Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Cassie wrote:Katha jesli dziadkowie nie akceptuja malzenstwa corki, maja wyjebane (przepraszam) na wnuki i nie sa w stanie zadzwonic na wnuka urodziny i musisz patrzec na lzy dziecka bo dziadek i babcia traktuja go jak smiecia to wybacz... U mnie ta historia ciagnie sie od czasu kiedy zaszlam w ciaze z synem skonczyla sie w pazdzierniku. Powiedzialam dosc. Kto jak kto ale kto krzywdzi moje dzieci fizycznie czy psychicznie nie ma w moim zyciu niczego do szukania.
Przykro mi ze Twoi rodzice odeszli
rozumie Cie Cassie, czasem tak bywa. Szkoda dzieci ze niemaja dziadkow
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:ja z ojcem też się nie widziałam juz z 5 lat,rodzice są po rozwodziez 15 lat,a on wyobraźcie sobie jak zaczynałam prace podał mnie do sadu,żebym mu alimenty płaciła,a sam mi jest winien kupę kasy za alimenty...
i jak sie sprawa zakonczyła? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoo wszystkie pouciekałyście. Jakaś dziwna ta moja @ w tym cyklu ;/ już wczoraj wieczorem powinnam jej nie mieć, zawsze tak było więc wczoraj święcie przekonana że jej nie było poserduszkowałam sobie z mężem. Potem wstałam do toalety a tu niespodzianka ;/ No i dzisiaj miałam takie dziwne jakby śluz rozciągliwy zabarwiony na brązowo. Nigdy czegoś takiego nie miałam...
nick nieaktualny, Katha81, natasza82 lubią tę wiadomość

chociaż żeby nasze dzieci miały normalną Kochającą wspierającą rodzinę