X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    To dziwne ale moim zdaniem skoro tak się zachowała to nigdy nie była Twoją przyjaciółką
    a wiesz że tak samo myślę , ja też nie mam zamiaru ciąglę pisac i proponować spotkanie ale cóż tak bywa

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Natasza czujesz sie teraz winna?
    Jesli ona Cie oleje to nie jest warta nazwania jej przyjaciolka.

Dobra koniec o porodach bo was wystrasze i wam sie staranek odechce ;)
    kochana to nie o mnie chodzi,moje friendsy wiedza i kibicują,jedna ,której nie widziałam od kwietnia bo jest na Madagaskarze jak zobaczyła moje zdjęcia z Sylwka,to zadzwoniła,czy przypadkiem niczego z T nie chcemy jej oznajmić bo jakoś tak inaczej wyglądam hehe:-)mam nadzieje ze jest wrozka

Cassie lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojej mamie nie mam zamiaru na razie mówić, ona w tajemnicy pewnie tacie powie z tej radości :P

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    nie sądzę wgl się przestała odzywać , pisać
    ale czemu tak by miała zareagować bezsensu,nie przejmuj sie

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    i co ci mama powiedziała ? pewnie to co my :)

tak jak Wy podtrzymała na duchu i też odradziła tego lekarza i te prochy anty.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy zamiaru nikomu mowic az do 4tego miesiaca ciazy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    a wiesz że tak samo myślę , ja też nie mam zamiaru ciąglę pisac i proponować spotkanie ale cóż tak bywa

znam kochana bardzo dobrze to uczucie bo dopiero co straciłam 2 "przyjaciółki". Po prostu się przestały odzywać nie wiadomo czemu a ja nie mam zamiaru je prosić żeby się ze mną łaskawie spotkały. Mam bardziej wartościowych ludzi w swoim życiu :P

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    no ja to bym sie chciała bliskim z tej radości pochwalić ale z drugiej strony tyle sie tu naczytam i tych utratach ciąży ze wolałabym nikomu nie mówić zeby uikąć zbędnych i bolesnych pytań

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    u mnie to nie ma szans,mam kontrole z każdej strony oczywiście w pozytywnym słowa znaczeniu

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    Ja swojej mamie nie mam zamiaru na razie mówić, ona w tajemnicy pewnie tacie powie z tej radości :P

tata też już wie i obawiam się że dopiero teraz się zacznie jazda:):)
    nie dadzą spokoju dziadziunie:):)

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra muszę uciekać, bo mąż głodny zaraz będzie a ja jak zwykle na różowej stronce :P Wczoraj był wieczór dla Was, więc dzisiaj będzie dla Mojego Misia, dlatego pewnie pojawię się dopiero jutro :) Miłego wieczorku kochane! Pa ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 21:35

Cassie, 00monika00, natasza82, Miska0811 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice chyba dowiedza sie od osob trzecich albo dopiero po porodzie... zycie Nam sie tak poukladalo ze nie utrzymujemy ze soba juz kontaktow :(

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w rodzinie nikt o staraniach nie wie a z kazdej strony tylko o jednym jakby sie domyślali.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna94 wrote:
    znam kochana bardzo dobrze to uczucie bo dopiero co straciłam 2 "przyjaciółki". Po prostu się przestały odzywać nie wiadomo czemu a ja nie mam zamiaru je prosić żeby się ze mną łaskawie spotkały. Mam bardziej wartościowych ludzi w swoim życiu :P
    kurcze to przykro ja mam to szczęście ze trafiłam na najlepszych przyjaciół na świecie!znamy się od 15 r.z,teraz kazda mieszka gdzieś na świecie,dwie w Londynie,jedna na Madagaskarze i jedna za mną w Ol:-) to te laski na zdjęciu w fioletowych sukienkach,kochane moje,jak coś się dzieje zawsze są choćby z końca swiata

Katha81, Czarna94 lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Moi rodzice chyba dowiedza sie od osob trzecich albo dopiero po porodzie... zycie Nam sie tak poukladalo ze nie utrzymujemy ze soba juz kontaktow :(

uu, przykro mi

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie mam tak samo , też nie mam kontaktu z rodzicami ....
    Czarna ja to mam taką zasadę ze jak mam mieć fałszywych przyjaciół to wolę być sama , mam narzeczonego i mi wystarczy , znajomych nie potrzebuję takich przyjaciółek na siłę .
    Dobranoc Kochana :* Też mam wieczór dla Mojego Skarba dziś :)

Czarna94 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomyślałam właśnie o Nusi
    Ciekawe co jej tam robią:/

natasza82 lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    to my tak samo mamy z rodzicami T,niestety takie zycie

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Cassie mam tak samo , też nie mam kontaktu z rodzicami ....

ja bym umarła bez moich rodziców, dla mnie to są moi przyjaciele. Najlepsi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to jest serio przykre ze dzieja sie takie rzeczy ze najblizsi sobie ludzie staja w takim momencie zycia kiedy drogi bezpowrotnie sie rozchodza :(
    Powiem Wam 2013 rok wywrocil moje zycie do gory nogami.
    Ciesze sie ze juz sie skonczyl.
    Jestem przeszczesliwa ze mam dzieci i najukochanszego meza na swiecie :)

natasza82 lubi tę wiadomość

‹‹ 385 386 387 388 389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ