Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Zyby mu tylko przeszlo .
Juz od samego rana robie mu herbate wziol aspiryne .
Musze jechac do apteki . Ale co jak on ma goraczke 38,97
o kurcze kochana przykro mi ale niech sie kuruje nafaszeruj go tabletkami może jakoś przejdzie to najgorsze -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:o kurcze kochana przykro mi ale niech sie kuruje nafaszeruj go tabletkami może jakoś przejdzie to najgorsze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:No ale nie sadze zeby do jutra mu przeszlo . Jutro o 12 mielismy wyjezdzac z domu . Nie bede go ciagnac jak ma tam sie zle czuc
-
nick nieaktualnyHej Kochane :*
Ale gonicie .
Natasza gratuluję siostrzenicy :*
Monia ja brałam castagnusa i ....
@ mi się wyrównały bo miałam nieregularne ale strasznie tyłam po nich więc przestałam brać ...
Aniu ja też mam biały lepki śluz ale do tego jest wodnisty . Nie wiem czemu mam taki , wodnisty do chyba płodny tak ? ALe też rozciągliwy a mój nie i zraz się rwie . Dziś temp. poszła troszkę do góry 36,3 .natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandrynka wrote:Hej Kochane :*
Ale gonicie .
Natasza gratuluję siostrzenicy :*
Monia ja brałam castagnusa i ....
@ mi się wyrównały bo miałam nieregularne ale strasznie tyłam po nich więc przestałam brać ...
Aniu ja też mam biały lepki śluz ale do tego jest wodnisty . Nie wiem czemu mam taki , wodnisty do chyba płodny tak ? ALe też rozciągliwy a mój nie i zraz się rwie . Dziś temp. poszła troszkę do góry 36,3 . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaR88 wrote:a co dokladnie jest? ma karat? goraczke? ja mojego wyleczylam jednym syropem bo glownie balaly go zatoki i mial meeeegggaaa katar i lzawiace oczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny