X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Te olane .
Odpowiedz

Te olane .

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaR88 wrote:
    tak
    Czyli jest kremowy :D
    Dobra oznaka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 11:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troszkę Was poczytałam..
    Mam nadzieję, że z Niusią wszystko się wyjaśni i będzie wszystko ok!!!
    Czarna - mój na OF też mowi różowa stronka :):)
    Ewelinka - mam nadzieję, że P dziś poprawi troszkę, niech się grzeje, poci.
    Może Wam przełożą termin ze względu na chorobę- kurde no!
    Ewelinka & Landrynka- ciekawe kto Wam ochoty narobił na te naleśniki?:P:P
    Landrynka - życie:) nie mogłam wczoraj wytrzymać z tego braku netu, a na tel. mnie wkurza. I tak jakoś już brakowało mi OF:)
    Ogólnie co u Was słychać??? Piszcie proszę:)
    Co do śluzu to ja wczoraj zauważyłam kremowy-taki pod żółć ciągnący się, w szoku byłam. Ale dzisiaj jak narazie sucho. Ale jajnik boli cały czas.
    No i dzisiaj OF znów przesunęło mi termin owulacji. Nie kumam już. Obawiam, że nici z tego miesiąca:( i przerwę jak dotąd 2 dniową w "<3> mieliśmy, i tak jakoś wczoraj byłam znerwicowana na wieczór, że aż o godzinie 21-22 do filmu(Kobieta na Marsie, Mężczyzna na Wenus- fajny!) musiałam wypić lampkę czerwonego wina na rozluźnienie....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 11:42

Cassie, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a jak potrzesz bo taki jak krem jest ??
    tak , i teraz mam na bieliznie to juz nie jest wodnisty tylko bardziej właśnie taki kremowy ale nadal biały tylko konsystencja kremu

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, wczoraj maz mi pokazal artykul na niemieckiej stronie.
    Podobno wchodzi ustawa ze wszystkie dzieci urodzone w Europie po 1 maja 2014 beda mialy wszczepiany chip do ciala... a na nim data urodzenia, dane rodzicow, grupa krwi i ... wie co jeszcze...
    Podobno bedzie mozna miec wybor czy sie tego chce czy nie. Moj sie przerazil, doslownie.
    Poki bedzie wybor to mozna odrzucic ale jesli bedzie mus to sobie tego nie wyobrazam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Podobno wchodzi ustawa ze wszystkie dzieci urodzone w Europie po 1 maja 2014 beda mialy wszczepiany chip do ciala... a na nim data urodzenia, dane rodzicow, grupa krwi i ... wie co jeszcze...
    Podobno bedzie mozna miec wybor czy sie tego chce czy nie. Moj sie przerazil, doslownie.
    Poki bedzie wybor to mozna odrzucic ale jesli bedzie mus to sobie tego nie wyobrazam...

zgłupieli?

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    nie normalne :/

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    troszkę Was poczytałam..
    Landrynka - życie:) nie mogłam wczoraj wytrzymać z tego braku netu, a na tel. mnie wkurza. I tak jakoś już brakowało mi OF:)
    Co do śluzu to ja wczoraj zauważyłam kremowy-taki pod żółć ciągnący się, w szoku byłam. Ale dzisiaj jak narazie sucho. Ale jajnik boli cały czas.
    No i dzisiaj OF znów przesunęło mi termin owulacji. Nie kumam już. Obawiam, że nici z tego miesiąca:( i przerwę jak dotąd 2 dniową w "<3> mieliśmy, i tak jakoś wczoraj byłam znerwicowana na wieczór, że aż o godzinie 21-22 do filmu(Kobieta na Marsie, Mężczyzna na Wenus- fajny!) musiałam wypić lampkę czerwonego wina na rozluźnienie....:)
    Mam nadzieje . Od jutra mial miec wolne a ma od dzis juz . Fajnie ze jest w domu ale wolala bym jak by byl zdrowy .
    No ciekawe kto nam narobil . Ja sie nastalam nasmazylam a zjadlam tylko jednego :)

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska0811 wrote:
    troszkę Was poczytałam..
    też jak nie mam neta to panikuję bo się nie mogę doczekać kiedy włączą zeby wejsć do was :*
    no nie wiem kochana kto nam takiej ochotki narobil ;P
    Mi dziś temp . się podniosła do 36.3 z 36.1 .

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    też jak nie mam neta to panikuję bo się nie mogę doczekać kiedy włączą zeby wejsć do was :*
    no nie wiem kochana kto nam takiej ochotki narobil ;P
    Mi dziś temp . się podniosła do 36.3 z 36.1 .

widziałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska ja sie nastawiam na ciaze raczej w drugiej polowie roku a porod w 2015 ;) Jesli teraz nie zaskoczymy to odkladamy powazne staranka do sierpnia ;)
    Poki co bierzemy na luz, jak wpadniemy to wpadniemy jak nie to nie.
    I tak sie nie mamy zamiaru zabezpieczac ale tak jak mowie od lutego specjalnie sie starac nie bedziemy ;)
    Bez cisnienia, dzidzia predzej czy pozniej i tak bedzie ;)
    Abonament mam jeszcze dlugo do lutego 2015 a potem nowego juz nie bede wykupowala.

Miska0811, natasza82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Mam nadzieje . Od jutra mial miec wolne a ma od dzis juz . Fajnie ze jest w domu ale wolala bym jak by byl zdrowy .
    No ciekawe kto nam narobil . Ja sie nastalam nasmazylam a zjadlam tylko jednego :)

ja tylko dwa Kochana:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Miska ja sie nastawiam na ciaze raczej w drugiej polowie roku a porod w 2015 ;) Jesli teraz nie zaskoczymy to odkladamy powazne staranka do sierpnia ;)
    Poki co bierzemy na luz, jak wpadniemy to wpadniemy jak nie to nie.
    I tak sie nie mamy zamiaru zabezpieczac ale tak jak mowie od lutego specjalnie sie starac nie bedziemy ;)
    Bez cisnienia, dzidzia predzej czy pozniej i tak bedzie ;)
    Abonament mam jeszcze dlugo do lutego 2015 a potem nowego juz nie bede wykupowala.

Pozytywne nastawienie :) chciałabym na luz..:) ale życze żeby jednak ciąża zaskoczyła..niespodziankowo i niedługo:)
    Tylko, że Kochana Ty masz już 2 brzdąców:) mogłaś się nacieszyć:)a ja czekam narazie na to jedne, upragnione..:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 11:53

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Auaaaaaaaa!!!
    Ale mnie przeszedl promieniujacy bol od podbrzusza az do szyjki macicy :(
    Slabnie ale czegos takiego jeszcze nie mialam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dwojke dzieci ale to nie jest dla mnie kompletna rodzina. Jestem jedynaczka i moje marzenie to byla duuuuuuuuuuuza rodzina :)
    Dla mnie 3 to jest marzenie, taka idealna rodzinka :)

Powiem Wam jedno co pewnie kazda wie: latwiej wpasc niz zaplanowac.

Uciekam odebrac dzieci. Buzka!

Ps. obiadek jednak inny: schabowy + ziemniaczki z koperkiem + buraczki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 11:56

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Mam dwojke dzieci ale to nie jest dla mnie kompletna rodzina. Jestem jedynaczka i moje marzenie to byla duuuuuuuuuuuza rodzina :)

oj to prawda :) życzę Ci tej rodzinki:):) ale obiadzik !!!!! AAAAAAAA:) MNIAM

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:

oj dokładnie , jak się nie planuje to są wpadki ale jak się chce to nie da rady :/

Cassie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz juz serio ide, nie moge sie od Was oderwac ;)

Miska0811 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Teraz juz serio ide, nie moge sie od Was oderwac ;)

ja idę sobie zrobić coś do szamki....:) takie późne śniadanie. Wcześniej jakoś nie czułam głody,ale powoli ssie:)

Cassie lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jak w tym miesiacu sie nie uda to pojde do lekarza i bede robić badanie bo w tym kierunku nie mam zadnych a u lekarza to moze z rok nie byłam juz ...

AniaR88 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynka wrote:
    tak , i teraz mam na bieliznie to juz nie jest wodnisty tylko bardziej właśnie taki kremowy ale nadal biały tylko konsystencja kremu
    Czyli kremowy :)

‹‹ 393 394 395 396 397 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ