Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    hmmm:) dobry znak;)
    :) tak ciśnie jakby.. ciężko określić .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Hej dziewczyny, ja tak na chwilkę. Bardzo szybko dzień mi zleciał zaraz lecę robić późny obiad mężowi bo wraca z pracy.
    Nusia bardzo mi przykro :( mam nadzieję że wszystko będzie dobrze...
    Dzisiaj powiedziałam o staraniach mojej najlepszej przyjaciółce, a teraz mam wątpliwości czy dobrze zrobiłam... Wiem że nikomu nie powie znamy się od dzieciństwa i zawsze mówiłyśmy sobie wszystko. Jak z nią dzisiaj rozmawiałam to tak poczułam taką potrzebę żeby jej powiedzieć a teraz tak dziwnie się czuję, nie wiem czemu.

czujesz się jakbyś zdradziła swoją największą tajemnicę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna wiem jak to jest ja mojej przyjaciółce też powiedziałam i też załuje i też nie wiem czemu ...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Hej dziewczyny, ja tak na chwilkę. Bardzo szybko dzień mi zleciał zaraz lecę robić późny obiad mężowi bo wraca z pracy.
    Nusia bardzo mi przykro :( mam nadzieję że wszystko będzie dobrze...
    Dzisiaj powiedziałam o staraniach mojej najlepszej przyjaciółce, a teraz mam wątpliwości czy dobrze zrobiłam... Wiem że nikomu nie powie znamy się od dzieciństwa i zawsze mówiłyśmy sobie wszystko. Jak z nią dzisiaj rozmawiałam to tak poczułam taką potrzebę żeby jej powiedzieć a teraz tak dziwnie się czuję, nie wiem czemu.

czesc Czarna :)

ja niemam bliskiej przyjaciolki wiec niewiem czy bym powiedziala. Jedynie moje siostry wiedza ze moze planujemy dziecko ale o naszych problemach z tym zwiazanych nie wiedza

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Czarna wiem jak to jest ja mojej przyjaciółce też powiedziałam i też załuje i też nie wiem czemu ...
    ale czemu co się zmieniło?

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:
    ooo ja tak mam . tak gadałam z nią i czułam że muszę jej powiedzieć a potem żałowałam bo miało to być moją i Mojego A. tajemnicą

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo człowiek chce sie wyżalic ... ale ja bym mojej nie powiedziała bo tez powiedziałam kiedyś o czymś , wyżaliłam sie i potem żałowałam .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 21:22

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    00monika00 wrote:

No coś takiego, tak trochę jakbym za wcześnie się pochwaliła, może jakoś tak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    widziałam po jej zachoawaniu że cos jest nie tak . Potem mialysmy sie spotkac w ostatniej chwili powiedzila ze coś jej wypadło :/

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z jednej strony fajnie jak nikt się nie spodziewa oznajmnic JESTEM W CIAZY:-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozcinanie robia na szczycie skurczu, nie jest straszne. Gorzej wspominam zszywanie :)
    Dwa razy bylam rozcinana, pierwszy raz (kijowy lekarz, z siekiera bym go pogonila), drugi raz maly sie podczas porodu pod koniec obrocil, zatrzymala sie akcja porodowa i musieli go vaccum extraktor wyciagac. NIe nacinaliby ale cisnienie z vaccum jest tak silne ze by mnie moglo na prawo i lewo porozrywac.

Teraz przypuszczam ze bedzie cesarka. Mam problemy z pulsem.
    Normalnie biore leki na regulacje i zbijanie pulsu. Nie wolno ich brac w ciazy. Przez ostatni rok probowalam je odsawic, udalo sie!
    Ale i tak cesarka bedzie.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:

No właśnie nie, ona się ucieszyła w ogóle kochana jest zawsze się cieszy moim szczęściem :)

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    Z jednej strony fajnie jak nikt się nie spodziewa oznajmnic JESTEM W CIAZY:-)
    dokładnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 21:24

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natasza czujesz sie teraz winna?
    Jesli ona Cie oleje to nie jest warta nazwania jej przyjaciolka.

Dobra koniec o porodach bo was wystrasze i wam sie staranek odechce ;)

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    widziałam po jej zachoawaniu że cos jest nie tak . Potem mialysmy sie spotkac w ostatniej chwili powiedzila ze coś jej wypadło :/
    co ty na pewno nie mogła przyjść

iv09hdgenu0skffm.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Rozcinanie robia na szczycie skurczu, nie jest straszne. Gorzej wspominam zszywanie :)
    Dwa razy bylam rozcinana, pierwszy raz (kijowy lekarz, z siekiera bym go pogonila), drugi raz maly sie podczas porodu pod koniec obrocil, zatrzymala sie akcja porodowa i musieli go vaccum extraktor wyciagac. NIe nacinaliby ale cisnienie z vaccum jest tak silne ze by mnie moglo na prawo i lewo porozrywac.

Teraz przypuszczam ze bedzie cesarka. Mam problemy z pulsem.
    Normalnie biore leki na regulacje i zbijanie pulsu. Nie wolno ich brac w ciazy. Przez ostatni rok probowalam je odsawic, udalo sie!
    Ale i tak cesarka bedzie.
    no ja sie najbardziej tego szycia boje..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie sądzę wgl się przestała odzywać , pisać

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    No coś takiego, tak trochę jakbym za wcześnie się pochwaliła, może jakoś tak?

wiem, że miałabym to samo, dlatego wiemy o tym tylko my, Wy i moja mamusia. Tzn. wczoraj się dowiedziała, jak wyszłam od lekarza, mama zadzwoniła a ja zaczęłam ryczeć no i musiałam powiedziec co sie dzieje, z resztą ona i tak wszystko wie swoim matczynym przeczuciem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    nie sądzę wgl się przestała odzywać , pisać

To dziwne ale moim zdaniem skoro tak się zachowała to nigdy nie była Twoją przyjaciółką

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co ci mama powiedziała ? pewnie to co my :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 384 385 386 387 388 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ