Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:wkurzył mnie wczoraj , bo mówił że bd się kochać bo też mu się zachcialo a na wieczór mnie tak powiem wy chujał i poszedł spać
kochana nie denerwuj sie faceci czasem tacy są no ale trzeba sie pogodzić i dziś działaćMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was kobiety,
jestem tu nowa i mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do grona;)
Również tak jak Wy,staramy się z mężem o małego dziubaska.
Wykryto u mnie ciała przeciwplemnikowe.Zażywam ENCORTOM juz 6 cykl i na razie bez żadnych rezultatów.
Czy któraś z Was tez sie z tym zmaga??
Myślę o inseminacji,a później o In Vitro,ale czytałam różne opinie...
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIVA wrote:Witam Was kobiety,
jestem tu nowa i mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do grona;)
Również tak jak Wy,staramy się z mężem o małego dziubaska.
Wykryto u mnie ciała przeciwplemnikowe.Zażywam ENCORTOM juz 6 cykl i na razie bez żadnych rezultatów.
Czy któraś z Was tez sie z tym zmaga??
Myślę o inseminacji,a później o In Vitro,ale czytałam różne opinie...
Witaj IVA.
Przyjmujemy z otwartymi rękoma...
niestety w tej kwestii Ci nie pomogę...
Ale może któraś zna się na tym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landrynka wrote:No widzicie . Chciałam założyć wątek dla młodych mam a one tego nie doceniły tylko się pokłóciły . Przykre że odeszła i to bez pożegnania . Myślę że przez tą kłótnie też tak zrobiła ale trudno . Nikt tu na siłę nikogo nie trzyma . Mam pytanie czym można tu usunąć wątek jak się założy ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 12:48
-
nick nieaktualnyMadziuszka wrote:Landrynko Szkoda że wątek się rozpadł bo właśnie takiego szukałam. Ja też zaczynam starania w młodym wieku w tym roku koncze 19 lat
Nikogo nie zmuszę aby tam został , ja odeszłam bo nie bylo sensu tego dalej ciągnąć szkoda tylko że ktoś musiał przez takie coś odejsc -
kurde chwyciłam sie mycia łazienki i znów... ból prawego jajnika... wczoraj aż zasnąc nie mogłam bo bolał. juz myślałam ze może cos... ale dzis temp spadła a okres mam miec 11. to chyba jakby cos było to by temp nie spadła.. zobaczcie na wykresie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 12:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny