Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytroszkę Was poczytałam..
Mam nadzieję, że z Niusią wszystko się wyjaśni i będzie wszystko ok!!!
Czarna - mój na OF też mowi różowa stronka
Ewelinka - mam nadzieję, że P dziś poprawi troszkę, niech się grzeje, poci.
Może Wam przełożą termin ze względu na chorobę- kurde no!
Ewelinka & Landrynka- ciekawe kto Wam ochoty narobił na te naleśniki?:P
Landrynka - życie:) nie mogłam wczoraj wytrzymać z tego braku netu, a na tel. mnie wkurza. I tak jakoś już brakowało mi OF:)
Ogólnie co u Was słychać??? Piszcie proszę
Co do śluzu to ja wczoraj zauważyłam kremowy-taki pod żółć ciągnący się, w szoku byłam. Ale dzisiaj jak narazie sucho. Ale jajnik boli cały czas.
No i dzisiaj OF znów przesunęło mi termin owulacji. Nie kumam już. Obawiam, że nici z tego miesiąca:( i przerwę jak dotąd 2 dniową w "> mieliśmy, i tak jakoś wczoraj byłam znerwicowana na wieczór, że aż o godzinie 21-22 do filmu(Kobieta na Marsie, Mężczyzna na Wenus- fajny!) musiałam wypić lampkę czerwonego wina na rozluźnienie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 11:42
Cassie, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co, wczoraj maz mi pokazal artykul na niemieckiej stronie.
Podobno wchodzi ustawa ze wszystkie dzieci urodzone w Europie po 1 maja 2014 beda mialy wszczepiany chip do ciala... a na nim data urodzenia, dane rodzicow, grupa krwi i ... wie co jeszcze...
Podobno bedzie mozna miec wybor czy sie tego chce czy nie. Moj sie przerazil, doslownie.
Poki bedzie wybor to mozna odrzucic ale jesli bedzie mus to sobie tego nie wyobrazam... -
nick nieaktualnyCassie wrote:Wiecie co, wczoraj maz mi pokazal artykul na niemieckiej stronie.
Podobno wchodzi ustawa ze wszystkie dzieci urodzone w Europie po 1 maja 2014 beda mialy wszczepiany chip do ciala... a na nim data urodzenia, dane rodzicow, grupa krwi i ... wie co jeszcze...
Podobno bedzie mozna miec wybor czy sie tego chce czy nie. Moj sie przerazil, doslownie.
Poki bedzie wybor to mozna odrzucic ale jesli bedzie mus to sobie tego nie wyobrazam...
zgłupieli?Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Wiecie co, wczoraj maz mi pokazal artykul na niemieckiej stronie.
Poki bedzie wybor to mozna odrzucic ale jesli bedzie mus to sobie tego nie wyobrazam...Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:troszkę Was poczytałam..
Landrynka - życie:) nie mogłam wczoraj wytrzymać z tego braku netu, a na tel. mnie wkurza. I tak jakoś już brakowało mi OF:)
Co do śluzu to ja wczoraj zauważyłam kremowy-taki pod żółć ciągnący się, w szoku byłam. Ale dzisiaj jak narazie sucho. Ale jajnik boli cały czas.
No i dzisiaj OF znów przesunęło mi termin owulacji. Nie kumam już. Obawiam, że nici z tego miesiąca:( i przerwę jak dotąd 2 dniową w "> mieliśmy, i tak jakoś wczoraj byłam znerwicowana na wieczór, że aż o godzinie 21-22 do filmu(Kobieta na Marsie, Mężczyzna na Wenus- fajny!) musiałam wypić lampkę czerwonego wina na rozluźnienie....
No ciekawe kto nam narobil . Ja sie nastalam nasmazylam a zjadlam tylko jednegoCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiska0811 wrote:troszkę Was poczytałam..
no nie wiem kochana kto nam takiej ochotki narobil ;P
Mi dziś temp . się podniosła do 36.3 z 36.1 . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska ja sie nastawiam na ciaze raczej w drugiej polowie roku a porod w 2015 Jesli teraz nie zaskoczymy to odkladamy powazne staranka do sierpnia
Poki co bierzemy na luz, jak wpadniemy to wpadniemy jak nie to nie.
I tak sie nie mamy zamiaru zabezpieczac ale tak jak mowie od lutego specjalnie sie starac nie bedziemy
Bez cisnienia, dzidzia predzej czy pozniej i tak bedzie
Abonament mam jeszcze dlugo do lutego 2015 a potem nowego juz nie bede wykupowala.Miska0811, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Miska ja sie nastawiam na ciaze raczej w drugiej polowie roku a porod w 2015 Jesli teraz nie zaskoczymy to odkladamy powazne staranka do sierpnia
Poki co bierzemy na luz, jak wpadniemy to wpadniemy jak nie to nie.
I tak sie nie mamy zamiaru zabezpieczac ale tak jak mowie od lutego specjalnie sie starac nie bedziemy
Bez cisnienia, dzidzia predzej czy pozniej i tak bedzie
Abonament mam jeszcze dlugo do lutego 2015 a potem nowego juz nie bede wykupowala.
Pozytywne nastawienie chciałabym na luz.. ale życze żeby jednak ciąża zaskoczyła..niespodziankowo i niedługo:)
Tylko, że Kochana Ty masz już 2 brzdąców:) mogłaś się nacieszyć:)a ja czekam narazie na to jedne, upragnione..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 11:53
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam dwojke dzieci ale to nie jest dla mnie kompletna rodzina. Jestem jedynaczka i moje marzenie to byla duuuuuuuuuuuza rodzina
Dla mnie 3 to jest marzenie, taka idealna rodzinka
Powiem Wam jedno co pewnie kazda wie: latwiej wpasc niz zaplanowac.
Uciekam odebrac dzieci. Buzka!
Ps. obiadek jednak inny: schabowy + ziemniaczki z koperkiem + buraczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 11:56
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Mam dwojke dzieci ale to nie jest dla mnie kompletna rodzina. Jestem jedynaczka i moje marzenie to byla duuuuuuuuuuuza rodzina
Ps. obiadek jednak inny: schabowy + ziemniaczki z koperkiem + buraczki
oj to prawda życzę Ci tej rodzinki:) ale obiadzik !!!!! AAAAAAAA:) MNIAMCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCassie wrote:Mam dwojke dzieci ale to nie jest dla mnie kompletna rodzina. Jestem jedynaczka i moje marzenie to byla duuuuuuuuuuuza rodzina
Ps. obiadek jednak inny: schabowy + ziemniaczki z koperkiem + buraczkiCassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny