Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Natasza czujesz sie teraz winna?
Jesli ona Cie oleje to nie jest warta nazwania jej przyjaciolka.
Dobra koniec o porodach bo was wystrasze i wam sie staranek odechceCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:a wiesz że tak samo myślę , ja też nie mam zamiaru ciąglę pisac i proponować spotkanie ale cóż tak bywa
znam kochana bardzo dobrze to uczucie bo dopiero co straciłam 2 "przyjaciółki". Po prostu się przestały odzywać nie wiadomo czemu a ja nie mam zamiaru je prosić żeby się ze mną łaskawie spotkały. Mam bardziej wartościowych ludzi w swoim życiu -
Cassie wrote:My nie mamy zamiaru nikomu mowic az do 4tego miesiaca ciazy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobra muszę uciekać, bo mąż głodny zaraz będzie a ja jak zwykle na różowej stronce
Wczoraj był wieczór dla Was, więc dzisiaj będzie dla Mojego Misia, dlatego pewnie pojawię się dopiero jutro
Miłego wieczorku kochane! Pa ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 21:35
Cassie, 00monika00, natasza82, Miska0811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarna94 wrote:znam kochana bardzo dobrze to uczucie bo dopiero co straciłam 2 "przyjaciółki". Po prostu się przestały odzywać nie wiadomo czemu a ja nie mam zamiaru je prosić żeby się ze mną łaskawie spotkały. Mam bardziej wartościowych ludzi w swoim życiu
Katha81, Czarna94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie mam tak samo , też nie mam kontaktu z rodzicami ....
Czarna ja to mam taką zasadę ze jak mam mieć fałszywych przyjaciół to wolę być sama , mam narzeczonego i mi wystarczy , znajomych nie potrzebuję takich przyjaciółek na siłę .
Dobranoc Kochana :* Też mam wieczór dla Mojego Skarba dziśCzarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle to jest serio przykre ze dzieja sie takie rzeczy ze najblizsi sobie ludzie staja w takim momencie zycia kiedy drogi bezpowrotnie sie rozchodza
Powiem Wam 2013 rok wywrocil moje zycie do gory nogami.
Ciesze sie ze juz sie skonczyl.
Jestem przeszczesliwa ze mam dzieci i najukochanszego meza na swiecienatasza82 lubi tę wiadomość