Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarna, niewiem jak dlugie cykle masz ale czasem dni plodne zaczynaja sie zaraz po @ albo w jej trakcie.
Albo tak ja mam np plamienia po serduszkowaniu. Moja gina mowi ze tak niektore kobitki maja. Choc u mnie pewnie jest to spowodowane endometriozaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 23:21
-
nick nieaktualnyKatha81 wrote:Czarna, niewiem jak dlugie cykle masz ale czasem dni plodne zaczynaja sie zaraz po @ albo w jej trakcie.
Albo tak ja mam np plamienia po serduszkowaniu. Moja gina mowi ze tak niektore kobitki maja. Choc u mnie pewnie jest to spowodowane endometrioza
Cykle mam praktycznie zawsze 28 dni, czasem 1-2 dni różnicy ale bardzo rzadko. I tak jak pisałam, nigdy czegoś takiego nie miałam, dziwne to jest dla mnie. Zobaczę jeszcze co będzie jutro, mam nadzieję że się normalnie skończy -
nick nieaktualny
-
Czarna94 wrote:Robiłam test 2 dni przed @ i wyszedł negatywny więc pewnie nie no i do tego @ przyszła więc to musiałby być naprawdę cud
hmm no tak, ale czasem sie zdarza
to moze poczekaj ze 2 dni i idz do gina..
ja jak mam dziwne symptomy o odrazu ide -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiesamowite szczescie
Dokulalam sie do laptopa... Dzisiaj mam tone do roboty ale przynajmniej jedna z was podsunela mi pomysl na obiad - nalesniki i przy okazji narobila takiego smaka ze na sama mysl mam jezyk do pasa
Martwie sie o Nusienatasza82, AniaR88 lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Niesamowite szczescie
Dokulalam sie do laptopa... Dzisiaj mam tone do roboty ale przynajmniej jedna z was podsunela mi pomysl na obiad - nalesniki i przy okazji narobila takiego smaka ze na sama mysl mam jezyk do pasa
Martwie sie o Nusie -
nick nieaktualny