Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Dokladnie mnie lekarze przed 8tyg wysylali spowrotnem do domu i kazali przyjsc 8-9tc.
Na USG jeszcze w 5-6 nie bylo nic widac. Jedynie ze macica jest powiekszona i nic wiecej.
Blagam Cie nie pozwalaj na zadne mechaniczne ingerencje w macicy.
a jak Nusi powiedzieli, że macica jest zmiejszona to co to znaczy?? może taka jej natura?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Powiedział tylko że zarodek jest za mały, że macica jest zmniejszona, że nie widać serca płodu no i że podejrzewa obumarłą ciąże ;/
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA macicę badał palcami... A z tego co piszą w necie to powiększenie się macicy nie jest symetryczne, bardziej zaznaczone jest w okolicy dna (górna część macicy). Narząd dostępny jest badaniu palpacyjnemu przez powłokę brzuszną po około 12 tygodniach ciąży.
Cassie, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:A macicę badał palcami... A z tego co piszą w necie to powiększenie się macicy nie jest symetryczne, bardziej zaznaczone jest w okolicy dna (górna część macicy). Narząd dostępny jest badaniu palpacyjnemu przez powłokę brzuszną po około 12 tygodniach ciąży.
Jackie, Cassie lubią tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Powiedział tylko że zarodek jest za mały, że macica jest zmniejszona, że nie widać serca płodu no i że podejrzewa obumarłą ciąże ;/
Kochana wiem co czujesz ale teraz nie denerwuj sie pomimo ze to bardzo trudne w szpiatlu bedziesz pod fachową opieką dadzą Ci tabletki i wszystko bedzie dobrze zobaczysz. Trzymam mocno za Ciebie kciuki i daj znać jak tam bedziesz cokolwiek wiedziała. PrzytulamJackie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Monika jak moze lekarz stwierdzic pomniejszona macice skoro jej wczesniej nie widzial?
widocznie moze , widocznie sa jakies granice nie badzcie juz takie ze lekarz to zlo ...
nie wiem po co wgl debatowanie nad tym pojdzie do lekarzy pomoga JEJ my sie nie znamy jakby nie bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 19:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJackie wrote:widocznie moze , widocznie sa jakies granice nie badzcie juz takie ze lekarz to zlo ...
nie wiem po co wgl debatowanie nad tym pojdzie do lekarzy pomoga JEJ my sie nie znamy jakby nie bylo.natasza82, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJackie wrote:widocznie moze , widocznie sa jakies granice nie badzcie juz takie ze lekarz to zlo ...
nie wiem po co wgl debatowanie nad tym pojdzie do lekarzy pomoga JEJ my sie nie znamy jakby nie bylo.
ale trzeba wesprzeć dziewczyne, nie?!?!?!
nie denerwuj mnie bo nad głupotami i pierdołami wywodzimy się po 20 stron a tu chodzi o dziecko!Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny