Te olane .
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miska0811 wrote:jestesmy MISTRZYNIE NA OF:P
Miska0811 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:widać co u Ciebie ?
hurra:) już myslałam, że to jakaś zmowa milczenia:P:P:
ja zmęczona, na pysk padam ale widzę że tu gorrrąco było, Nusia se poszła (trochę nie fair bo bardzo jej kibicowałam i wczoraj strasznie się martwiłam z resztą teraz też) ale cóż jej wybór.
Ale za to cieszę się, że Stardust kochana wróciła!!!:*:*:* Zdrówka WAM życzę
Talenty kulinarne się pomnożyły;) Dobrze, że weszłam tu już po obiedzie bo bym umarła z głodu takie pyszne pyszności robicie:D:D:D
Monia, dajesz radę psychicznie?
Ania nie zadręczaj się to na bank nie chodzło o Ciebie, przecież Ty dobra dziewczyna jesteś i nigdy nikomu nie odpowiedziałaś po chamie:*:*:*
Ewelina23, Cassie, Miska0811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
00monika00 wrote:hurra:) już myslałam, że to jakaś zmowa milczenia:P:P:
ja zmęczona, na pysk padam ale widzę że tu gorrrąco było, Nusia se poszła (trochę nie fair bo bardzo jej kibicowałam i wczoraj strasznie się martwiłam z resztą teraz też) ale cóż jej wybór.
Ale za to cieszę się, że Stardust kochana wróciła!!!:*:*:* Zdrówka WAM życzę
Talenty kulinarne się pomnożyły;) Dobrze, że weszłam tu już po obiedzie bo bym umarła z głodu takie pyszne pyszności robicie:D:D:D
Monia, dajesz radę psychicznie?
Ania nie zadręczaj się to na bank nie chodzło o Ciebie, przecież Ty dobra dziewczyna jesteś i nigdy nikomu nie odpowiedziałaś po chamie:*:*:*
Wiesz mam kryzysy... zwłaszcza że dziś spadek temp. zerknij sobie na moj wykres.. co myślisz ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
00monika00 wrote:no widzę moja droga, widzę nie wiem co mysleś a podpatrywałaś inne wykresy??
jutro sie okaże. W sobote mam termin @ wg ovu.Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:I bardzo zgrane
Jeszcze tak sympatycznej grupy nie widzialamMiska0811, Cassie, Ewelina23, 00monika00, AniaR88 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]