monika00 wrote:a bo jak patrzę na to co się dzieje, to mi się rzyga chce! Tyle pieniędzy co miesiąc zabierają z pensji, że miałabym na opłacenie LUKSUSOWEJ prywatnej kliniki a jak idziesz z problemem to cię albo wyśmieją albo każa czekać pół roku.
Kuźwa, znowu się wkurzyłam;)
Idę do lekarza prywatnie bo mnie nie stać na czekanie Bóg wie ile, a za tą przyjemność jednorazowo 150.
No wkurwiać się tylko:D:D:D:0, D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:ja 180 szczyt!
no daj spokoój, przecież to się nóż w kieszeni otwiera.
a prawie osiem stów miesiąc w miesiąc psu w dupę, zabierają, złodzieje!
hehehehe ale mam dzisiaj nastrój bojowy:) ale zawsze tak mam jak o polityce myslęAniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
00monika00 wrote:no daj spokoój, przecież to się nóż w kieszeni otwiera.
a prawie osiem stów miesiąc w miesiąc psu w dupę, zabierają, złodzieje!
hehehehe ale mam dzisiaj nastrój bojowy:) ale zawsze tak mam jak o polityce myslę
to nawet ja bym ich zwyzywala, mimo spokojnej natury00monika00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny