Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeszcze podczytuje
Kaska pracownicy banku musza za Twoja zgoda anulowac zlecenie przelewu.
A jak sie nie da tak to zamknij koto i otworz nowe.
Ja sie na zadne tego typu fundacje/organizacje nie zgadzam.
Gotowka do reki jak cos nigdy nie pozwalam sobie z konta czekokolwiek sciagac. Wyczyszcza konto do zera i nikomu nic nie udowodnisz. -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Kochana nie zadreczaj sie myslami
Ewelina23, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:kurde ale te myśli ciężko opanować mi gin dziś powiedzaił żę mam działać na spontana bez żądnych pomiarów monitoringów itp ale co tam na ovu zostaję póki co :-p
Moj powiedzial tak 'jak zaczniecie sie starac to nie myslec a dzialac' cytat doslowny tylko tlumaczony z Niemieckiego na PolskiMiska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:kurde ale te myśli ciężko opanować mi gin dziś powiedzaił żę mam działać na spontana bez żądnych pomiarów monitoringów itp ale co tam na ovu zostaję póki co :-p
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Ja bym tam nic nie pozwalala sobie usunac, nawet nie dzialajacej nerki. Nie mam pewnosci czy lekarz nie bedzie pod wplywem i dobrej nie usunie...
Cassie lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:Moj powiedzial tak 'jak zaczniecie sie starac to nie myslec a dzialac' cytat doslowny tylko tlumaczony z Niemieckiego na Polski
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:dziewczyny już Cię pytały gdzie dokładnie mieszkasz ale nie pamietam możęsz powtórzyć bo mam tam w rajchu trochę rodzinki
godzina jazdy do Francji, 11 godzin do rodzinnego domu w Polsce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 21:40