X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    Czarna, to super ze @ sie skonczyla. Teraz dzialac do owulki <3 :P
    pozdrawiam i trzymam kciuki

Tylko ten śluz mnie dziwi. A w sumie to co się będę przejmować, czekam na owulkę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze jakiś śmieszny skok tempki u mnie :|

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyby mu tylko przeszlo .
    Juz od samego rana robie mu herbate wziol aspiryne .
    Musze jechac do apteki . Ale co jak on ma goraczke 38,97 :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Zyby mu tylko przeszlo .

Ohoho to faktycznie nie dobrze ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trudno . Zadzwoni jutro czy kase zwroca ale watpie .

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Zyby mu tylko przeszlo .

o kurcze kochana przykro mi ale niech sie kuruje nafaszeruj go tabletkami może jakoś przejdzie to najgorsze

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    o kurcze kochana przykro mi ale niech sie kuruje nafaszeruj go tabletkami może jakoś przejdzie to najgorsze
    No ale nie sadze zeby do jutra mu przeszlo . Jutro o 12 mielismy wyjezdzac z domu . Nie bede go ciagnac jak ma tam sie zle czuc :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie, że biały lepki "zalewajacy" mnie od dzis sluz którego nigdy wczesniej nie mialam jest czyms normalnym :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    Dziewczyny powiedzcie, że biały lepki "zalewajacy" mnie od dzis sluz którego nigdy wczesniej nie mialam jest czyms normalnym :(
    oj niewiem kochana
    a nie jest on kremowy ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    oj niewiem kochana
    a nie jest on kremowy ???
    bialy jak smietana

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    No ale nie sadze zeby do jutra mu przeszlo . Jutro o 12 mielismy wyjezdzac z domu . Nie bede go ciagnac jak ma tam sie zle czuc :/

no w sumie to bez sensu jechać jak tak jest z nim źle :/

age.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:

ja nie mam pojecia :/

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a co dokladnie jest? ma karat? goraczke? ja mojego wyleczylam jednym syropem bo glownie balaly go zatoki i mial meeeegggaaa katar i lzawiace oczy

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :*
    Ale gonicie .
    Natasza gratuluję siostrzenicy :*
    Monia ja brałam castagnusa i ....
    @ mi się wyrównały bo miałam nieregularne ale strasznie tyłam po nich więc przestałam brać ...
    Aniu ja też mam biały lepki śluz ale do tego jest wodnisty . Nie wiem czemu mam taki , wodnisty do chyba płodny tak ? ALe też rozciągliwy a mój nie i zraz się rwie . Dziś temp. poszła troszkę do góry 36,3 .

natasza82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    Hej Kochane :*
    Ale gonicie .
    Natasza gratuluję siostrzenicy :*
    Monia ja brałam castagnusa i ....
    @ mi się wyrównały bo miałam nieregularne ale strasznie tyłam po nich więc przestałam brać ...
    Aniu ja też mam biały lepki śluz ale do tego jest wodnisty . Nie wiem czemu mam taki , wodnisty do chyba płodny tak ? ALe też rozciągliwy a mój nie i zraz się rwie . Dziś temp. poszła troszkę do góry 36,3 .
    moj jest lepki ale sie nie rozciaga, bardzo gesty i biały (zazwyczaj mialam kremowy)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    bialy jak smietana
    a jest kremowy jak krem jak palcami poruszasz

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki w koncu mam neta!!!!!! Ale się cieszę... Nie wiem czy Was zdołam nadrobić.
    :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    a co dokladnie jest? ma karat? goraczke? ja mojego wyleczylam jednym syropem bo glownie balaly go zatoki i mial meeeegggaaa katar i lzawiace oczy
    gardlo ,katar ,goraczka wczoraj juz mowil ze go cos lapie wziol aspiryne na noc ale nie pomoglo

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a jest kremowy jak krem jak palcami poruszasz
    klei sie do palca ale nie rozciaga

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    gardlo ,katar ,goraczka wczoraj juz mowil ze go cos lapie wziol aspiryne na noc ale nie pomoglo
    najlepiej jak by spedzil dzien w lozku zeby sie wypocic dobrze.

‹‹ 391 392 393 394 395 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ