Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
Cassie wrote:Katha jesli dziadkowie nie akceptuja malzenstwa corki, maja wyjebane (przepraszam) na wnuki i nie sa w stanie zadzwonic na wnuka urodziny i musisz patrzec na lzy dziecka bo dziadek i babcia traktuja go jak smiecia to wybacz... U mnie ta historia ciagnie sie od czasu kiedy zaszlam w ciaze z synem skonczyla sie w pazdzierniku. Powiedzialam dosc. Kto jak kto ale kto krzywdzi moje dzieci fizycznie czy psychicznie nie ma w moim zyciu niczego do szukania.
Przykro mi ze Twoi rodzice odeszli
rozumie Cie Cassie, czasem tak bywa. Szkoda dzieci ze niemaja dziadkowCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatasza82 wrote:ja z ojcem też się nie widziałam juz z 5 lat,rodzice są po rozwodziez 15 lat,a on wyobraźcie sobie jak zaczynałam prace podał mnie do sadu,żebym mu alimenty płaciła,a sam mi jest winien kupę kasy za alimenty...
i jak sie sprawa zakonczyła? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoo wszystkie pouciekałyście. Jakaś dziwna ta moja @ w tym cyklu ;/ już wczoraj wieczorem powinnam jej nie mieć, zawsze tak było więc wczoraj święcie przekonana że jej nie było poserduszkowałam sobie z mężem. Potem wstałam do toalety a tu niespodzianka ;/ No i dzisiaj miałam takie dziwne jakby śluz rozciągliwy zabarwiony na brązowo. Nigdy czegoś takiego nie miałam...
Jackie, Katha81, natasza82 lubią tę wiadomość