Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia uda sie w nastepnym cyklu, nie smutaj!
Ania mnie budzi budzik meza o 6 rano. Poleze chwilke i wstaje.
Czarna raczej w ciazy nie jetes, za dluga i za mocna @. Gdybys miala krwawienie to trwalo by krotko, maloobfite a temp szybowalaby w gorze. U Ciebie widze ze wrocila do podstawowej.
Ja tez czasami tak mam ze jeszcze troszke ze mnie wyleci ale sie tym nie przejmuje.
Mlodszy mnie dzisiaj zaskoczyl. Wstal, wysikal sie, umyl zeby i przychodzi na dol - mama ja chce isc juz do przedszkola Mogl spokojnie godzine jeszcze pospac00monika00, natasza82, Czarna94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Monia uda sie w nastepnym cyklu, nie smutaj!
Ania mnie budzi budzik meza o 6 rano. Poleze chwilke i wstaje.
Czarna raczej w ciazy nie jetes, za dluga i za mocna @. Gdybys miala krwawienie to trwalo by krotko, maloobfite a temp szybowalaby w gorze. U Ciebie widze ze wrocila do podstawowej.
Ja tez czasami tak mam ze jeszcze troszke ze mnie wyleci ale sie tym nie przejmuje.
Mlodszy mnie dzisiaj zaskoczyl. Wstal, wysikal sie, umyl zeby i przychodzi na dol - mama ja chce isc juz do przedszkola Mogl spokojnie godzine jeszcze pospac
Dzieci sa takie kochane Nie chce byc zrozumiana zle ale zazdrosze troche tym co maja juz dzieciaczki :)Tobie tez bo masz 2. I to jeszcze 2 synków moje najwieksze marzenieCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu czasem cos zacmi tak jak wczoraj i potem cisza.
Jedni maja smaka na lody a mnie od rana roznosi zeby zjesc bulke z pasztetem i do tego galerta.... wali mi totalnie... ps. zadne objawy po prostu mam smaka bo dawno nie jadlamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 08:46
AniaR88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Aniu czasem cos zacmi tak jak wczoraj i potem cisza.
Jedni maja smaka na lody a mnie od rana roznosi zeby zjesc bulke z pasztetem i do tego galerta.... wali mi totalnie... ps. zadne objawy po prostu mam smaka bo dawno nie jadlamCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Poki co zjadlam jogurta
Obiecalam sobie ze przejde na diete bo po swietach troszke mnie za duzoCassie, natasza82 lubią tę wiadomość