Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaR88 wrote:pamietacie taka Ania1986?? kiedys napisala ze nie chwal sie ciaza jak nie masz potwierdzenia ze serce bije ale to bylo nie do nusi tylko stardust87 chyba
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:nooo to pamiętam ... my tu sobie nadzieje robiłyśmy , każda każda pocieszała, trzymała kciuki i takie tam a ona zaraz żeby sie nie robić nadziei i wogole zawsze na anty była. Juz jej kiedys chciałam napisac ze mnie wkurza ale nie chciałam robic awantury
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:kurcze znowu cos sie dzieje?? tylko nie rozumiem po co przejmowac sie zdaniem kogos obcego?? zostawia nas ktore zawsze ja wspierałysmy bo ktos jej coś napisał... bez sensu..
wierze ze niusia jeszcze do nas wróci, ma ciężki czas i tyle..
stardust witaj slońce :* -
Miska0811 wrote:nie moge znalezc tego suwaczka:( nie mozna np odliczac dni od starania. Moze pozniej Ola pomoze jesli odczyta3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:cały dzień praktycznie nic nie jadłam przez to bolące gardlo i naszlo mnie na pizze, moj A. zamowil i przysłali nam z papryczkami :p fuuuuj!! i do tego pełno tych pestek:/ co za ochyda a juz myślałam ze sobie trochę podjem..
Karmelku kuruj! -
nick nieaktualnykarmelek wrote:cały dzień praktycznie nic nie jadłam przez to bolące gardlo i naszlo mnie na pizze, moj A. zamowil i przysłali nam z papryczkami :p fuuuuj!! i do tego pełno tych pestek:/ co za ochyda a juz myślałam ze sobie trochę podjem..
buuu:( ja miałam niedawno anginę i też to było okropne.. brrrr!
(przytulas) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny