Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynr5 ostatni uwielbiam
Do McDonalda wchodzi małżeństwo staruszków (ok. 90 lat). Babcia siada przy stoliku, a Dziadek idzie zamówić zestaw (pepsi, hamburger i frytki). Dziadek siada przy stoliku, bierze
dwa kubeczki i patrząc nalewa do nich równiutko po połowie, następnie bierze frytki i robi dwie równiutkie porcje, następnie wyjmuje nożyk i kroi równiutko hamburgera na pół.
Całą tą sytuację obserwuje student, żal mu się ich zrobiło podchodzi i mówi:
- Przepraszam, że przeszkadzam, ale może kupić państwu drugi taki zestaw?
Babcia:
- Bardzo pan uprzejmy, ale dziękujemy, jesteśmy małżeństwem od 70 lat i my się tak wszystkim po równo dzielimy.
Student odchodzi, ale zauważa, że babcia siedzi cichuteńko, a dziadek się zajada. Podchodzi znowu i pyta:
- Dlaczego pani nie je?
Babcia na to:
- Czekam na zęby. -
nick nieaktualnyPrzychodzi mąż pijany do domu i kładzie się do łóżka obok żony i woła:
- Hela dawaj miskę będę rzygał
Żona nic.
- Hela dawaj miskę bo będzie niedobrze.
Żona nadal leży.
- Hela dawaj miskę będę rzygał.
Hela idzie po miskę do kuchni.
Nagle mąż woła z pokoju:
- Hela zmiana planów, nasrałem w gacie.Cassie, 00monika00, Sylvka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie dobre hehe
Aaa doła mam, a nie mam sie komu wyżalić... Bo do dupy jest! Szukam pracy od miesięcy i nic!!! Zrobiłam niepotrzebne studia i będę miała do siebie żal o to już zawsze. Rozmyślam nad zmianą zawodu, który będzie bardziej przyszłościowy od mojego, ale do niczego innego sie nie nadaje. I to nie że sie nad sobą użalam ale naprawde nie nadaje się do niczego innego. No i lipa ogólnie -
nick nieaktualnyWraca mąż pijany w trupa do domu, wchodzi do kuchni, otwiera lodówkę
i mówi:
- Podwwwssiesieziesz mniee do ceeentrum? Nie? To kij ci w oko!
Trzask! Zamyka drzwi. Po kilku minutach znowu.
- Podwwwssiesieziesz mniee do ceeentrum? Nie? To spadaj! TRZASK!
I tak pół nocy minęło. W końcu usnął. Rano się budzi skacowany. Patrzy drzwi od lodówki wyrwane. Po cichu wypchnął lodówkę na korytarz, żeby żona nie widziała i zaczął ją naprawiać. Żona w tym czasie wchodzi do kuchni. Przeciera oczy ze zdumienia i mówi:
- O skubany jakoś pojechał! -
nick nieaktualnyEzia90 wrote:Cassie dobre hehe
Aaa doła mam, a nie mam sie komu wyżalić... Bo do dupy jest! Szukam pracy od miesięcy i nic!!! Zrobiłam niepotrzebne studia i będę miała do siebie żal o to już zawsze. Rozmyślam nad zmianą zawodu, który będzie bardziej przyszłościowy od mojego, ale do niczego innego sie nie nadaje. I to nie że sie nad sobą użalam ale naprawde nie nadaje się do niczego innego. No i lipa ogólnie
kOCHANA cierpliwosci, a się uda...wiem, że latwo mowic..
:* -
nick nieaktualnyEzia90 wrote:Cassie dobre hehe
Aaa doła mam, a nie mam sie komu wyżalić... Bo do dupy jest! Szukam pracy od miesięcy i nic!!! Zrobiłam niepotrzebne studia i będę miała do siebie żal o to już zawsze. Rozmyślam nad zmianą zawodu, który będzie bardziej przyszłościowy od mojego, ale do niczego innego sie nie nadaje. I to nie że sie nad sobą użalam ale naprawde nie nadaje się do niczego innego. No i lipa ogólnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ezia90 wrote:Studia pedagogiczne... mogę być nauczycielką klas 1-3 + nauczać angielskiego w klasach początkowych...
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny